in

Bäst i test: sexleksakerna som får dig att komma om och om igen

bäst i text sexleksaker
Bild: Danny G / Unsplash

Bland alla tusentals sexleksaker som finns på marknaden så kan det vara svårt att hitta den som passar just dig. Vi guidar dig till de som är bäst i test så att du kan hitta din perfekta match! Mer

Satisfyer Pro 2 Next Generation

sexleksaker: för henne honom och par. bäst i test. satifyer pro

Tekniken som används i Satisfyer pro revolutionerade sexleksaksmarknaden. Istället för vibration så stimulerar den hela klitoris med hjälp av tryckvågsteknologi. Många som testat intygar att den här sexleksaken är det närmaste man kommer känslan av oralsex. Satisfyern är helt vattentät och har elva olika lägen, så att du själv kan bestämma hur intensivt den ska stimulera klitoris. Laddas enkelt med tillhörande magnetisk usb-laddsladd.

9 satisfyer 2 next gen light gold whte 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white

Kisser Lipstick Stimulator

kisser lipstick stimulator usb

En liten och diskret vibrator i läppstiftsform. Kisser Lipstick Stimulator har tio olika vibrationsmönster och är helt vattentät, så att du enkelt kan ta med den in i duschen eller badet. Laddas enkelt med usb-sladd. Vibratorn är enkel att bära med sig, för att kunna ge njutning var som helst och när som helst.


Broklyn Vibe and Rotator, rabbit-dildo

4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone

En klassisk rabbit-dildo i ny tappning. Den här har 12 olika vibrationer, 4 rotationer, och stimulerar både g-punkten och klitoris samtidigt. Dildon vibrerar och roterar för att stimulera g-punkt på bästa sätt, och vibratorns ”öron” stimulerar klitoris. Den är helt vattentät och drivs med fyra AAA-batterier.


Partner Whale för par

8 satisfyer couple vibe partner whale blue

En sexleksak för heterosexuella par som bärs av kvinnan under själva sexakten, och som samtidigt stimulerar penis när den är i kvinnan. Den nedre delen av Partner Whale stimulerar inuti och den övre delen stimulerar klitoris. Helt vattentätt och laddas med USB-sladd.

G-punktsvibrator från Belladot

sexleksaker g punkts vibrator

Prisvärd g-punktsvibrator från Belladot med räfflor och böjd topp för att komma åt rätt ställen. Den är mjuk och har en matt silkeslen yta. Vibratorn kräver två AAA-batterier som inte ingår i köpet.

Läs mer och köp här.

B Swish Bgee Classic Purple G-punktsvibrator

sexleksaker g-punktsvibrator

En tunn och slät g-punktsvibrator som har en vinklad topp för att komma åt på rätt ställen. Det finns fem olika stimuleringslägen som regleras med en knapp. Den är helt vattentät och drivd med två AAA-batterier.

Läs mer och köp här.

Pinkyhop – penisring och rabbit!

4 pinkyhop vibrating cock ring usb watrerproof silicone

En vibrerande sexleksak som placeras på penis för att ge kvinnan klitorisstimulans under samlag. Den är nästan ljudlös och sitter skönt och säkert. Den är vattentät och laddas med USB-sladd.

Sona från svenska Lelo

sexleksaker för henne bäst i test

Lelos Sona påminner på många sätt om Satesfyer Pro i hur den stimulerar klitoris. Med hjälp av ljudvågar stimuleras minst 75 procent av klitoris, inte bara den synliga delen. Även med den här leksaken blir känslan att likställa med oralsex. Den är helt vattentät och laddas med USB-sladd.

Fingervibrator från Belladot

sexleksak för henne honom par

En mjuk och böjlig fingervibrator från Belladot. Vibratorn har tre olika vibrationer som du kan välja mellan. Den är även vattentät och kräver tre LR44-batterier som ingår i köpet.

Läs mer och köp här.

Tips för dig som vill börja använda sexleksaker:

  • Gör research! Vilken typ av stimulering vill du ha? Är det klitoris eller g-punkten som du vill börja utforska? Eller kanske båda?
  • Använd glidmedel. Nästan alla sexleksaker på marknaden går att använda med glidmedel, det gör hela upplevelsen bättre och smidigare.
  • Rengör ordentligt. Rengör dina sexleksaker ordentligt efter varje användning, det är viktigt för hygienen och för sexleksakernas hållbarhet.