in

Nu blir Tinder passport tillgängligt för alla

tinder passport för alla i karantän under corona
Bild: freestocks / Unsplash

Nu kan du resa (och dejta!) jorden runt med Tinder. Som en följd av coronakrisen låter Tinder nu alla användare få tillgång till passport-funktionen, som låter dig matcha och chatta med personer var som helst på jorden. Mer

Börjar lägenheten kännas lite väl liten? Kanske är du sugen på att se mer av världen än utsikten från ditt sovrumsfönster? Som en följd av coronakrisen gör Tinder passport-funktionen tillgänglig för alla. Det innebär att du som behöver hålla dig inne just nu ändå kan resa (och dejta!) över hela världen.

Tinder passport, som tidigare varit en exklusiv funktion Tinder gold- och Tinder plus-användare, blir tillgängligt för alla från och med måndagen den 30 mars, och kommer fortsätta vara det fram till den 30 april. I ett pressmeddelande skriver företaget att de hoppas att användarna kommer använda funktionen för att virtuellt resa ut i världen, något som kanske känns extra lockande just nu.

Swedish Passport Modal

Vad är Tinder passport?

Tinder passport gör det möjligt för dig att swipea, matcha och chatta med folk över hela världen. Till skillnad från ”vanliga” Tinder är du alltså inte begränsad till de personer som finns i din närhet – utan du kan matcha med personer var som helst runt jorden.

Hur reser jag till olika platser med Tinder passport?

För att resa ut i världen med Tinder (alltså mentalt) måste du först och främst uppdatera till de senaste iOS (11.12) och Android-versionerna. Gör sedan såhär:

  1. Klicka på din profil.
  2. Öppna ”inställningar”.
  3. Skrolla till ”plats”.
  4. Lägg till en ny plats.

Nu kommer du få upp de användare som befinner sig på den platsen du valt. Låt äventyret börja!

Till hur många platser kan jag resa med Tinder passport?

Precis som i verkliga livet kan du bara befinna dig på en plats i taget, men du kan när som helst resa vidare till en ny plats. Detta kan du göra hur många gånger som helst, och om du gillat någon i en stad blir din profil synlig för den personen i 24 timmar efter du rest vidare.

Här kan du läsa om fler nyheter på Tinder 2020.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white