in

The White Lotus klar för en ny säsong

The White Lotus avsnitt
Bildkälla: The White Lotus/HBO

Nyligen har det sista avsnittet av The White Lotus sänds, men våra böner om fler avsnitt har hörts – nu bekräftar produktionen att HBO-serien får en ny säsong. Mer

Om du inte heller kan få nog av miniserien The White Lotus har vi glädjande nyheter! Nu meddelar produktionen att serien får en till säsong, enligt Variety. Men om du hoppas på att få återse favoritkaraktärerna från första säsongen lär du bli besviken, de nya avsnitten kommer nämligen utspela sig på en ny lyxresort med nya hotellgäster. Här är allt skvaller vi hittills har snappat upp om säsong två.

Vad kommer The White Lotus säsong 2 att handla om?

Någon har dött och ska flygas hem i en kista från Hawaii. Så börjar den första säsongen innan vi kastas tillbaka en vecka i tiden. Sedan får vi följa ett gäng rika turister på ett hawaiianskt lyxhotell, och personalen som jobbar där. Säsongen är skriven som en miniserien med en tydlig början och ett tydligt slut. Och så ska det förbli! Den andra säsongen kommer nämligen vara helt fristående från den första. Vi lämnar Hawaii för ett nytt semesterparadis – och får följa helt nya karaktärer och konflikter.

Vilka skådespelare kommer vi få se i andra säsongen?

Okej, stopp. Betyder det att vi inte kommer få se några av våra favoritkaraktärer från första säsongen, som spelas av bland andra Connie Britton, Brittany O’Grady och Jennifer Coolidge? Svaret är inte ett självklart nej! I en intervju med Indiewire säger Mike White, som skrivit och regisserat serien, att det inte är helt omöjligt att några av karaktärerna kan dyka upp igen som gäster på ett nytt hotell.

The White Lotus säsong 2
Bildkälla: The White Lotus/HBO

När har säsong 2 premiär?

Enligt Variety har HBO nyligen beställt en andra säsong av serien, och ett premiärdatum är ännu inte bestämt. Om du fortfarande inte har sett den första säsongen av The White Lotus finns samtliga avsnitt på HBO, och trailern hittar du här nedan.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.