in

Bianca Ingrosso får egen talkshow – här är allt vi vet om den

bianca ingrosso
Bildkälla: Albin Olsson / Wiikimedia Commons

I höst kommer Bianca Ingrosso nya talkshow. Här är allt vi vet om den. Mer

I höst får en av Sveriges kändaste personer, Bianca Ingrosso, en egen talkshow. Det berättar nu influencern, entreprenören och tv-personligheten själv på sin Instagram. Men vad kommer den gå ut på? Och vilka gäster kommer vi få se i den? Här är exakt allt vi vet hittills.

Vad kommer hända i BIANCA?

Programmet kommer rätt och slätt att heta BIANCA. I den video hon publicerade på sin Instagram i samband med nyheten berättar hon att detta inte är en vanlig talkshow utan att den kommer göras på ”Bianca-vis”.

Vi får även se att Bianca har en nära kontakt med den tidigare talkshow-stjärnan Fredrik Skavlan.

– Det har visat sig att jag och Bianca delar ett nördigt intresse för talkshow, en underhållningsform hon gillat ända sedan barnsben. När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid, säger Fredrik Skavlan i pressmeddelandet från Discovery +.

När och var har BIANCA premiär?

Programmet kommer sändas på Discovery+ och Kanal 5. Det är även där Biancas familjs program Wahlgrens värld sänds. Ett exakt datum för premiären vet vi inte än, men det kommer någon gång i höst. Vi håller er uppdaterade!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.