in

10 underbara tips på sommar-aktiviteter

sommaraktiviter

Har du inga planer alls i sommar eller har du redan beslutsångest över allt du vill göra? Kanske behöver du tips på roliga aktiviteter? Lugn, här kommer VeckoRevyn med riktigt härliga sommartips! Mer

1. Gå på en somrig dejt

dejt01
Varför inte möta upp din fling och gå på en härlig sommardejt? Har du svårt att komma på saker att göra så har vi flera tips att komma med. Kika här.

2. Ha roligt – utan att det kostar något!

museum
Slut på kontot? Lugn, det finns massor av roliga aktiviteter som inte kostar en spänn. Fyll dagarna med någon eller kanske till och med alla de här aktiviteterna.

3. Bjud över vännerna på somriga drinkar

drinkar
En kall drink en het sommardag är alltid najs. Framför allt i sällskap av vänner. Känner du hur suget slår till? Isåfall har vi fem riktigt läskande recept på sommardrinkar du inte vill missa.

4. Åk på en Harry Potter-kryssning

harry potter kryssning
Är du ett riktigt Harry Potter-fan och kan inte få nog av J.K Rowlings magiska värld? Då kanske du ska ta dig över till Storbritannien och åka på en magisk Harry Potter-kryssning. Här kan du läsa mer! P.S Den är SÅ dyr!

5. Baka en smarrig tårta till midsommar (eller någon annan sommarfest)

5b07d98812bf9 5b07d98812c43jordgubbstacc8arta.gif
Tårta på sommaren, gärna fylld med jordgubbar och grädde, visst är det alldeles magiskt gott? Vår tidigare bakbloggare Frida Skattberg har en helt magisk jordgubbstårta som passar perfekt till midsommar. Spana in receptet här!

6. Testa en ny frisyr!

5b07dc2308a91 5b07dc2308ad9sommarhacc8ar.gif
Trött på din gamla vanliga frisyr och vill testa någonting nytt på sommarens alla fester? Här ger VeckoRevyns tidigare beautybloggare Helen Torsgården sina bästa tips.

7. Dra till stranden

beach life
Under soliga dagar vill man ju inte gärna sitta inne och uggla, så varför inte dra till stranden? För många är det en självklarhet att vara ute, men långt ifrån alla känner sig bekväma i att ligga på stranden. Är du en av dem som gillar salta bad men vet att det också genererar i ångest så vill vi boosta dig lite extra genom den här texten.

8. Festa flawless!

sommarsmink
På sommaren är det lätt hänt att det blir en aw eller tre. Balkongfester, parkhäng, dagsfester… ja mycket tid tillbringas utomhus i solen vilket kanske inte alltid är så kul för sminket. Vi har bästa tipset hur du får sminket samt parfymen (som du sprutade på dig innan du gick hemifrån) att hålla längre än vanligt. Vill du även ha tips på hur du räddar slitet sommarhår så finns det här!

9. Ligg en massa!

gossip girl kiss
Är du kåt? Vill du ha sex? Ligg gärna och mycket! Är du dessutom nyfiken på hur andra VeckoRevyn-läsare ligger så kan du få ett smakprov här.  Obs, läses på egen risk ?

10. Bonustips för dig med hjärnspöken: Så här får du en rolig sommar

sommar
Finns det mycket som du vill göra men inte riktigt vågar? Ragga på den där söta personen som du spanat in så länge? Här kommer några riktigt bra och boostiga tips som vi hoppas kan hjälpa dig med dina hjärnspöken i sommar ❤️ ☀️

Pssst…med sommar kommer grillen fram! Men glöm inte kolla vad som gäller kring rådande eldningsförbud och grillförbud innan du tänder den.