På sommaren är det lätt att dra på på en picknick eller cykeltur med sin partner, men på vintern är de idéerna inte lika lockande. Här är sju förslag på vinterdejter!

1. Var på bio hela dagen

Att gå och se en film på bio är nog säkert något de flesta par gör då och då. Men kör en hel bio-dag! Se tre filmer på raken, och diskutera vad ni tyckte om dem emellan filmerna när ni fyller på popcorn.

2. Laga en supermiddag

Häng i köket med varandra en hel dag. Bestäm meny, handla ingredienserna som behövs och sätt igång att laga mat. Gör något svårare, som ni kanske aldrig gjort innan och som tar tid. När ni sedan är klara efter ett par timmar har ni en jättegod måltid att äta.

3. Bygg en koja

Trodde du kojor bara var för barn? Fel! Samla ihop alla täcken, kuddar, madrasser och filtar ni har och börja bygg. Om du och din partner vill ha lite inspo kan ni alltid titta på kojan i The Holiday, den är ju sjukt fin!

4. Var ute i snön

Klä på er varma kläder och gå ut i snön för att ha ett klassiskt snöbollskrig, bygga en snögubbe, en snölykta eller åk pulka. När ni tröttnat på kylan kan ni gå in och dricka varm choklad.

5. Kolla på gamla foton

Man älskar ju att se gamla foton, och det blir ännu roligare när man får se foton på sin partner när hen var liten. Plocka fram fotoalbumen, koka lite te och sätt igång. Vem av er hade roligast frisyr? Och vem grät alltid när det var fotodags?

6. Åk skridskor

Finns det en mer romantisk vinterdejt än att åka skridskor? Knappast! Ta er till närmaste ishall eller utomhusrink (som är öppen för allmänheten då, såklart!) och stajla med era skridskoåkningskunskaper.

7. Ha staycation

Staycation är när man har semester i sin egen stad. Håll ute efter en bra deal på ett hotell och boka in er en natt eller två. Ät hotellfrukost, chilla i sängen halva dagen och kolla in turistattraktioner i er stad.

Tack Cosmopolitan för artikel-inspo!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE 7 mysiga dejter som är perfekta för vintern
NÄSTA Här är den superfina detaljen i ”Titanic” som vi alla missat