in

Här visar Bianca Ingrosso upp nya relationen

Bianca Ingrosso om Oliver Kylington
Bildkälla: Bianca Ingrossos Instagram

Har Bianca Ingrosso hittat kärleken igen? Ett hyllningsinlägg på Instagram får oss att undra! Mer

Efter år av av- och på-förhållande gick Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen skilda vägar 2022, och nu ryktas det om att influencern har hittat kärleken i någon annan. Det hela började med en fest på Ibiza förra året och det är framför allt ett nytt hyllningsinlägg på sociala medier som gett nytt liv till spekulationerna. Här är allt vi vet!

Hyllningen till Oliver Kylington: ”Tack för att du kom in i mitt liv”

Det var förra året som Bianca Ingrosso sågs festa med några kända NHL-spelare på Ibiza, nämligen Patrick Cehlin och Oliver Kylington. Och med tanke på att Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin syntes så tätt ihop kom romansryktena som ett brev på posten. I slutet av sommaren kommenterade influencern relationen i en intervju med Aftonbladet, och sa då att de bara var ”jättebra vänner”.

Men så kom hösten och en ny säsong av Wahlgrens värld, och i ett avsnitt som sändes i oktober berättade Bianca Ingrosso att hon är kär.

Sedan dess har det varit relativt tyst kring romansryktena – men ett nytt inlägg på Instagram har fått oss att börja spekulera igen. På hockeyspelaren Oliver Kylingtons födelsedag den 19 maj la influencern upp en story och skrev: ”Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!”, något som även Nyheter24 rapporterat om.

oliver
Bild från Bianca Ingrossos Instagram.

Om Bianca Ingrosso och Oliver Kylington bara är vänner eller något mer återstår att se!