in

Kenza berättar om övergreppet på hotellet: ”Jag skriker inombords”

kenza sexuellt övergrepp
Instagram/Kenzas

I en öppenhjärtig text berättar superbloggaren Kenza Zouiten om flera sexuella övergrepp som hon utsatts för. Mer

I vintras var Kenza på Mauritius tillsammans med sin fästman Aleks. På hotellet där de bodde fanns en lyxigt spa och de gick dit tillsammans för att få massage.

Några dagar senare gick Kenza tillbaka till spat för att få massage igen – men denna gången utan Aleks sällskap. Det var då en massör ska ha utsatt Kenza för ett sexuellt övergrepp. På sin blogg skriver Kenza:

”Handduken ligger fortfarande på brösten men jag börjar tycka att det känns väldigt konstigt. Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords. Jag ryser just nu för jag kan fortfarande höra hans röst i huvudet. “Is this okeeeeey?” varpå jag säger NO.”

Läs också: Kvinna sa nej till puss – då skedde sexuellt övergrepp i direktsändning

Blev inte trodd när hon anmälde

Kenza anmälde händelsen till hotellet, men blev misstrodd. Precis det hon var rädd för skulle hända, om hon berättade om övergreppet, hände. Hon blev ifrågasatt och mannen fick fortsätta. Den upplevelsen har gett henne en stor förståelse för varför folk inte vågar anmäla sexuella övergrepp. Hon skriver:

”Rädslan om att inte bli trodd eller tagen på allvar, och sedan när man tagit steget bli uthängd och bemött på ett sätt man inte var beredd på. Och det var precis det som hände i mitt fall.”

I sitt inlägg berättar Kenza också om en rad andra övergrepp hon och hennes kompisar blivit utsatta för. Det Kenza berättar om kan nog alla tjejer känna igen sig i och det är därför så viktigt att prata om.