in

Då kommer tredje säsongen av ”The Rain” – se trailern här

the rain säsong 3 rollista
Bildkälla: The Rain / Netflix

Äntligen är trailern till den tredje (och sista!) säsongen av The Rain här! Här är allt vi vet om nya säsongen. Mer

Det har gått flera år sedan ett virus i regnet utplånade stora delar av Skandinaviens befolkning. Och i den tredje (och sista!) säsongen av The Rain är Simone, som spelas av Alba August, och Rasmus, som spelas av Lucas Lynggaard Tønnesen, oense om hur de tillsammans ska rädda mänskligheten. Nu släpper Netflix trailern till säsong tre och vi är minst sagt spända på att få se hur det här ska sluta!

När kommer säsong tre av The Rain?

Den tredje säsongen av The Rain släpps på Netflix den 6 augusti och består av sex avsnitt. Har du missat de två första säsongerna av The Rain? Fortsätt skrolla för att få reda på mer om handlingen i serien!

Se trailern till säsong tre av The Rain

Vad är handlingen i The Rain?

The Rain är en dansk originalserie, och den första nordiska originalserien någonsin på Netflix. Sedan premiären i maj 2018 har serien setts av över 30 miljoner människor, och den är idag en av de mest sedda icke engelskspråkiga originalserierna på Netflix.

Den tredje och sista säsongen börjar precis där andra säsongen slutar. Simone och Rasmus behöver komma överens om hur de ska rädda mänskligheten, men är splittrade i frågan. Rasmus, som fått övernaturliga krafter av viruset i regnet, vill att alla ska smittas med samma betaversion av viruset som han har smittats av. Simone är däremot övertygad om att det måste finnas något slags botemedel.

Är du sugen på att se liknande serier? Här är 11 serier och filmer och kris och katastrof.

the rain säsong tre handling

Rollista: Vilka skådespelare ser vi i The Rain?

Förutom Alba August och Lucas Lynggaard Tønnesen ser vi skådespelare som Johannes Kuhnke, Mikkel Boe Følsgaard, Evin Ahmad, Sonny Lindberg, Clara Rosager, Lukas Løkken, Nathalie Madueño och många fler!

Vill du veta mer om vad som är nytt på Netflix? Alla nyheter på Netflix hittar du här!