in

12 adventskalendrar – med allt från beauty till sexleksaker

adventskalender skönhet dragarbild
Bildkälla: Adventskalender från Rituals / Pressbild Rituals

Too soon? Det tycker inte vi! Här är några adventskalendrar som finns i butik redan nu – fullproppade med allt från beauty till sexleksaker. MerNyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här!
koplankar 1024x37 1

Det enda sättet man lyckades uthärda sin längtan efter paket på julafton som liten var att bli tilldelad en adventskalender den första december. Då innehöll den rätt så äcklig choklad (nej, den var faktiskt inget vidare), men sen vi blev äldre har det faktiskt dykt upp roligare kalendrar som gör tiden fram till julafton både spännande och rolig. Vi har valt ut några stycken som finns i butik redan nu.

Adventskalender med beauty från Body shop

adventskalender 2020 skönhet

I den här adventskalendern från Body shop döljer sig tjugofyra produkter med uppfriskande kroppsvård. Läs mer och köp här.

Lyxig adventskalender från Body shop

adventskalender beauty skönhet 2020

En lyxigare adventskalender-variant från Body shop, som är fullproppad med tjugofem överraskningar – där många av produkterna dessutom är i full size. Läs mer och köp här.

Adventskalender från Babor

adventskalender 2020 beauty vuxen

I den här adventskalendern från Babor döljer sig tjugofyra gåvor som ger din hud maximalt med glow. Se det som en tjugofyradagars kur som bygger upp och skyddar din vinterhud. Läs mer och köp här.

Adventskalender med beauty från Lumene

adventskalender beauty 2020

En lyxig adventskalender från Lumene, som innehåller sjutton skönhetsprodukter och sju sminkprodukter. Läs mer och köp här.

Minikalender med beauty från W7

adventskalender beauty vuxen

En minikalender från W7 (OBS prisvärd!) med tjugofyra sminköverraskningar. Läs mer och köp här.

Adventskalender med doftljus från Yankee Candle

adventskalender 2020 vuxen beauty

Alla doftljusälskare, se hit! I den här adventskalendern från Yankee Candle hittar du alla favoriter från deras juldoftsortiment. Läs mer och köp här.

Adventskalender med beauty från Rituals

adventskalender 2020 beauty skönhet

Hur fin är inte den här 3D-adventskalendern från Rituals? I den här finns lyxiga Rituals-produkter bakom varje fönster. Läs mer och köp här.

Adventskalender från Rituals

adventskalender rituals beauty skönhet 2020

En enklare variant av 3D-kalendern från Rituals, fast i 2D. Innehållet verkar vara ungefär samma! Läs mer och köp här.

Adventskalender med beauty från Glossybox

glossbox beauty adventskalender

I den här kalendern från Glossybox döljer sig glossiga, lyxiga och glittrande överraskningar från märken som Fenty Beauty by Rihanna, Ciaté och Avant Skincare. Adventskalendern lanseras för prenumeranter den 10 september, och officiellt den 12 september. Läs mer och köp här.

Vegansk och bubblig adventskalender från Lush

lush adventskalender beauty vuxen

Årets adventskalender från Lush är som vanligt vegansk och innehåller väldoftade produkter – här hittar vi allt från bubbliga badbomber, kryddiga duschgeléer och naturnära parfymer. Läs mer och köp här.

Adventskalender med sexleksaker från Vuxen

adventskalender 2020 vuxen beauty 1

Den här adventskalender från Vuxen är för dig som vill boosta ditt sexliv lite extra. Bakom luckorna döljer sig tjugofyra spännande överraskningar. Läs mer och köp här.

Lyxig adventskalender från Net-a-porter

adventskalender 2020 net a porter beauty

En megalyxig adventskalender från Net-a-porter lanseras snart! Vi väntar med spänning.

Artikel av: Hedvig Spångmark och Frida Olheden