in

Bäst i test: sexleksakerna som får dig att komma om och om igen

bäst i text sexleksaker
Bild: Danny G / Unsplash

Bland alla tusentals sexleksaker som finns på marknaden så kan det vara svårt att hitta den som passar just dig. Vi guidar dig till de som är bäst i test så att du kan hitta din perfekta match! Mer

koplankar

Är du ute efter effekten av oralsex, eller kanske letar du efter en sexleksak som stimulerar G-punkten? Vi har valt ut våra favoriter på marknaden. Men först, låt oss reda ut lite frågetecken!

Vad är en lufttrycksvibrator?

Istället för vibration så stimulerar en lufttrycksvibrator hela klitoris med hjälp av tryckvågsteknologi. Vibratorn kan ge en känsla av oralsex. Här kan du läsa mer om lufftrycksvibratorn – sexleksaken som ger orgasmgaranti.

Vad är en G-punktsvibrator?

Var finns ens G-punkten? Jo, det är en liten erogen zon på framväggen av vagina. En del sexleksaker är speciellt framtagna för att stimulera just den punkten, och ser ofta ut som en dildo med en böjd topp. Här är allt du behöver veta om den mytomspunna G-punkten.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Många som testat intygar att den här sexleksaken är det närmaste man kommer känslan av oralsex. Satisfyern är en lufttrycksvibrator som är helt vattentät och har elva olika lägen, så att du själv kan bestämma hur intensivt den ska stimulera klitoris. Laddas enkelt med tillhörande magnetisk usb-laddsladd. Du hittar den hos Lyko.

sexleksaker: för henne honom och par. bäst i test. satifyer pro

Läs mer och köp här.

Sona från svenska Lelo

Lelos Sona påminner på många sätt om Satisfyer Pro i hur den stimulerar klitoris. Med hjälp av ljudvågor stimuleras minst 75 procent av klitoris, inte bara den synliga delen. Även med den här leksaken blir känslan att likställa med oralsex. Den är helt vattentät och laddas med USB-sladd.

lelo

Läs mer och köp här.

Rabbitvibrator från B Swish

En rabbitvibrator i lent silikon som stimulerar både utvändigt och invändigt samtidigt, från B Swish.

b swish 1

Läs mer och köp här.

G-punktsvibrator från Belladot

Vibrator som stimulerar G-punkten, från Belladot.

g punkt1

Läs mer och köp här.

Minivibrator från Belladot

belladott

Len minivibrator med matt yta från Belladot. Den har en ribbad kontur och är dessutom vattentät. Läs mer och köp här.

Klitorisvibrator från Womanizer

Vibrator som stimulerar klitoris med pulserande massagevågor, från Womanizer.

woman1

Läs mer och köp här.

Tips för dig som vill börja använda sexleksaker

  • Gör research! Vilken typ av stimulering vill du ha? Är det klitoris eller g-punkten som du vill börja utforska? Eller kanske båda?
  • Använd glidmedel. Nästan alla sexleksaker på marknaden går att använda med glidmedel, det gör hela upplevelsen bättre och smidigare.
  • Rengör ordentligt. Rengör dina sexleksaker ordentligt efter varje användning, det är viktigt för hygienen och för sexleksakernas hållbarhet.

Frågor och svar om sexleksaker

I den här artikeln går vi igenom de vanligaste frågorna om sexleksaker och glidmedel, om dirty talk och stämningsfull musik. Håll till godo!

Vad ska jag köpa för glidmedel?

Det finns två varianter som i rekommenderar, vilka är dessa:

  • Vattenbaserat glidmedel, som är bra för den som bara behöver lite extra glid, eftersom det torkar ut ganska snabbt.
  • Silikonbaserat glidmedel, som ger glid i evigheter och är bättre, men dyrare. Oljebaserade, som till exempel vaselin, är inte lika bra och kan förstöra kondomer.

Hur introducerar jag glidmedel för min partner?

Det bästa sättet är att bara ta fram flaskan när ni har förspel, ta lite på din partner, lek med det och få det till en kul och naturlig del av sexet.

Hur introducerar jag en sexleksak för min partner?

Du kan prova att prata lite allmänt om sexleksaker med din partner. Får du en positiv reaktion, så berätta att du har en och ta fram och visa! OBS: det kan vara bra att visa den under avslappnade former och inte mitt i akten.

Jag är sugen på att köpa min första sexleksak, vad ska jag köpa?

En liten vibrator brukar vara ett bra förstaköp. Köp något litet som tilltalar dig. Glöm inte glidmedel!

Vad är en penisring?

En penisring är en ring av till exempel silikon eller gummi som sätts runt penisroten. En penisring kan förstärka en erektion och kan även hjälpa killar som lätt tappar ståndet. Det finns även penisringar med knoppar eller vibrerande delar som stimulerar klitoris under samlag för partnerns njutning. De finns i massor av modeller och kan vara kul att testa.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white