in

Så mycket tjänar Bianca Ingrosso (och allt du vill veta om henne!)

Bianca Ingrosso ålder
Bildkälla: Bianca Ingrossos Instagram

Bianca Ingrosso, den mångsidiga entreprenören och influencern, behöver knappast någon utförlig presentation. Men här är några saker du kanske inte visste om henne! Mer

Influencer, tv-profil och entreprenör… ja, Bianca Ingrosso har många järn i elden. Som dotter till Pernilla Wahlgren var hon redan som barn lite av en kändis, men hon slog igenom med full kraft i tv-serien “Wahlgrens Värld” som började sändas 2016. Sedan dess har hon hunnit podda, starta bolag och grundat framgångsrika sminkvarumärke Caia Cosmetics. Men vad vet vi mer om Bianca egentligen? Vi reder ut dina frågetecken!

Hur mycket tjänar Bianca Ingrosso?

Att säga exakt hur mycket Bianca tjänar är svårt. Hon är nämligen involverad i flera olika bolag:

  • Beauty Icons AB
  • Beauty Icons Holding
  • Bianca Ingrosso AB
  • Ani WHO AB
  • Bibbz AB
  • Ávora AB
  • Tinted AB

Beauty Icons AB är företaget bakom skönhetsimperiet Caia Cosmetics. Bolaget omsatte 411 224 miljoner kronor år 2022. Beauty Icons Holding är moderbolag till Beauty Icons, som representerar e-handelssuccén Caia Cosmetics. Enligt bolagsverket omsatte företaget 411 224 miljoner kronor år 2022. Samma år delade ägarna, inklusive riskkapitalbolaget Verdane, på en utdelning på totalt 50 miljoner kronor.

hur mycket tjänar bianca ingrosso?
Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca Ingrosso AB har huvudsakligen ansvaret för Biancas influenceruppdrag. 2022 omsatte bolaget nästan 30 miljoner kronor. Utdelningen för året uppgick till 20 miljoner kronor, enligt Breakit.

Ani WHO AB heter det smyckesbolag som Bianca driver tillsammans med Lovisa Worge, Mikael Snabb, Jesper Matsch, och Tomaj Sangchi. Under det senaste bokslutet rapporterade bolaget en omsättning på omkring 19,3 miljoner kronor.

Bibbz AB är det företag som hanterar Bianca Ingrossos engagemang inom podcastvärlden. Trots att Bianca inte poddat på över tre år är bolaget fortfarande aktivt genom reklamintäkter. Podcasten ”Har du sagt A får du säga B”, som hon tidigare drev tillsammans med kollegan Alice Stenlöf, har cirka 4000 lyssnare i veckan, enligt analyssajten Poddindex. Duons sista avsnitt släpptes i augusti 2019. Enligt den senaste rapporten, som sträcker sig till sista mars 2022, uppgick intäkterna till cirka 128 400 kronor.

Àvora AB och Tinted AB är de senaste tillskotten i Bianca Ingrossos e-handelssatsningar, och båda är relativt nystartade. Hur mycket Bianca själv plockar ut i lön från alla bolag är oklart, men vi kan tänka oss att det är en hel del.

Vad är Bianca Ingrossos ålder?

Bianca är född den 30 december 1994 i Stockholm, med andra ord är hon 29 år.

Hur lång är Bianca?

Hon är 1,67 cm lång.

Har Bianca Ingrosso tagit examen? 

Precis som syskonen Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso så gick Bianca aldrig ut skolan. Istället hoppade av sin utbildning på gymnasiet innan det var dags för henne att studenten.

Har Bianca en partner eller är hon singel?

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett omtalat par och genomgått många svängningar under deras 8 år långa förhållande. Men i augusti 2022 tog förhållandet slut på riktigt.

– Helvete vad skönt det är, säger Bianca till Aftonbladet.

Bianca har inte visat upp en ny offentlig relation sedan uppbrottet.

Biancas har en egen talkshow

Vi antar att du inte har missat Biancas alldeles egna talkshow? Den är döpt efter hennes namn, visas på kanal 5 och är en riktig publiksuccé. Hösten 2023 sändes den tredje säsongen, och vi väntar spänt på nästa.