in

Här är 30 adventskalendrar – allt från sexleksaker till skönhet

advetskalender 2019

Vem säger att man som vuxen inte får öppna en adventskalender under december? Här tipsar vi om 30 fullproppade kalendrar vi drömmer om. Mer

koplankar 1024x37 1

Det enda sättet man lyckades uthärda sin längtan efter paket och julafton som liten var genom att bli tilldelad en adventskalender den första december. Då innehöll den rätt så äcklig choklad (ja, den var faktiskt inget vidare…). Men sen vi blev äldre har det faktiskt dykt upp så mycket roligare kalendrar som gör tiden fram till julafton både spännande och rolig. 

Här tipsar vi om 30 stycken adventskalendrar som kan göra din december lite roligare.

1. Adventskalender från Rituals med 24 lyxiga produkter där oförglömliga upplevelser väntar bakom varje lucka. Adventskalendern är vackert inslagen och levereras utan kostnad. Läs mer och köp här.

rituals produkter

2. Adventskalender från Kicks med årets limited-edition, få en av bästsäljande makeup- och hudvårdsprodukter i ministorlek. Läs mer och köp här

kicks produkter

3. Adventskalender från Body Shop stärker kvinnorna. I år lyfter de fram vikten av att drömma stort. Askarna från varje lucka är illustrerade av konstnären Helena Perez Garcia och lyfter fram intressant fakta om fantastiska kvinnor. Läs mer och köp här. 

bodyshop adventskalender

4. Adventskalender Orion. Behöver du piggas upp i vinter? Satsa på denna erotiska sexkalender. Du hittar exklusiva sexleksaker, sexiga underkläder och många andra sexgrejer, allt från handbojor till minifjäder. På baksidan av kalendern skickas även en Womanizer med. Läs mer och köp här. 

orionkalender, womanizer


5. Sephoras smink adventskalender är fylld med 24 av deras basprodukter. Läs mer och köp här. 

sephoras kalender

6. Cliniques julkalender innehåller hudvård, prisbelönt fuktighetskräm, bästsäljande läppfärg, en doftfavorit och mycket mer. Läs mer och köp här

clinique adventskalder

7. Essie naglacks-julkalendern är här. Kalendern innehåller 8 full size-produkter, 10 mini-produkter + 6 extra gåvor som helt klart förskönar din julsäsong. Läs mer och köp här. 

essie adventskalender

8. Skönhetskalender för bad och kroppsprodukter från Lyko. Läs mer och köp här

lykos adventskalender

9. För dig som vill boosta ditt sexliv. Vuxen har en sexkalender med 24 olika luckor som garanterat kommer få det att pirra lite extra. Läs mer och köp här. 

vuxen sexkalender

10. Kicks egna kalender med produkter från deras egna sortiment. Läs mer och köp här

kicks adventskalender

11. Asos skönhetsjulklanender är fylld med produkter för både ansikte och kropp. Läs mer och köp här.

asos julkalender

12. Glossybox julkalender är en fylld med BABOR produkter. Uppmuntrar dig att vara vacker på ditt eget, unika sätt. Läs mer och köp här.

glossybox julkalender13. Kicks adventskalender är fylld med olika skönhetsprodukter. Från 1:a december fram till julafton gömmer sig en en överraskning bakom varje lucka. Läs mer och köp här.

Kicks adventskalender

14. Net- A- Porter har i år släppt sin adventskalender. Du vill inte missa vad som gömmer sig bakom luckorna. Läs mer och köp här.

Net-A-Porters adventskalender

15. Yves Saint Laurent skämmer bort dig med deras adventskalender. Köp den till dig själv eller ge bort den i present. Läs mer och köp här.

2019 adventskalender

16. Te-adventskalendern från Designtorget är ett måste för tee-fanatikern. .Läs mer och köp här.

Adventskalender 2019

17. Åhléns är en adventskalender fylld med härliga överraskningar och har en färgstark och lekfull design. Läs mer och köp här.

Adventskalender 2019

18. Coolstuff  har 24 sexiga luckor fulla av njutning, gör december till årets hetaste månad! Läs mer och köp här.

cool stuff adventskalender

19. Lakrisfabriken har nu gått ut med 2019 adventskalender. Är det en kalender till lakritsfantasten du söker? En ny smak lurar bakom varje lucka. Läs mer och köp här.

Lakris adventskalender 2019

20. Chokladkalender för vuxna- med mjölkchoklad, salt kola och nougat.Varför sluta med en chokladkalender bara för att du är vuxen. Bluebox har tagit fram en en adventskalender som passar chokladälskaren. Läs mer och köp här.

Chokladkalender för vuxna

21. För veganen: Lush adventskalender sålde snabbt slut. Nu har de istället för sin adventskalender erbjudande om en kalender där även den har 24 luckor. Same same fast med massa härliga badbomber, tvålar och lukta gott fynd. Läs mer och köp här.

Lush kalender med 24 luckor

22. Yves Rocher har fyllt sin kalender botaniska produkter. Boosta dig och din skönhet med 24 st små produkter som finns i en liten tygpåse.
Klädnypor och snöre medföljer så att du kan placera din kalender var och hur du vill. Läs mer och köp här.

Yves Rocher adventskalender

23. Skincity släpper i år deras julkalender med 25 utvalda produkter. Produkterna är packade i en rymlig necessär som du sen kan återanvända. Läs mer och köp här.

skincity julkalender

24. En julkalender fylld med hudvårdsprodukter från Biotherm är alla kvinnors dröm! Läs mer och köp här.

advetnskalender 2019

25. Åhlens adventskalender är fylld med skönhetsprodukter. Läs mer och köp här.

Åhlens advetskalender 2019

26. Lakrids adventskalender är perfekt för alla lakrisälskare. Läs mer och köp här.

advetskalender 2019

27. En smyckeskalender från Guldfynd passar dig som inte kan få nog av blingbling. Läs mer och köp här.

guldfynds adventskalender

28. Makeup kalendern från H&M finns nu att klicka hem till december. Läs mer och köp här.

h&m adventskalender

29. En skönhetskalender från Mad Beauty som inte gör dig besviken. Läs mer och köp här.

advetskalender 2019

30. Älskar du att bada? Då ska du klicka hem adventskalendern fylld med tvålar och badbomber från Bomb Cosmetics. Läs mer och köp här.

Få badbomber i din kalender