in

Här utspelar sig White Lotus säsong 3

The White Lotus skådespelare
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

The White Lotus får en till säsong – och nu är det bekräftat var de nya avsnitten kommer att utspela sig. Mer

koplankar 1024x37 1

När den första säsongen av HBO-serien The White Lotus hade premiär sommaren 2021 blev den snabbt en succé. Den andra säsongen, som hade premiär i oktober 2022, blev minst lika hyllad och därför är det inte särskilt förvånande att serien får en fortsättning.

Var kommer säsong 3 att utspela sig?

Tidigare teorier om att den tredje säsongen av The White Lotus utspelar sig i Asien har visat sig stämma! Den här gången går resan till Thailand, vilket flera källor berättat för Varity.

De andra säsongerna spelades in på hotellkedjan Four Seasons, i Hawaii respektive Italien. Därför gissar vi att även nästa säsong kommer spelas in hos kedjan. De har fyra lyxhotell i Thailand – närmare bestämt i Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui och i den gyllene triangeln. Vi lovar att uppdatera er så snart vi vet mer!

När har The White Lotus säsong 3 premiär?

Än så länge har vi inget premiärdatum, men om produktionen ska följa samma mönster som tidigare kan vi vänta oss en ny säsong någon gång under sommaren eller hösten 2023.

the white lotus recension
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

Vad kommer säsongen att handla om?

Precis som i tidigare säsonger utgår vi från att även säsong tre kommer vara helt fristående. Föregående säsonger utspelar sig på den fiktiva hotellkedjan The White Lotus (därav seriens namn!), men den första utspelar sig på Hawaii och den andra på Sicilien.

De tidigare säsongerna har båda börjat med att man får reda på att någon har dött, sedan reser vi tillbaka en vecka i tiden, kanske gäller det samma för nästa säsong? Det enda vi vet just nu är att skaparen av serien Mike White avslöjade temat för nästa säsong 3.

– Första säsongen kretsade kring pengar, och den andra kring sex. Den tredje säsongen kanske blir något av en satirisk och humoristisk syn på döden genom österländsk religion och andlighet, berättade Mike White i en intervju med HBO, efter säsongsfinalen.

I videon nedan får du ta del av några teorier om seriens framtida handling, men vi varnar för spoilers om du inte sett klart säsong två.

Vilka skådespelare är med i säsong 2?

I förra säsongen fick vi lära känna helt nya karaktärer och skådespelare. De enda som hängde med från säsong ett var Legally Blonde-skådisen Jennifer Coolidge, som vi ser i rollen som Tanya McQuoid, och Jon Gries, som spelar hennes kille Greg.

Här är några andra skådisar som medverkar i säsong 2:

 1. Michael Imperioli i rollen som Dominic Di Grasso, som besöker Sicilien tillsammans med sin pappa och son.
 2. Jennifer Coolidge spelar Tanya McQuoid-Hunt och har alltså gift sig. Hon bor på hotellet tillsammans med sin man.
 3. Parks and Recreation-skådespelaren Aubrey Plaza i rollen som Harper Spiller, som är på semester med sin man Ethan och hans vänner Cameron och Daphne.
 4. Adam DiMarco i rollen som Albie Di Grasso, Dominics son.
 5. Tom Hollander i rollen som Quentin, som reser runt tillsammans med sina vänner.
 6. F. Murray Abraham i rollen som Bert Di Grasso, pappa till Dominic.
 7. Vi ser The Bold Type-skådisen Meghann Fahy i rollen som Daphne Sullivan, Camerons fru.
the white lotus netflix
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

När hade The White Lotus säsong 2 premiär?

Den hade premiär den 31 oktober 2022 på HBO Max. Nu kan du se hela serien på streamingtjänsten.

Hur många avsnitt består säsongen 2 av?

Säsong 2 består av 7 avsnitt, alltså ett avsnitt mer än föregående säsong. Alla avsnitt är runt en timme långa.

Finns det en trailer?

Blir du sugen på att se den andra säsongen av The White Lotus? Du hittar trailern här nedan!

Vad handlar The White Lotus säsong 1 om?

Den första säsongen utspelar sig på ett femstjärnigt hotell på Hawaii, och i första avsnittet får vi reda på att någon har dött och ska flygas hem i en kista.

Här är några av karaktärerna och vilka skådespelare vi ser i rollerna:

 • Murray Bartlett spelar den neurotiska hotellmanagern Armond, som varit fri från ett missbruk i fem års tid.
 • Connie Britton spelar rollen som den framgångsrika karriäristen Nicole Mossbacher. Hon är på semester med sin man, deras två barn och deras dotters kompis.
 • Vi ser Jennifer Coolidge i den ikoniska rollen som Tanya McQuoid. Hon sörjer att hennes mamma precis gått bort, och har tagit med sig askan till Hawaii för att strö den i havet utanför hotellet.
 • Alexandra Daddario spelar rollen som Rachel Patton. Hon journalist, nygift och är (till skillnad från sin man) inte van vid ett liv i lyx.
 • Jake Lacy spelar Rachels man, Shane Patton. Det första han gör när paret kommer till den lyxiga sviten på hotellet är att klaga på att de fått fel rum, vilket säger en hel del om hans personlighet.
 • Vi ser Euphoria-skådisen Sydney Sweeney i rollen som Olivia Mossbacher, Nicoles dotter, som är van vid att få det mesta hon pekar på.
 • Brittany O’Grady spelar Paula, som är vän med Olivia och har fått följa med på familjeresan. Hon är inte fullt lika rik som familjen Mossbacher, och har ett kritiskt öga till allt som pågår på hotellet.