in

Tinders nya funktion matchar ihop dig med sommarens festivalromans

festivalmode

Vad sägs om att testa ett nytt knep i jakten på din drömpartner? Matcha med någon som delar din musiksmak, för att sedan träffa personen på festivaler runt om i hela världen. Mer

Är du sugen på en festivalromas? Snart lanseras Tinders nya funktion Festival Mode där du kan matchas ihop med en person redan innan festivalen börjar.

Hur fungerar Festival Mode?

I Festival Mode får du möjligheten att hitta matchningar efter musiksmak och intressen. Fyll i vilka konserter och festivaler du ska gå på i sommar, och swipea sedan bland personer som också ska dit. Över tjugo av de största festivalerna i världen kommer att finnas tillgängliga, bland annat Lollapalooza i Stockholm, Paris och Berlin.

Tinder lanserar denna nya matchningsprocess då de har sett att ”Musik är ett universellt språk och det största intresset bland Tinders medlemmar över hela världen”, säger Kyle Miller, VP of Product Innovation, på Tinder, i ett pressmeddelande.

Festival Mode Tinder

När kommer Festival Mode?

Festival Mode lanseras i Sverige inom de närmaste veckorna. Du kommer sedan kunna checka in på de olika festivalerna en månad innan de äger rum. Vi lovar att hålla dig uppdaterad!

Här är 7 saker på Tinder som du vill ha koll på

Vill du också ha en blåmarkör på din profil, och hur får du Fun Facts att synas i din profil? Vi har samlat all info du behöver för att bli ett tinderproffs.

1. Hur fungerar Tinder Blind Date?

Trött på att scrolla bland massa profilbilder på Tinder? Med blinddejt-funktionen får du istället chansen att lära känna en person innan du vet hur hen ser ut. Så hur går det till? Jo, du får svara på ett par enkla frågor eller dilemman. Sedan matchas du ihop med en person som har svarat likadant som dig.

Efter det får ni möjlighet att prata i en tidsbestämd chatt och när tiden går ut får båda två bestämma om ni vill swipe:a ja eller nej. Om du väljer nej får du chatta med någon ny men om båda swipear ja får ni se varandras profiler. Visst låter det spännande?

2. Vad är Tinder Fun Facts?

Visst kan det kännas svårt att skicka det där första meddelandet efter att du matchat med en ny person? Eller för den delen hålla igång snacket på Tinder innan det är dags att ses IRL? Med Tinder Fun Facts kan du svara på olika påståenden om dig själv och på så sätt låta din ny matchning lära känna dig lite bättre. I appen finns många påståenden att välja mellan, och du bestämmer själv vilka du vill besvara. Här är några exempel på frågor:

 • ”Om jag hade en superkraft skulle det vara…”
 • ”Varför har ingen uppfunnit…”
 • ”Att dejta mig är lite som att…”
 • ”Den största förändringen som har skett i mitt liv…”
 • ”Jag pratar med mitt husdjur om…”
tinder fun facts

3. Så får du Tinder Fun Facts att synas i din profil

 1. Gå in i appen och klicka på din profilikon uppe i det högra hörnet.
 2. Klicka på ”Lägg till media”.
 3. Klicka på ”Fun Facts”
 4. Välj dina ”Fun Facts” och i vilken ordning de ska publiceras.
 5. Glöm inte att klicka på ”Bekräfta” när du känner dig klar.

4. Hur får jag en blå markör i min Tinder-profil?

Vill du också ha en blå markör på din profil som visar att ditt konto inte är fejk? Gör så här:

 1. Gå in i appen och klicka på din profilikon uppe i högra hörnet.
 2. Klicka på den grå markeringen som du hittar efter ditt namn och din ålder.
 3. Välj ”Nästa” för att påbörja din verifiering.
 4. Ta två selfies och skicka in för granskning.
 5. Klart!

5. Vad är Tinder Passport?

I samband med coronakrisen blev Tinder Passport, som låter dig hitta matchningar runt om i hela världen, tillgängligt för alla. Men sedan slutet av april behöver du återigen ha betalversionen av Tinder för att använda passport-funktionen. Känns den ändå som någonting för dig? I så fall kan du läsa mer om Tinder passport här.

6. Hur fungerar Orientation och More Gender på Tinder?

Med funktionen ”More Gender” kan medlemmar själva ange det begrepp som stämmer bäst överens med sin könsidentitet. Med funktionen Orientation kan användare välja upp till tre av nio alternativ för att beskriva sin sexuella läggning. Några alternativ som finns i appen är asexuell, lesbisk, pansexuell och queer. Medlemmar kan också själva välja om de vill visa sin könsidentitet och/eller sexuella läggning i profilen.

7. Vad är Photo Verification på Tinder?

Med ”Photo Verification” är det slut på fejkkonton! Genom att ta en serie selfies kan du få en blå markör i din profil som garanterar andra användare att du faktiskt är den du utger dig för att vara. Och visst vill du också hellre swipe:a höger på någon med en verifierad profil?

 

Känner du dig osäker på vad HBTQIA+-begreppen betyder? Läs vår ordlista här.

tinder ny

Artikel: Frida Olheden och Johanna Blomberg

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white