in

8 serier vi ser fram emot på HBO Max 2024

Nya serier på HBO Max
Bildkälla: House of the Dragon /HBO Max

Ett nytt år närmar sig med stormsteg, vilket innebär massvis med nya premiärer att se fram emot. Vi listar 8 serier du inte får missa på HBO Max 2024. Mer

Sugen på att se något nytt på HBO Max? Under 2024 finns det en hel del seriepremiärer att se fram emot – både sprillans nya serier och nya säsonger av våra favoriter. Här är åtta stycken vi ser fram emot lite extra:

  • The Regime (miniserie)
  • House of the Dragon, säsong 2 (serie)
  • The Tourist, säsong 2 (serie)
  • Tokyo Vice, säsong 2 (serie)
  • Curb Your Enthusiasm, säsong 12 (serie)
  • The Jinx, del 2 (dokumentärserie)
  • The Girls on the Bus (serie)
  • The Sympathizer (miniserie)

The Regime (miniserie)

Nästa år har en ny miniserie med Kate Winslet premiär på HBO Max! Serien kretsar kring en auktoritär regim som vi får följa under ett års tid när saker och ting börjar falla samman. The Regime gick först under arbetsnamnet The Palace, eftersom att serien till stor del utspelar sig på ett palats. Kate Winslet spelar förbundskansler och förutom henne ser vi bland andra Hugh Grant, Andrea Riseborough och Martha Plimpton i rollerna.

House of the Dragon, säsong 2 (serie)

Inte en dag för tidigt! Sommaren 2024 kommer den andra säsongen av House of the Dragon till HBO Max. Säsongen tar vid där den första slutade: Targaryens är splittrade och oense om hur den kungliga tronföljden ska gå till. Efter den dramatiska avslutningen på säsong ett närmar vi oss ett inbördeskrig. Serien är en spinoff på HBO-succén Game of Thrones och i rollerna ser vi bland andra Emma D’Arcy och Olivia Cooke.

The Tourist, säsong 2 (serie)

Längtar du efter den andra säsongen av The Tourist? Snart är väntan över! I den här dramathrillern ser vi Jamie Dornan i huvudrollen och allting börjar med att hans karaktär, Elliot, vaknar upp på ett sjukhus med minnesförlust. I den andra säsongen har han och hans tjej Helen, som spelas av Danielle Macdonald, äntligen börjat bygga upp ett lugnt liv tillsammans. Men en dag får Elliot ett meddelande från någon från hans förflutna, vilket i sin tur leder till att paret reser till Irland för att utforska Elliots bakgrund. Som ni säkert kan ana blir saker och ting inte riktigt som de tänkt sig.

Tokyo Vice, säsong 2 (serie)

2024 kommer den andra säsongen av kriminaldramat Tokyo Vice. Serien, som är baserad på journalisten Jake Adelsteins roman, kretsar kring Tokyos undre värld och utspelar sig på sent 1990-tal. Ett måste för dig som älskar thriller- och kriminalserier!

nyheter HBO Max

Curb Your Enthusiasm, säsong 12 (serie)

Komediserien Curb Your Enthusiasm är inne på sin elfte säsong, och 2024 kommer den tolfte! I serien spelar komikern Larry David en fiktiv version av sig själv. Han har exakt allt – fru, vänner, hus i Hollywood, pengar och trygghet. Så varför är hans liv en enda stor röra?

The Jinx, del 2 (dokumentärserie)

När The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst visades 2015 chockades tittare världen över. I dokumentären erkände Robert Durst flera mord, och till följd av det arresterades han precis innan det sista avsnittet sändes. Men vad hände sedan? Det får vi veta mer om i dokumentärseriens andra del som har premiär på HBO Max 2024. I The Jinx, del två gräver filmteamet djupare i vad som hände, spelar upp fängelsesamtal med Robert Durst och intervjuar personer som aldrig tidigare uttalat sig.

Det finns ingen trailer till den nya dokumentären, men du hittar trailern till den första delen här nedan.

The Girls on the Bus (serie)

I dramaserien The Girls on the Bus får vi följa fyra kvinnliga journalister som bevakar ett presidentval. Längs vägen finner de kärlek, vänskap – och en skandal. Serien är baserad på ett kapitel i Amy Chozicks bok Chasing Hillary. I rollerna ser vi Melissa Benoist, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandon Scott och Carla Gugino.

The Sympathizer (miniserie)

The Sympathizer är baserad på Viet Thanh Nguyen bästsäljande roman med samma namn, i vilken vi får följa en spion under Vietnamkrigets sista dagar. Robert Downey är huvudrollsinnehavare, men spelar också flera andra roller. Vi hittar även Greys Anatomy-favoriten Sandra Oh på rollistan!

Nya serier HBO Max