in

The White Lotus får en tredje säsong

The White Lotus skådespelare
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

The White Lotus får en till säsong! Här är allt vi vet. Mer

När den första säsongen av HBO-serien The White Lotus hade premiär sommaren 2021 blev den snabbt en succé. Den andra säsongen, som hade premiär i oktober 2022, blev minst lika hyllad och därför är det inte särskilt förvånande att det nu står klart att The White Lotus får en fortsättning. Här är allt vi vet!

När har The White Lotus säsong 3 premiär?

Än så länge har vi inget premiärdatum, men om produktionen ska följa samma mönster som tidigare kan vi vänta oss en ny säsong någon gång under sommaren eller hösten 2023. Vi lovar att hålla er uppdaterade!

the white lotus recension
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

Vad kommer säsongen att handla om?

Precis som i tidigare säsonger utgår vi från att även säsong tre kommer vara helt fristående. Föregående säsonger har utspelat sig på hotellkedjan The White Lotus (därav seriens namn!), men den första utspelade sig på Hawaii och den andra på Sicilien. Vilket lyxhotell kommer vi få besöka härnäst? De tidigare säsongerna har båda börjat med att man får reda på att någon har dött, sedan reser vi tillbaka en vecka i tiden, kanske gäller det samma för nästa säsong? I videon nedan får du ta del av några teorier om seriens framtida handling, men vi varnar för spoilers om du inte sett klart säsong två.

Vilka skådespelare är med i säsong 2?

I förra säsongen fick vi lära känna helt nya karaktärer och skådespelare. De enda som hängde med från säsong ett var Legally Blonde-skådisen Jennifer Coolidge, som vi ser i rollen som Tanya McQuoid, och Jon Gries, som spelar hennes kille Greg.

Här är några andra skådisar som medverkar i säsong 2:

 1. Michael Imperioli i rollen som Dominic Di Grasso, som besöker Sicilien tillsammans med sin pappa och son.
 2. Jennifer Coolidge spelar Tanya McQuoid-Hunt och har alltså gift sig. Hon bor på hotellet tillsammans med sin man.
 3. Parks and Recreation-skådespelaren Aubrey Plaza i rollen som Harper Spiller, som är på semester med sin man Ethan och hans vänner Cameron och Daphne.
 4. Adam DiMarco i rollen som Albie Di Grasso, Dominics son.
 5. Tom Hollander i rollen som Quentin, som reser runt tillsammans med sina vänner.
 6. F. Murray Abraham i rollen som Bert Di Grasso, pappa till Dominic.
 7. Vi ser The Bold Type-skådisen Meghann Fahy i rollen som Daphne Sullivan, Camerons fru.
the white lotus netflix
Bildkälla: The White Lotus / Netflix

När hade The White Lotus säsong 2 premiär?

Den hade premiär den 31 oktober 2022 på HBO Max. Nu kan du se hela serien på streamingtjänsten.

Hur många avsnitt består säsongen 2 av?

Säsong 2 består av 7 avsnitt, alltså ett avsnitt mer än föregående säsong. Alla avsnitt är runt en timme långa.

Finns det en trailer?

Blir du sugen på att se den andra säsongen av The White Lotus? Du hittar trailern här nedan!

Vad handlar The White Lotus säsong 1 om?

Den första säsongen utspelar sig på ett femstjärnigt hotell på Hawaii, och i första avsnittet får vi reda på att någon har dött och ska flygas hem i en kista.

Här är några av karaktärerna och vilka skådespelare vi ser i rollerna:

 • Murray Bartlett spelar den neurotiska hotellmanagern Armond, som varit fri från ett missbruk i fem års tid.
 • Connie Britton spelar rollen som den framgångsrika karriäristen Nicole Mossbacher. Hon är på semester med sin man, deras två barn och deras dotters kompis.
 • Vi ser Jennifer Coolidge i den ikoniska rollen som Tanya McQuoid. Hon sörjer att hennes mamma precis gått bort, och har tagit med sig askan till Hawaii för att strö den i havet utanför hotellet.
 • Alexandra Daddario spelar rollen som Rachel Patton. Hon journalist, nygift och är (till skillnad från sin man) inte van vid ett liv i lyx.
 • Jake Lacy spelar Rachels man, Shane Patton. Det första han gör när paret kommer till den lyxiga sviten på hotellet är att klaga på att de fått fel rum, vilket säger en hel del om hans personlighet.
 • Vi ser Euphoria-skådisen Sydney Sweeney i rollen som Olivia Mossbacher, Nicoles dotter, som är van vid att få det mesta hon pekar på.
 • Brittany O’Grady spelar Paula, som är vän med Olivia och har fått följa med på familjeresan. Hon är inte fullt lika rik som familjen Mossbacher, och har ett kritiskt öga till allt som pågår på hotellet.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.