in

Bäst i test: sexleksakerna som får dig att komma om och om igen

sexleksaker bäst i test för honom henne par


Bland alla tusentals sexleksaker som finns på marknaden så kan det vara svårt att hitta den som passar just dig. Vi guidar dig till de som är bäst i test så att du kan hitta din perfekta match. Mer

Satisfyer Pro 2 Next Generation

sexleksaker: för henne honom och par. bäst i test. satifyer pro

Tekniken som används i Satisfyer pro revolutionerade sexleksaksmarknaden. Istället för vibration så stimulerar den hela klitoris med hjälp av tryckvågsteknologi. Många som testat intygar att den här sexleksaken är det närmaste man kommer känslan av oralsex. Satisfyern är helt vattentät har elva olika lägen, så att du själv kan bestämma hur intensivt den ska stimulera klitoris. Laddas enkelt med tillhörande magnetisk usb-laddsladd.

Läs mer och köp här.

Mia 2 från Lelo

sexleksaker vibrator klitoris

En liten och diskret vibrator i läppstiftsform. Mia 2 har sex olika vibrationsmönster och är helt vattentät, så att du enkelt kan ta med den in i duschen eller badet. Laddas enkelt med usb-sladd. Vibratorn kommer i fyra olika färger och är enkel att bära med sig, för att kunna ge njutning var som helst och när som helst.

Läs mer och köp här.

Vilma roterande rabbit-vibrator från Belladot

sexleksaker bäst i test rabbit

En klassisk rabbit-dildo i ny tappning. Den här från Belladot har tre olika hastigheter och sju vibrationer, och stimulerar både g-punkten och klitoris samtidigt. Dildon vibrerar och roterar för att stimulera g-punkt på bästa sätt, och vibratorns ”öron” stimulerar klitoris. Den är helt vattentät och drivs med tre AAA-batterier.

Läs mer och köp här.

Ida från Lelo

sexleksaker bäst i test för par honom och henne

En sexleksak för heterosexuella par som bärs av kvinnan under själva sexakten, och som samtidigt stimulerar penis när den är i kvinnan. Den övre delen av massageapparaten roterar och vibrerar inuti och den nedre delen stimulera klitoris. Leksaken kommer med en fjärrkontroll för att du enkelt ska kunna styra den under själva akten. Helt vattentätt och laddas med USB-sladd.

Läs mer och köp här.

B Swish Bgee Classic Purple G-punktsvibrator

sexleksaker g-punktsvibrator

En tunn och slät g-punktsvibrator som har en vinklad topp för att komma åt på rätt ställen. Det finns fem olika stimuleringslägen som regleras med en knapp. Den är helt vattentät och drivd med två AAA-batterier.

Läs mer och köp här.

Tor 2 från Lelo

sexleksaker ring penis vibrator

En vibrerande sexleksak som placeras på penis för att ge kvinnan klitorisstimulans under samlag. Den är nästan ljudlös och sitter skönt och säkert. Finns i tre olika färger, är vattentät och laddas med USB-sladd.

Läs mer och köp här.

Sona från Lelo

sexleksaker för henne bäst i test

Lelos Sona påminner på många sätt om Satesfyer Pro i hur den stimulerar klitoris. Med hjälp av ljudvågar stimuleras minst 75 procent av klitoris, inte bara den synliga delen. Även med den här leksaken blir känslan att likställa med oralsex. Den är helt vattentät och laddas med USB-sladd.

Läs mer och köp här.

Tips för dig som vill börja använda sexleksaker:

  • Gör research! Vilken typ av stimulering vill du ha? Är det klitoris eller g-punkten som du vill börja utforska? Eller kanske båda?
  • Använd glidmedel. Nästan alla sexleksaker på marknaden går att använda med glidmedel, det gör hela upplevelsen bättre och smidigare.
  • Rengör ordentligt. Rengör dina sexleksaker ordentligt efter varje användning, det är viktigt för hygienen och för sexleksakernas hållbarhet.