in

12 saker att göra när det regnar

saker i regnet

När det regnar ute kan det vara svårt att komma på vad man vill hitta på. Vi har därför gett dig en 12 stegsplan för en fantastisk dag – även om det regnar! Mer

När det regnar kan du drabbas av plötsligt tristess och rastlöshet. Din annars händelserika vardag blir lite gråare och du har glömt vad man kan göra när det inte längre är sol utomhus. Vi har listat tolv saker du kan göra när det regnar! Och gör du allihop lovar vi en precis lika händelserik dag som om solen lyst starkt på himlen!

1. Sträckkolla gamla serier

Bli nostalgisk och se om dina gamla favoritserier på nytt. Gilmore Girls, Gossip Girl, One Tree Hill, Sex And The City eller OC — mysfaktorn kommer vara total.

Varför ska du och din partner lämna sängen egentligen? Ligg kvar och ligg!

3. Onanera

Varför ska du lämna sängen? Tillfredsställ dig själv! Behövs inspiration, använd de här orgasmtipsen eller hur du kommer i rätt stämning.

Här hittar du sexleksakerna som är bäst i test – och som får dig att komma om och om igen.

4. Ta de lugnt utan dåligt samvete

Det är faktiskt rätt slitsamt och lite prestationsladdat när solen ständigt lyser och du ska vilja hitta på saker hela tiden, nu kan du ta det lugn helt utan dåligt samvete.

5. Äntligen ha sina snygga (varma) kläder

Om sommaren inte är din favoritårstid när det kommer till kläder har du nu din chans att äntligen bära lager på lager och dra på favoritjeansen igen!

6. Spara pengar

Vi ska inte sticka under stolen med att vi lägger stor del av lönen på soliga aw:s och lite väl lyxiga piknickar. Regnet får oss faktiskt att spara pengar, droppe för droppe.

7. Laga en mustig soppa

Svamp + soppa + regn = dröm. Sugen? Här är ett recept på den godaste trattkantarellsoppan. 

recept trattkantarelsoppa

8. Matlådor för hela veckan

Kanske leder punkt nr 7 till att du får matlådor för hela veckan (vilket betyder: spara ännu mer pengar!)

9. Ringa någon du aldrig har tid för

Veckorna rusar förbi och aktiviteterna avlöser varandra, men när det regnar stannar det till lite och när du ändå inte har något för dig kan du passa på att ringa samtalen du inte tar dig tiden för annars. Din mormor, farmor, mamma eller pappa kommer uppskatta det så mycket!

10. Internetshoppa

Vem försöker vi lura? Att scrolla genom samtliga internetshoppar och skaffa dig en ny garderob lagom till när solen är tillbaka, kommer ske! Här hittar du till exempel sommarens trendigaste mönster som funkar på allt!

11. Rensa

Plötsligt händer det, du tar tag i den där hyllan du proppat full med grejer i en evighet eller organiserar din garderob och rensar ditt sminkbord. Att städa är faktiskt terapeutiskt.

12. Planera en happening

Fyller din bästis år snart och du vill leverera bästa presenten? Borde du dra igång ett “halv åtta hos mig”-gäng varje onsdag? Ja, med regn kommer rastlöshet och med rastlöshet kommer kreativitet. Ta tid för att spåna, planera och fantisera inför framtidens fester, resor, presenter eller middagar.