in

Instagram Stories fick just 3 nya funktioner – och de är SÅ efterlängtade

instagram stories länkar

Instagram Stories har blivit ännu roligare! Med hjälp av tre nya funktioner är det nästan lika bra som Snapchat (men vi saknar fortfarande alla djur-filter!!!) Mer

Vissa var tveksamma när Instagram släppte sin funktion ”stories”. En riktigt Snapchat-kopia. Och det var det ju, men nu, några månader senare använder faktiskt VÄLDIGT många Instagram Stories – och om du har varit tveksam innan så kommer du nog älska det nu. De tre nya funktionerna är SÅ grymma!

1. Den första förbättringen som Instagram har gjort är att göra det möjligt att tagga sina kompisar i bilder och videos på Instagram Stories. Hallå, så kul ju! Klickar man i taggningen så kommer man till den omnämnda personens profil!

När någon du följer taggar dig i sin story så kommer du att få en notifikation i direktmeddelanden. Om någon du inte följer taggar sig så kommer du att få en förfrågan i dina meddelandeförfrågningar!

instagram stories ny funktion

2. Instagram har också gjort det möjligt för verifierade konton att lägga in länkar i sina storys. Artister ska till exempel kunna länka till sin musik, artiklar eller annat de vill dela med sig av! Funktionen är väldigt lik Snapchats ”discover”, men omfattar många, många fler.

Länk-funktionen är just nu i en testfas, men om den funkar bra så väntas den släppas för alla användare!

ska%cc%88rmavbild-2016-11-11-kl-7-59-54-fm

3. Boomerang är en väldigt rolig möjlighet som tidigare funnits integrerad i Instagram. Men nu finns den även i Stories! När du öppnar Stories kommer du se att det står ”Normal” och ”Boomerang”. Swipea till ”Boomerang” så kan du skapa roliga små gif-filmer!

When you finally do good thing youre like