in

Då kommer nya säsongen av The White Lotus

white
Bildkälla: The White Lotus / HBO Max

Snart kommer den nya säsongen av The White Lotus, som den här gången kommer att utspela sig i ett nytt semesterparadis. Mer

The White Lotus får en till säsong! Men om du hoppas på att få återse favoritkaraktärerna från första säsongen lär du bli besviken, de nya avsnitten kommer nämligen utspela sig på en ny lyxresort med (nästan) helt nya hotellgäster. Här är allt skvaller vi hittills har snappat upp om säsong två.

När har The White Lotus säsong 2 premiär?

Den nya säsongen kommer ha premiär i oktober på HBO Max, skriver Variety. Men exakt vilket datum återstår att se.

Vad kommer den nya säsongen att handla om?

Någon har dött och ska flygas hem i en kista från Hawaii. Så börjar den första säsongen innan vi kastas tillbaka en vecka i tiden. Sedan får vi följa ett gäng rika turister på ett hawaiianskt lyxhotell, och personalen som jobbar där. Säsongen är skriven som en miniserien med en tydlig början och ett tydligt slut. Och så ska det förbli! Den andra säsongen kommer nämligen vara helt fristående från den första. Vi lämnar Hawaii för ett nytt semesterparadis – nämligen Sicilien. Där kommer vi få följa helt nya karaktärer och intriger. Eller, inte helt nya. Tanya McQuoid, som spelas av Jennifer Coolidge, kommer vara hotellgäst även i den nya säsongen.

white 1
Bildkälla: The White Lotus / HBO Max

Vilka skådespelare kommer vi få se i andra säsongen?

Det betyder alltså att ingen av de andra skådespelarna återvänder till nästa säsong – istället kommer vi få bekanta oss med ny personal och nya hotellgäster. Här är några nya skådespelare som medverkar i säsong två:

  • F. Murray Abraham
  • Adam DiMarco
  • Tom Hollander
  • Michael Imperioli
  • Aubrey Plaza
  • Haley Lu Richardson
  • Theo James
  • Meghann Fahy
  • Will Sharpe
  • Leo Woodall

Finns det en trailer?

Än så länge finns ingen trailer, men HBO Max har publicerat en video med höstens nyheter och i den får vi ett litet smakprov på hur den nya säsongen kommer att bli.

Allt om The White Lotus säsong 1

Om du inte sett den första säsongen än är du in for a treat. Säsongen består av sex avsnitt, och karaktärerna spelas av bland andra Sydney Sweeney, Alexandra Daddario, Connie Britton, Brittany O’Grady, Jake Lacy, Murray Bartlett, Natasha Rothwell och Molly Shannon. Du hittar trailern till första säsongen här nedan.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.