in

Amie Bramme Sey och Paradise Hotel-profilen är ett par – bekräftar på Instagram

amie bramme sey pojkvän
Bildkälla: @amiethekid på Instagram

Medieprofilen Amie Bramme Sey har hittat kärleken igen – och med ingen mindre än den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Oliver Strige. Mer

Journalisten och medieprofilen Amie Bramme Sey har många bollar i luften under hösten. Varje fredagskväll står hon i tv-rutan och är Pär Lernströms sidekick i TV4:s Idol. Hon leder även den kommande säsongen av realityserien Bachelor Sverige. Mitt i allting har hon blivit kär och nu visar hon upp pojkvännen på sina sociala medier.

Vem är Amie Bramme Seys pojkvän?

Det är drygt ett år sedan Amie Bramme Sey och hennes dåvarande pojkvän, Lucien, gick skilda vägar. Men nu har hon hittat kärleken på nytt. Den nya kärlekslyckan visas upp genom ett inlägg på Instagram – och det är ingen mindre än Oliver Strige som är hennes nya pojkvän.

”Ja, vi är tillsammans. Jätteglad över att ha Oliver i mitt liv”, skriver Amie Bramme Sey, i ett sms till Aftonbladet.

Kommentarsfältet på Instagram är fyllt med hjärtan och gratulationer till paret.

Oliver Strige var med i Paradise Hotel

Den nya pojkvännen blev känd under sitt deltagande i Paradise Hotel 2015. Numera är han en nattklubbsprofil i Göteborg, där han även kommer från.

Vad är Amie Bramme Sey känd för?

Medie- och radioprofilen har hunnit göra en hel del. Hon har bland annat varit programledare för Svenska Hjältargalan, Guldbaggegalan och Grammisgalan. Sedan 2015 driver hon podden Amie och Fanna, tidigare Raseriet, tillsammans med sin kusin Fanna Ndow Norrby.

Under hösten 2023 är hon aktuell i Idol, där hon är Pär Lernströms sidekick under fredagsfinalerna. Hon även den nya programledaren för Bachelor Sverige 2023, då Malin Stenbäck är föräldraledig.

Hon har varit med i På Spåret

Amie Bramme Sey var med i På Spåret under säsongen 2017/2018 och då tävlade hon tillsammans med kulturjournalisten Gunnar Bolin. Paret tog sig långt, däremot räckte det inte hela vägen till en vinst. Men de slutade på en andraplats i finalen.

Familjen: Vem är hennes mamma, pappa och syskon?

Hon är dotter till Katarina Bramme och musikern Maudo Sey. Hennes systrar är artisterna Fatima Bramme Sey och Seinabo Sey. Hon har även en lillebror som heter Noah Bramme.

Har Amie Bramme Sey barn?

Ja, hon har en dotter som heter Eira och föddes 2017.