in

Nu finns Wahlgrens värld på Max – det händer i nya säsongen

Wahlgrens värld säsong 15
Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld. Bildkälla: Pressbild /Warner Bros. Discovery

En ny säsong av Wahlgrens värld är här! Mer

I åtta år har vi fått följa familjen Wahlgren genom känslostormar, skratt och gråt. I samband med att den nya säsongen har premiär i vår lämnar Wahlgrens värld Kanal 5 för nya streamingtjänsten Max.

– Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max. Hur sjukt? Sarah Jessica ParkerGame of ThronesBarbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! säger Pernilla Wahlgren i ett pressmeddelande.

I säsongen får vi följa Pernilla Wahlgren i nya rollen som farmor. Dessutom planerar hon sitt stundande bröllop.

– I den här säsongen, när familjen verkligen står i centrum, får vi komma Wahlgrens med Pernilla i spetsen närmare än någonsin! De är som alltid helt transparenta med sig själva och sina liv, och är numera hela Sveriges bästa kompisar. Vi är så otroligt stolta och glada att Wahlgrens värld blir ett av de första flaggskeppsprogrammen som får flytta in på Max, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Wahlgrens värld på Warner Bros. Discovery, i samma pressmeddelande.

När har Wahlgrens värld säsong 15 premiär på Max?

Den nya säsongen hade premiär den 21 maj. Programmet visas på den nya streamingtjänsten Max.

Finns det en trailer?

Än så länge finns ingen trailer, men du hittar ett klipp från tidigare säsong här nedan.