in

Snart kommer Young Royals säsong 2! Se de första bilderna från inspelningen här

Young Royals säsong 2
Bildkälla: Johan Paulin / Netflix

Snart kommer den andra säsongen av Young Royals till Netflix, och inspelningen är i full gång. Här kommer några bilder och filmer direkt från Hillerska internatskola. Mer

Tillhör du en av dem som såg klart första säsongen av Young Royals i ett svep? Och kanske har du sedan sista avsnittet (som lämnade oss med en hel del obesvarade frågor) bara gått och väntat på att nästa säsong ska börja? När den har premiär vet vi inte, men den glada nyheten är att den just nu håller på att spelas in. Här är de första bilderna och filmerna från inspelningen, kanske hittar du några ledtrådar om vad som kommer hända i säsong 2?

Bildkälla: Johan Paulin / Netflix

Omar Rudberg och Edvin Ryding, som spelar huvudrollerna Simon och Wilhelm.

Bildkälla: Johan Paulin / Netflix

Felice, August och Sara som spelas av Nikita Uggla, Malte Gårdinger och Frida Argento kommer såklart också vara med i säsong 2.

Om du vill se mer material från inspelningen rekommenderar vi att följa Netflix konto på Instagram.

Hade man inte hoppats på ett litet avslöjande av Edvin där? Tyvärr får vi nog vänta lite till innan vi får fler ledtrådar om vad nya säsongen kommer handla om.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.