in

11 mysiga dejter som är perfekta i kylan

vinterdejt

På sommaren är det lätt att dra på på en picknick eller cykeltur med sin partner, men på vintern är de idéerna inte lika lockande. Här är 11 förslag dejter att gå på i rusket och kylan! Mer

Det är lätt att vara sådär sommar-romantisk när solen aldrig går ner, ditt största problem är myggen och de flesta sommarkvällar ser ut som en romantisk komedi. Det blir såklart svårare att hålla detta vid liv under vinterhalvåret när vardag och rutiner kickar in. Men det är inte omöjligt att hålla igång romantiken! Här kommer våra bästa tips för mysiga höst- och vinterdejter.

1. Var på bio hela dagen

1

Att gå och se en film på bio är nog säkert något de flesta par gör då och då. Men kör en hel bio-dag! Se tre filmer på raken, och diskutera vad ni tyckte om dem emellan filmerna när ni fyller på med popcorn.

2. Laga en supermiddag

Häng i köket med varandra en hel dag. Bestäm meny (3-5 rätters?) handla ingredienserna som behövs och sätt igång att laga mat. Gör något svårare, som ni kanske aldrig gjort innan och som tar tid. När ni sedan är klara efter ett par timmar har ni en jättegod måltid att äta.

3. Bygg en koja

3

Trodde du kojor bara var för barn? Fel! Samla ihop alla täcken, kuddar, madrasser och filtar ni har och börja bygg. Om du och din partner vill ha lite inspo kan ni alltid titta på kojan i The Holiday, den är ju sjukt fin! Lämna mobil och datorn utanför och stanna uppe hela natten och prata.

4. Var ute i snön

Klä på er varma kläder och gå ut i snön för att ha ett klassiskt snöbollskrig, bygga en snögubbe, en snölykta eller åk pulka. När ni tröttnat på kylan kan ni gå in och dricka varm choklad. Alternativt ha med er massäck ut, myyyys. Ingen snö? Gå en promenad i skogen, lääänge!

5. Kolla på gamla foton

Man älskar ju att se gamla foton, och det blir ännu roligare när man får se foton på sin partner när hen var liten. Plocka fram fotoalbumen, koka lite te och sätt igång. Vem av er hade roligast frisyr? Och vem grät alltid när det var fotodags? Ett sätt att lära känna din partner ordentligt och se hur hen var som barn.

6. Åk skridskor

6

Finns det en mer romantisk vinterdejt än att åka skridskor? Knappast! Det står iallafall högst upp på min önskedejt! Ta er till närmaste ishall eller utomhusrink (som är öppen för allmänheten då, såklart!) och stajla med era skridskoåkningskunskaper. Kan en av er inte åka, eller ingen av er så blir det en utmaning ihop. 

7. Gå på spa

Övernattning eller bara dagsspa, spelar ingen roll. Här kan du och din partner verkligen få njuta och flyta runt tillsammans i en varm utomhuspool. 

mysiga vinter dejter

8. Gå på brunch

Ta sovmorgon och bege dig sen ut på mysig brunch. Finns det någon bättre kombo än ett par blåbärspannkakor tillsammans med någon du tycker om?

mysiga vinter dejter

9. Promenera

Ta en lång promenad och känn hur ni får tid för varandra. Ibland måste man inte göra massa aktiviteter för att det ska bli mysigt.

mysig vinter dejt

10. Konsert, museum eller teater.

Lär dig något nytt på ett museum eller gå på en teater och lev ut ert kulturliv. Har ni samma musiksmak? Om ja, perfekt. Upplev er favoritartist tillsammans.

vinter dejt

11. Gå på stand up

Hett tips både för nyförälskade men även för er som hållit ihop ett tag. Ta er till närmsta stand up och få tid för skratt. Finns det något härligare än att skratta ihop?

vinter dejt

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white