in

Så deltar du i influencers auktioner i Musikhjälpen 2023 (och vad du kan vinna!)

musikhjälpen 2023
Bildkälla: @therese på Instagram och Musikhjälpen 2023 Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Musikhjälpen 2023 är i full gång. Vi har samlat hela listan på influencers som har auktioner – och vad du kan vinna! Mer

Varje vinter blir ett gäng programledare inlåsta i en glasbur i 144 timmar – i syfte att samla in pengar till en internationell humanitär katastrof. Årets tema i Musikhjälpen är ”Ingen ska behöva dö av hunger” och det är många influencers och artister som är engagerade. De brukar ha ett stort inflytande, exempelvis så spräckte Maja Lindelöf Nilsson bössrekordet 2020 och samlade in nästan 3,6 miljoner kronor. Vi har listat alla influencers auktioner där du kan buda hem fina priser samt alla tävlingar, där du är med och tävlar genom att skänka minst 50 kronor.

1. Ta över Therése Lindgrens Instagram

Hur känns det egentligen att nå ut till en miljon följare på Instagram? Det kan du ta reda på om du budar på Therése Lindgrens auktion. Under en hel dag får du ta över influencerns Instagram Stories. Här kan du buda!

2. Parmiddag med Therése Lindgren

Therése Lindgren är flitig i årets upplaga av Musikhjälpen. Hon har även startat en tävling där du kan vinna en parmiddag tillsammans med henne och sambon Anders på restaurang Chou Chou i Stockholm. Här tävlar du!

3. Vinn Laila Högfeldts skönhets-kit

Den skönhetsälskande Laila Högfeldt har satt ihop ett unikt kit som du kan få! Hon tävlar ut totalt 10 kit med personliga favoriter med ett sammanlagt värde av 1 400 kronor. Du tävlar här!

4. Spendera en italiensk dag med Nicole Falciani 

Nu har du chansen att buda hem en italiensk dag med influencern och programledaren Nicole Falciani i Stockholm. Tillsammans kommer ni njuta av god mat och dryck, när Nicole visar dig runt till hennes bästa italienska barer och restauranger. Här budar du!

5. Vinn en kväll med Peg Parnevik på tour

Artisten och tv-profilen Peg Parnevik tävlar ut en helkväll med henne. Under våren åker hon på en rikstäckande turné, som du och en vän har möjlighet att följa med på. Under valfritt stopp på turnén får du hänga med Peg Parnevik och hennes band backstage och se konserten från de bästa platserna. Här tävlar du!

6. Häng med Måndagsvibe en heldag i Stockholm

Duon bakom podden Måndagsvibe, Lojsan Wallin och Hanna Friberg, bjuder in till en fantastisk dag i Stockholm. Dagen kommer inledas med ett träningspass tillsammans, för att sedan gå till deras favorithotell där styling står på schemat. Under kvällen blir det middag och härligt häng. Här kan du vara med och tävla!

7. Sjung en duett med Molly Sandén på hennes turné

Ja ni hörde rätt! Du har chansen att buda hem en helt unik möjlighet att sjunga en duett med Molly Sandén på en av hennes konserter under sommarturnén 2024. Här kan du buda!

8. Häng med Emil Henrohn på Liseberg

Du och en vän har chansen att vinna en dag med Tiktok-personligheten Emil Henrohn på Liseberg. Det blir en heldag med skratt och massa karuseller. Här kan du tävla!

9. Vinn två biljetter till Benjamin Ingrossos tour och häng med honom backstage

Benjamin Ingrosso har startat en bössa där han ger dig chansen att vinna två biljetter till Better Days Tour 2024. Du får även ett exklusivt besök backstage. Här kan du tävla!

Här hittar du samtliga bössor i Musikhjälpen 2023!