in

Allt vi vet om den norska Netflix-serien Julstormen

Julstormen trailer
Bildkälla: Julstormen / Netflix

Regissören bakom ”Störst av allt” gör en ny julserie, och snart har den premiär på Netflix. I rollerna ser vi bland andra Alexandra Rapaport, Valter Skarsgård och Hanna Ardéhn. Mer

Det är dagen innan julafton när en stor snöstorm strandsätter en grupp människor på Oslos flygplats. Vissa har tagit sig dit för att välkomna sina nära och kära, medan andra befinner sig på flygplatsen för att resa till sin familj eller för att bege sig utomlands och fly allt vad traditionellt julfirande heter. Men när samtliga flyg ställs in tvingas alla tänka om – med bara tjugofyra timmar kvar till julafton. Serien är skapad av Störst av allt-regissören Per-Olav Sørensen och författaren Lars Saabye Christensen. Här är exakt allt vi vet om julens stora serienyhet!

När har Julstormen premiär på Netflix?

Från och med den 16 december kan du se serien på Netflix.

Julstormen premiär Netflix
Bildkälla: Julstormen / Netflix

Hur många avsnitt består serien av?

Julstormen är en miniserie och består av sex avsnitt. Alla avsnitt är cirka 30 minuter långa.

Finns det en trailer?

Japp! Du hittar den här nedan.

Vilka skådespelare är med i Julstormen?

I serien medverkar flera välkända ansikten, så som Alexandra Rapaport, Valter Skarsgård och Störst av allt-skådespelaren Hanna Ardéhn. Vi ser även kända skådespelare från andra länder i Norden, som Home For Christmas-skådisen Ida Elise Broch och Jon Øigarden (som vi får hoppas spelar en trevligare karaktär än vad han gör i norska Exit!).

Julstormen skådespelare

Här är fler skådespelare i serien:

  1. Ibrahim Faal
  2. Dennis Storhø
  3. Jan Gunnar Røise
  4. Thea Sofie Loch Næas
  5. Maibritt Saerens
  6. Ravdeep Singh
  7. Evelyn Rasmussen Osazuwa