in

Här är listan på Stockholms 10 bästa spa- perfekt att unna sig i vintertid

bästa spa i Stockholm

Under vintern känns det mesta trist och deppigt. Då kanske du behöver varva ner och få en skön ansiktsmassage eller flyta runt i en utomhuspool. Vi har listat Stockholms 10 bästa spa! MerNyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här!

Det är viktigt att inte glömma bort sig själv i vardagsstressen och kunna ta en paus från våra to do-listor. Med en härlig spa-upplevelse kan du få energin tillbaka på ett kick, därför tipsar vi om 10 spa i Stockholm som du måste besöka!

Spa-hotell i Stockholm

The Nest Wellness

Ligger uppe på taket vid Scandic hotell. Spat har en utomhuspool, en spaanläggning och en bastu. Se ut över hela Stockholm och känn hur du är en del av storstadspulsen, samtidigt som det finns tid för återhämtning. Hitta hit.

Selma city spa

På åttonde våningen på Clarion hotell i hittar du Selma city spa. Njut av deras utomhuspool, loungen bastun. Det finns ett begränsat antal platser för gäster som inte bor på hotellet, så till att boka i tid. Hitta hit.

Nordic spa & fitness

Ännu ett hotellspa! Det här tillhör Grand Hôtel och ligger i centrala Stockholm. Unna dig en skönhetsbehandling eller en klassisk svensk massage. Få en personlig tränare och utmana dig ordentligt, du kan också gå och få hälsoråd av terapeuterna eller besöka spats kiropraktor. Hitta hit.

Elements spa

Elements spa är pärla på södermalm som är mycket omtalad och har både pass och behandlingar du kan njuta av. På söndagar har de ett ”sprunch” erbjudande, där spa och brunch kombineras. För 695 kr kan du ta del av både brunch och ett spa-inträde. Kanske något att boka upp sig på inför söndag? Hitta hit.

Yasuragi

Kanske de mest omtalade spaanläggningen i Stokholm? Spahotellet erbjuder olika behandlingar med massage, där möjlighet för lunch eller middag på spats egna restaurang finns. Behöver du vila ut ordentligt? Varför inte stanna en weekend eller sov över en natt. Hitta hit.

Skepparholmen-Nacka

Spat ligger precis vid naturen vilket gör att mycket inspiration hämtas från utomhusmiljöer. Vandringar längst boo-leden kan kombineras med en tur till utomhuspoolen eller varför inte en tripp till gymmet efter ansiktsbehandlingen? Mys till det och besök Nacka, hitta hit.

Andra spa i Stockholm:

Centralbadet

En personlig favorit där man alltid kommer hem nöjd och belåten. Upplev centralbadets romersk bad- och bastuavdelning. Finns flera behandlingar att välja mellan och ett stort utbud av både bad och bastu. Spat är väldigt populärt och därför är en vardag något att rekommendera för den som vill vara säker på lugn och ro i en tyst miljö. Hitta hit.

Sparadiset

Spat har flera anläggningar runt om i Stockholm: kungsholmen, östermalm och södermalm. Med avdelningar inspirerande från olika länder kan du prova på att vistats i Fiji- spaavdelningen eller varför inte Maldiviernas spaavdelning. Det finns unika och härliga avdelningar att varva ner till.

Sturebadet

Koppla av i spats 29 grader varma bassäng eller vila ett tag i aromarummet. Efter ett gruppträningspass kan du efter ditt turkiska bad slappna av i både ång- och torrbastun. Vila upp dig ordentligt och få kvalitetstid med någon du tycker om. Hitta hit.

Stockholms spa & hälsostudio

Letar du efter en romantisk spahelg med din partner eller en spaupplevelse inför möhippan? Då är detta det perfekta stället.qVälj mellan att få en alg eller lerbehandlingar, eller varför inte en kroppsskrubb. Hitta hit.

Spa som passar även på vintern

Det kanske inte är jätte mysigt att flyta runt i en utomhuspool om det spöregnar. Av de ovanstående alternativen passar dessa span i alla väder; Stockholms spa & hälsostudio, Sturebadet,Elements spa, Centralbadet och Sparadiset.

Glöm inte att budgetvarianten av ett spa inte heller är helt fel. Mys till det lite extra på hemmaplan med tända ljus och ett lyxigt bubbelbad. Läs mer och hur du upplever det bästa hemmaspat här.