in

Så dyra är influencer-kalendrarna julen 2023

julkalenderinfluencer
Bildkälla: LH cosmetics, Caia cosmetics och Indy Beauty

Sugen på en adventskalender fullproppad med smink och hudvård? Vi listar tre influencer-kalendrar 2023 – och priset du får betala för att äga en egen. Mer

koplankar 1024x37

Lyxiga luckor med hudvård, sminkprodukter i full storlek och överraskningar från första december fram till den tjugofjärde – att räkna ner till julafton med en beautykalender har blivit allt mer populärt. Många hud- och sminkmärken har sina egna, och våra influencers vill så klart inte vara sämre. Vi listar tre av julens kalendrar som redan finns i butik – och hur mycket de kostar.

1. Caia Cosmetics julkalender

Bianca Ingrossos Caia-kalender kostar 2 695 kronor, men innehållet är egentligen värt 8 000 kronor, enligt företagets hemsida. Till skillnad från en vanlig julkalender innehåller Caias 30 luckor, varav 24 av produkterna kommer i full storlek.

caia2

2. LH cosmetics adventskalender

Linda Hallbergs LH cosmetics har en egen julkalender fullproppad med totalt 28 beautyprodukter som gömmer sig bakom 25 luckor. Om du vill ha en alldeles egen får du betala 2 795 kronor, men innehållet är värt 7 571 kronor enligt företaget.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till LH cosmetics).

lhigen

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till LH cosmetics).

3. Adventskalender från Indy Beauty

Indy Beautys adventskalender kommer i fyra olika varianter, beroende på ditt hudtillstånd. De har även en mystery-version där du som köpare inte får veta innehållet. Om du vill ha en egen kalender kostar den 1 499 kronor, men det egentliga värdet är 4 000 kronor enligt företagets hemsida. Varumärket grundandes av Therese Lindgren, som sålde det 2022.

indy 1