in

Stockholms 11 bästa spa – perfekt att unna sig i höst

spa hotell stockholm dragar
Bildkälla: Haley Phelps / Unsplash

Nu när det börjar bli lite kallare ute är det viktigt att göra saker som man mår bra av. Vi har listat Stockholms 11 bästa spa! Mer

Det är viktigt att inte glömma bort sig själv i vardagsstressen och kunna ta en paus från våra to do-listor. Ett sätt att göra det på är att besöka ett spa. Tänk på att det just nu är en bra idé att boka i god tid innan, detta då många ställen inte tar emot lika många besökare som tidigare. Och stanna förstås hemma om du är sjuk! Oavsett om du letar efter ett spa där du kan stanna över natten eller ett du kan besöka en eftermiddag, har vi listat Stockholms 10 bästa ställen för dig som behöver en plats för att ladda batterierna. Varsågod!

Spahotell i Stockholm

Letar du efter ett spa med övernattning? För dig som behöver en extra lång vilopaus kan det vara värt att hitta ett ställe där du kan stanna lite längre. Här är några av våra favoriter! En del av dem kan du dessutom besöka bara över dagen, men se till att kolla upp innan vad som gäller.

Ellery Beach House

Längst ut på Lidingö ligger det nyöppnade hotellet Ellery Beach House. Här kan du koppla av i utomhuspoolen och i bastun, eller njuta av någon spa-behandling. Hitta hit.

The Nest

The Nest ligger på översta våningen i Downtown Camper by Scandic. Spaet har utomhuspool, bastu och upplevelseduschar. Härifrån kan du se ut över hela Stockholm samtidigt som du får tid för återhämtning. Hitta hit.

Selma city spa

På åttonde våningen på Clarion hotell i hittar du Selma city spa. Njut av deras utomhuspool, loungen och bastun. Det finns ett begränsat antal platser för gäster som inte bor på hotellet, så till att boka i tid om du inte vill sova över. Hitta hit.

https://www.instagram.com/p/BxsDWwWCjBb/

Nordic spa & fitness på Grand Hôtel

Grand Hôtels spa är en riktig pärla i centrala Stockholm. Här finns varma pooler, olika typer av bastu och spa-behandlingar. Det här hotellet är också ett lyxigt alternativ för dig som gillar att bada bastu, här finns nämligen kalla pooler att doppa sig snabbt i. Hitta hit.

Yasuragi

Yasuragi är nog en av de mest omtalade spahotellen i Stockholm! Här kan du njuta av varma pooler, bastu och spabehandlingar i en vacker miljö. Du kan antingen välja att besöka Yasuragi över dagen eller stanna över natten om du behöver vila ut ordentligt. Hitta hit.

Skepparholmen Nacka

Hur fint är inte Skepparholmen Nacka? Vandringar längst boo-leden kan kombineras med en tur till utomhuspoolen eller varför inte en tripp till gymmet efter ansiktsbehandlingen? Hitta hit.

Spa att besöka över dagen i Stockholm

Centralbadet

Centralbadet är en personlig favorit där man alltid kommer hem nöjd och belåten. Här finns flera behandlingar att välja mellan och ett stort utbud av både bad och bastu – med allt från krisallbastu med ljudterapi till mer traditionell bastu med aromaterapi. För att du garanterat ska få plats rekommenderar vi att boka tid innan. Hitta hit.

Elements spa

På Elements spa på södermalm finns det både yogapass, behandlingar och bastubad att njuta av. En perfekt plats för dig som letar efter en lugn plats mitt i centrala Stockholm. Hitta hit.

Sparadiset

Spat har flera anläggningar runt om i Stockholm: På Kungsholmen, Östermalm och Södermalm. Med avdelningar inspirerande från olika länder kan du till exempel prova på att vistats i Fiji-spaavdelningen eller varför inte Maldiviernas spaavdelning?

Sturebadet

På Sturebadet i centrala Stockholm kan du koppla av i en 29 grader varm bassäng eller vila ett tag i aromarummet. Efter ett gruppträningspass kan du efter ditt turkiska bad slappna av i både ång-och torrbastun. Hitta hit.

Stockholms spa & hälsostudio

Letar du efter en romantisk spaupplevelse med din partner eller en mysig aktivitet med en vän? Då är detta det perfekta stället. Här kan du välja mellan att få en alg- eller lerbehandlingar, eller varför inte en kroppsskrubb? Hitta hit.

Spa som passar även på vintern

Det kanske inte är jättemysigt att flyta runt i en utomhuspool om det spöregnar. Av de ovanstående alternativen passar dessa spa i alla väder; Stockholms spa & hälsostudio, Sturebadet, Elements spa, Centralbadet och Sparadiset. Glöm inte att budgetvarianten av ett spa inte heller är helt fel. Mys till det lite extra på hemmaplan med tända ljus och ett lyxigt bubbelbad. Läs mer och hur du får till bäst hemmaspa här.

Artikel av: Hedvig Spångmark och Frida Olheden

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.