in

Här är 8 nyheter på HBO Max i september

nya serier på HBO Max
Bildkälla: Knekt /HBO Max

Sugen på att se en ny serie eller film? Vi listar alla nyheter på HBO Max i september! Mer

Här är alla nyheter på HBO Max:

Mer om serierna, filmerna och dokumentärerna hittar du längre ner i artikeln!

  • The Curious Case of Natalia Grace (dokumentär)
  • Breeders, säsong 4 (serie) 
  • Wolf (serie)
  • Knekt (serie)
  • Polish Prayers (dokumentär)
  • A Happy Man (dokumentär)
  • East New York (serie)
  • Starstruck, säsong 3 (serie)

2 september

The Curious Case of Natalia Grace (dokumentär)

Storyn om Natalia Grace blev känd över hela världen – och i den här dokumentärserien får vi reda på mer om fallet. När hon, som föräldralös flicka från Ukraina, blir adopterad antas hon vara 6 år och ha en ovanlig benväxtstörning. Men senare ska det visa sig att hon är en fullvuxen kvinna.

5 september

Breeders, säsong 4 (serie) 

Nu kommer den fjärde och sista säsongen av Breeders till HBO! I den här komediserien ser vi Martin Freeman och Daisy Haggard i huvudrollerna, där deras karaktärer kämpar med föräldraskapets alla utmaningar. Säsongen består av 10 avsnitt.

Nyheter på HBO Max

14 september

Wolf (serie)

I Wolf får vi följa kriminalinspektören Jack Caffery som blivit totalt besatt av sin granne – han tror nämligen att grannen mördade hans 10-åriga bror på 90-talet. Serien består av 6 avsnitt som alla är baserade på Mo Hayders hyllade romaner.

15 september

Knekt (serie)

Aldrig över norska serier! Knekt handlar om tre vänner som startar en olaglig pokerklubb i Oslo. Den blir snabbt en av Europas största, och det dröjer inte länge förrän vännerna får skörda frukterna. Men med smutsiga pengar kommer också stora problem. Serien består av 8 avsnitt.

Polish Prayers (dokumentär)

22-åriga Antex växer upp i en djupt religiös och radikal höger-kristen familj i Polen. I den här dokumentären får vi följa hans liv, från överlevnadsläger till antigaydemonstrationer. Samtidigt är han nyfiken på vad som händer utanför bubblan.

22 september

A Happy Man (dokumentär)

I dokumentärfilmen A Happy Man får vi ta del av en öppenhjärtig och nära berättelse om en transperson och hans familj, vägen till lycka och kampen för att få vara den man är.

Nya filmer på HBO Max

26 september

East New York (serie)

I East New York får vi följa inspektören Regina som är chef för en polisstation i östra New York. Med en stor kärlek till området har hon en stark vision om att göra staden till en bättre plats, där polisernas uppgift inte bara ska vara att tjäna samhället, utan också bli en del av det. Serien består av 21 avsnitt.

28 september

Starstruck, säsong 3 (serie)

Nu kommer tredje säsongen av Startstruck till HBO! Det har gått två år sedan Jessie avslutade relationen med filmstjärnan Tom, och nu gör hon allt för att navigera i vuxenlivet. Men hennes vänner är inte riktigt på samma plats som hon är. Säsongen består av 6 avsnitt.

Nyheter på HBO Max

Här är alla nyheter på HBO Max i augusti

7 augusti

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, säsong 2 (serie)

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty utspelar sig i USA på 1980-talet och kretsar kring basketlaget Los Angeles Lakers liv, både på och utanför planen. Den andra säsongen handlar främst om perioden mellan 1980 och 1984.

Kim vs Kanye: The Divorce

I en dokumentärserie i två delar djupdyker vi i en av Hollywoods mest omtalade skilsmässor – den mellan realitystjärnan Kim Kardashian och artisten Kanye West.

8 augusti

The Chi, säsong 6 (serie)

Nu kommer den sjätte säsongen av The Chi till HBO Max! Serien utspelar sig i södra Chicago där vi får följa allt från unga vuxna som kämpar för att få ekonomin att gå ihop, till äldre människor som bott i området hur länge som helst. The Chi är skapad av Emmybelönade Lena Waithe.

9 augusti

Fantastic Friends, säsong 2 (serie)

I den här realityserien får vi följa James och Oliver Phelps, och flera av deras vänner – så som Matthew Lewis (känd från Harry Potter), Alfie Allen (känd från Game of Thrones), Mark Williams (också från Harry Potter). Den andra säsongen är inspelad i Turkiet, Singapore och Patagonien.

Nyheter på HBO Max

10 augusti

Rap Sh!t, säsong 2 (serie)

Nu kommer den andra säsongen av Rap Sh!t! I serien får vi följa två vänner från Miami som bildar en rappgrupp. Men vägen till framgång blir allt annat än enkel. I serien medverkar bland andra Jonica Booth, RJ Cyler och Daniel Augustin.

12 augusti

Billions, säsong 7 (serie)

Äääntligen kommer den sjunde (och sista!) säsongen av dramaserien Billions. Serien, som har blivit Oscarsnominerad, kretsar kring finansvärlden i New York. Se trailern här!

20 augusti

The Tower, säsong 2 (serie)

Älskar du brittiska krimdraman? Då är The Tower något för dig! Serien är baserad på Kate Londons romantriologi Metropolitan och kretsar kring polisen Sarah Collins, som spelas av Gemma Whelan, och hennes kollegor.