in

Instagram avslöjade just två nya uppdateringar – och vi är riktigt överraskade!

instagram live

De senaste tiden har Instagram levererat nyhet efter nyhet – och de verkar inte planera att sluta. Mer

Tidigare i år presenterade Instagram sin satsning ”Stories”, de har gjort det möjligt för personer att tagga kompisar i dessa och videoklippen man kan ladda upp i sitt flöde kan numera vara hela en minut långa.

Den sociala plattformen har blivit alltmer lik Snapchat och Facebook, och den utvecklingen fortsätter. Nu presenterar Instagram två nyheter som minst sagt liknar sådana som andra plattformar har.

 

1. Live

Omg! Nu lanserar Instagram en live-funktion i Instagram-stories. Man kommer kunna sända upp till en timmes video live. När någon börjar sända kan dennes följare få upp en notifikation om att personen sänder live och kan då börja titta. Det kommer också stå ”live” under personens stories-bild högst upp i appen.

Det speciella med Instagrams live-funktion är att filmen försvinner så fort du slutat sända!

 

2. Skicka bilder och videos som försvinner

Instagram, som i många av sina nyare funktioner blivit alltmer lika Snapchat, lanserar nu också en funktion där man kan skicka bilder och videos som försvinner efter att de öppnats.

Den här funktionen tillhör inte stories, under hamnar under ”direct messages”. Man kan skicka till en eller flera personer, eller i en gruppchat. Den här typen av ”försvinnande” innehåll kommer bara gå att skicka till folk som följer en.

 

Här och här kan du läsa om Instagrams uppdateringar det senaste året.