in

Här är de bästa kriminalserierna just nu

Här är de bästa krimserierna just nu
Bildkälla: I dina händer /Netflix

Sugen på att se en spännande krimserie? Här är våra bästa tips just nu! Mer

I dina händer

När en ung kille hittas skjuten riktas snabbt misstankarna mot hans bästa vän. Men vad är det egentligen som har hänt? Och vilka bär ansvaret när barn begår grova brott och fastnar i gängkriminalitet? I dina händer finns på Netflix och är baserad på Malin Persson Giolitos roman med samma namn.

Bodkin

I den här Netflix-serien reser några poddare till en charmig irländsk by för att gräva i tre mystiska och märkliga försvinnanden. Men bakom fallen döljer sig en hel del mörka hemligheter som byborna helst håller tyst om.

Sugar

Ett barnbarn till en producent i Hollywood försvinner spårlöst, och det blir privatdetektiven John Sugars uppgift att lösa fallet. Det här är en klassisk deckarserie, där huvudrollen spelas av Colin Farrell. Du kan se den på Apple TV+.

En helt vanlig familj

När en man hittas mördad mitt i centrala Lund häktas en ung kvinna. Men är hon skyldig? Och vad är det som har hänt? Genom tillbakablickar får vi reda på mer om den unga kvinnan och hennes familj. Serien finns på Netflix.

Fool Me Once

I den här serien, som heter Sanningen på svenska, får vi följa Maya Stern vars man nyligen gått bort. Men bara dagar efter hans begravning ser hon honom på en övervakningskamera. Kriminalinspektör Kierce kopplas in för att lösa fallet, men vem är det egentligen som ljuger? Du kan se Fool Me Once på Netflix.

Sanningen

I Sannningen (obs inte samma som ovan!) ser vi Sofia Helin i rollen som Iris Broman, en nybliven chef för Kalla Fall-gruppen i Malmö. När ett lik hittas i en skog börjar hon och hennes kollegor gräva i ett gammalt försvinnande – kommer de kunna lösa fallet en gång för alla? Serien finns på TV4 Play.

sanningen