in

Snapchats 3 helt nya uppdateringar är oväntade – men så grymma!

snapchat dragare hej

Snapchat kommer med tre nya uppdateringar som kommer att göra det så mycket roligare och enklare att snapchatta med dina vänner! Mer

Appen Snapchat ska nu släppa tre nya uppdateringar, säger en taleskvinna på Snapchat till Veckorevyn.com. De tre nya funktionerna ska bland annat få dig att lättare hålla kontakt med alla dina vänner samtidigt.

Veckorevyn.com har tidigare skrivit om att Facebook lanserar fler och fler nyheter som liknar Snapchats funktioner (här, här och här till exempel), men nu slår alltså appen tillbaka.

Vilka är Snapchats nya uppdateringar?

Grupper

I nya funktionen ”Grupper” så kan du kommunicera med upp till 16 vänner samtidigt. Du kan skapa en grupp när du ska skicka en snap, eller när du ska göra en chatt. Om du till exempel under en utekväll bara vill kommunicera med några få personer så kan du skapa en grupp med dem, istället för att behöva klicka i deras namn varje gång du ska skkicka en snap.

Meddelanden som skickas i chatten försvinner efter 24 timmar. Snapar som skickas i grupper kan som vanligt bara öppnas och spelas om en gång av varje person. Om en snap däremot inte öppnas inom 24 timmar så försvinner den, precis som i chatten.

Sax och målarborste

Använd saxen för att klippa ut en del av din snap, och förhandsgranska den, för att göra den till en sticker. När man skapar sina egna stickers så sparas de i en stickerslåda.

Målarborsten kan användas på de snaps du har i Memories, och låter dig måla helt fritt på din bild eller video.

Identifiera låten

Shazam är en app som låter dig spela upp en låt du inte kan, och sedan plockar fram vilken det är. Nu kan du göra det samma i Snapchat! Tryck och håll på skärmen för att Shazama en låt. Sedan dyker den upp i inställningar. Så nästa gång någon spelar en grym låt och du undrar vilken det är så är problemet löst tack vare den nya uppdateringen?