in

5 tips för bättre onani och orgasmer

onani

Ta onanin till en helt ny nivå med de här tipsen! Mer

Det som händer i kroppen när du onanerar är både bra för ditt psykiska och fysiska välmående. Du sover bättre, får mindre huvudvärk, minskar stress och efter en orgasm fylls din kropp med dopamin och oxytocin (kärlekshormonet) som gör dig glad och energifylld. När du onanerar blir du ett med din sexuella energi och tar reda på vad du gillar och behöver för att tillfredsställas. Onani gör dig alltså till en bättre sexpartner!

Att prata om onani bland kvinnor kan än idag kännas lite tabubelagt, men faktum är att hos kvinnor i åldrarna 18 – 30 onanerar 92 % och mer än hälften gör det två gånger i veckan. Så det är inte bara otroligt bra för kroppen att tillfredsställa dig själv, det är alltså också vanligt (och helt normalt!).

Men hur du tillfredställer dig själv på bästa sätt kan kännas svårt, speciellt om man inte utforskat oanani särskilt mycket. Därför har vi listat 5 sätt att göra det lättare.

sex nar man har svamp i underlivet
Bild: Taras Chernus on Unsplash

Mind blowned-onanin

Tänd ljus, spela sensuell musik från Spotify, stäng av ljudet på mobilen (eller ännu bättre, ta på vibrationen..) och släpp kontrollen! Stäng ögonen och ha inga gränser för var dina fantasier tar dig… ja, det är till och med okej att tänka på det heta sexet du och ditt ex hade!

En snabbis i duschen

Har du badkar blir denna punkt ännu bättre. Fyll badet med badskum och smörj in dig långsamt med badlotion. Genom att stå (eller ligga) i varmt rinnande vatten medan du gör dig bekväm med hela din kropp kommer få orgasmen att komma på nolltid när du sen börjar onanera!

Läs erotiska noveller eller se på (feministisk) porr

För att stimulera din kropp måste du börja med att stimulera din hjärna. Alltså kan det hjälpa fantasin på traven med att läsa en het bok eller se på andra som onanerar eller ligger. Porr behöver inte vara sexistiskt, grovt och kvinnoförnedrande. Det finns flera olika regissörer som skapat feminist porr där lusten står i fokus.

Så blir du ett proffs på oralsex

Tumblr away

Genom att söka upp de sexigaste gifarna på tumblr  kan du skrolla förbi heta scener ur filmer med ett finger och ta på dig med andra.

Dröm dig tillbaka

Använd alla de sexuella minnen du lagrat på dig i ditt sexliv, ensam eller med någon annan och dröm dig tillbaka till de stunderna av passion och extas.

Det sägs även att du får dina bästa orgasmer på egen hand, så vad väntar du på? Onanera mera!

Tack för inspo, Bustle!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white


Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!