in

Så mycket tjänar Bianca Ingrosso (och allt du vill veta om henne!)

Bianca Ingrosso ålder
Bildkälla: Bianca Ingrossos Instagram

Bianca Ingrosso, den mångsidiga entreprenören och influencern, behöver knappast någon utförlig presentation. Men här är några saker du kanske inte visste om henne! Mer

Influencer, tv-profil och entreprenör… ja, Bianca Ingrosso har många järn i elden. Som dotter till Pernilla Wahlgren var hon redan som barn lite av en kändis, men hon slog igenom med full kraft i tv-serien “Wahlgrens Värld” som började sändas 2016. Sedan dess har hon hunnit podda, starta bolag och grundat framgångsrika sminkvarumärke Caia Cosmetics. Men vad vet vi mer om Bianca egentligen? Vi reder ut dina frågetecken!

Hur mycket tjänar Bianca Ingrosso?

Under 2022 omsatte Bianca Ingrosso 29,5 miljoner kronor, och året innan omsatte hon 31,3 miljoner kronor, enligt Breakit. 2022 gav hos sig själv en utdelning på 20 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso driver företag, som Caia Cosmetics, Àvora och Ani Jewels, och är dessutom stor på sociala medier. På Instagram har hon 1,3 miljoner följare.

hur mycket tjänar bianca ingrosso?
Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Vad är Bianca Ingrossos ålder?

Bianca är född den 30 december 1994 i Stockholm, med andra ord är hon 29 år.

Hur lång är Bianca?

Hon är 1,67 cm lång.

Har Bianca Ingrosso tagit examen? 

Bianca Ingrosso gick aldrig ut skolan. Istället hoppade av sin utbildning på gymnasiet innan det var dags för henne att studenten.

Har Bianca en partner eller är hon singel?

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett omtalat par och genomgått många svängningar under deras 8 år långa förhållande. Men i augusti 2022 tog förhållandet slut på riktigt. Vad vi vet så är Bianca Ingrosso singel just nu.

Biancas har en egen talkshow

Vi antar att du inte har missat Biancas alldeles egna talkshow? Den är döpt efter hennes namn, visas på Kanal 5 och är en riktig publiksuccé. Hösten 2023 sändes den tredje säsongen, och vi väntar spänt på nästa.