in

7 spaupplevelser du inte får missa – från Tylösand spa till Ystad Saltsjöbad

tylösand spa
Bildkälla: Jernej Graj / Unsplash

Vi har listat några spaupplevelser du inte vill missa när vårsolen börjar kika fram och restriktionerna förhoppningsvis lättar! Falkenberg, Ystad Saltsjöbad eller Tylösand spa, vilket vill du besöka? Mer

Vad sägs om att besöka ett spa så snart restriktionerna lättar? Här kommer några favoriter på västkusten och i Skåne.

  • Hotel Tylösand
  • Ystad Saltsjöbad
  • Falkenbergs strandbad
  • Stenungsbaden Yacht Club
  • VANN – Spahotell i Bohuslän
  • St. Jörgen Park
  • Arken Hotel & Art Garden Spa

Hotel Tylösand spa – behandlingar, hotell och dagsspa

På Hotel Tylösands spa kombineras avslappning och njutning med skratt och glädje. Unna dig en behandling, mixa din egen skrubb i deras spalabb eller varför inte testa ett träningspass? Självklart finns det både inne- och utomhuspooler – och du kan själv välja om du vill njuta av havsutsikten eller av en bra film medan du badar.

Ingår frukost och vilken tid är incheckning och utcheckning?

Ja, om du väljer att spendera natten på spahotellet så ingår en frukostbuffé i priset när du bokar. Avvikelser kan finnas vid större högtider som jul, påsk och nyår. Kika mer på hemsidan för exakt information och för att boka. Incheckning sker kl 15:00 men kan ske tidigare om rummet är klart innan dess. Utcheckning sker kl 11:00. Hitta hit.

Ystad Saltsjöbad

Lämna vardagen för drömlika pooler, relaxavdelningar och havsbad. På Ystad Saltsjöbad blandas den mingelvänliga poolklubben, med spontandans och drinkar. Men här erbjuds också lyxiga spabehandlingar, avkoppling och en otrolig utsikt. Ystad Saltsjöbad är en spaupplevelse du inte får missa! Hitta hit.

Falkenbergs strandbad

Falkenbergs version av The Hamptons hittar du på Falkenbergs Strandbad. Det stora inglasade poolområdet får vem som helst att känna semesterkänslor. Här kan du hänga lite i relax-sängarna och njut av en fantastisk utomlandsinspirerad vistelse på ”bäst-kusten”. Hitta hit.

Stenungsbaden Yacht Club

Spahotellet Stenungsbaden Yacht Club ligger nära Göteborg och här kan du njuta av varma källor, jacuzzi, poolbad och ett helt bastulandskap. För dig som gillar att bada bastu finns det dessutom en bastuflotte där du kan ta dig ett dopp – året runt! Hitta hit.

VANN – Spahotell i Bohuslän

Unna dig ett besök på VANN Spa Hotell & Konferens om du vill känna dig utvilad, avkopplad och harmonisk. Här finns en 1000 kvadratmeter stor spaavdelning, stora panoramafönster och magisk utsikt över Gullmarsfjorden. Hitta hit.

Spa i Göteborg: St. Jörgen Park

Unna dig en paus i den stressiga vardagen eller spendera helgen i den varma oasen på St. Jörgens spa. Relaxa och bada i deras Poollounge eller ladda om med yoga eller pulshöjande träning i deras Sport Club. Eller varför inte ta en avkopplande massage eller ansiktsbehandling? Hur du än känner för att koppla av så lär du kunna göra det här! Hitta hit.

Spa i Göteborg: Arken Hotel & Art Garden Spa

På Arken Hotel & Art Garden Spavila kan du koppla av, njuta av bastubad och bada i varma källor – både inom- och utomhus. Här kan du hitta riktigt prisvärda spa-paket, men även lyxigare varianter för dig som vill ha något lite extra. Hitta hit.

Hemmaspa? Oh ja!

Fram tills dess att restriktionerna lättar går det såklart utmärkt att ha ett eget hemmaspa! Vad sägs om en helkväll med fotbad, manikyr och ansiktsmasker? Vill man kan man även röra ihop ett av våra goda bubbelrecept med prosecco att avnjuta i samband med spa-aktiviteterna!

Tylösand spa behandlingar hotell
Crystalweed / Unsplash