in

Nytt på Netflix i juni! 14 serier och filmer du inte får missa

never
Bildkälla: Never have I ever /Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i juni! Mer

Här är alla nya filmer och serier på Netflix!

1 juni

A Beautiful Life (film)

A Beautiful Life är en dansk film som kretsar kring en ung fiskare med en dold talang. När han en dag blir upptäckt av en musikproducent måste han bestämma sig för om han är redo att helt byta bana i livet, och allt vad det innebär. 

The Days (serie)

I den här serien får vi följa personalen på kärnkraftverket Fukushima Daiichi när de står inför ett dödligt hot. The Days är baserad på verkliga händelser. 

5 juni

Barracuda Queens (serie)

Äntligen har den svenska serien Barracuda Queens premiär på Netflix! I den får vi följa ett tjejgäng som gör inbrott i lyxvillor på Djursholm – men det är också en berättelse om hur vissa kommer undan med brott och andra inte. Serien är inspirerad av verkliga händelser. 

8 juni

Tour de France: Unchained (dokumentär)

I den här dokumentären får vi följa ett gäng cyklister när de tävlar om att vinna Tour de France. 

Never have I ever, säsong 4 (serie)

Den fjärde säsongen av Never have I ever är här! Devi går sista året i högstadiet och det börjar bli dags att välja college. Men hur ska det gå egentligen?

9 juni

Bloodhounds (serie)

I den här koreanska dramaserien får vi följa två unga boxare som försöker överlisa en maktgalen lånehaj – som utnyttjar personer i ekonomiskt utsatta situationer. 

13 juni

Amy Schumer: Emergency contact (standup)

Är du ett stort fan av Amy Schumer? Då är det här något för dig! I henne standup bjuder hon på allt från anekdoter om ansiktsbehandlingar till svårigheter kring att välja namn till sina barn. 

14 juni

Our planet 2 (dokumentär)

Varför förflyttar sig djur från en plats till en annan, egentligen? Och hur går det till? Det undersöker vi i den här dokumentären.

16 juni

Extraction 2 (film)

I den här filmen får vi följa legosoldaten Tyler Rake, som spelas av Chris Hemsworth, på ett av hans farliga uppdrag. 

21 juni

Breakpoint, del 2 (dokumentär)

I den andra delen av Breakpoint-dokumentären får vi följa några av världens bästa tennisspelare när de tävlar mot varandra. 

23 juni

The perfect find (film)

The perfect find är en romantisk komedi som kretsar kring en moderedaktör. Efter att ha kysst en kille på en fest, visar det sig snart att han är hennes nya kollega – och dessutom hennes chefs son. 

Through my window: across the sea (film)

Raquel och Ares bestämmer sig för att ge sin kärlek ett nytt försök, och efter ett år utan varandra åker de på semester ihop. Men hur ska det gå? Kommer deras kärlek överleva allt?

29 juni

The Witcher, säsong 3, del 1 (serie)

Nu kommer en ny säsong av Emmy-nominerade fantasydramat The Witcher. Serien är baserad på boken Sagan om häxkarlen, och utspelar sig i en fiktiv värld bland häxor, alver och monster. 

Kommer i juni:

Black Mirror, säsong 6 (serie)

I dramaserien Black Mirror är alla avsnitt helt fristående, och alla med en mörk twist. Den här Emmy-vinnande serien är svår att placera i ett fack, men genren är allt från dystopi, satir, thriller och science fiction. 


Nytt på Netflix i maj:

2 maj

Love Village (serie)

I den här serien får vi följa några singlarm från 35 år och uppåt med olika bakgrund, som flyttar till ett hus på landet för en ny chans till kärlek. Kommer de att hitta ”den rätta” eller få åka hem ensamma?

Netflix nyheter Sverige
Bildkälla: Netflix

The Tailor (serie)

I serien får vi följa en berömd skräddare som börjar sy en bröllopsklänning till sin bästa väns fästmö, men både skräddaren och brudparet har mörka hemligheter som snart kommer att kasta omkull deras liv.

4 maj

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (serie)

Nu kommer en spinoff på Familjen Bridgerton! Den nya serien kretsar kring en ung drottning Charlotte, tiden innan hon blev drottning och hennes äktenskap med kung George. Den utspelar sig alltså innan händelserna i originalserien.

10 maj

Dance Brothers (serie)

Serien kretsar kring två bröder som försöker uppfylla sina drömmar som dansare genom att öppna sin egen dansklubb, men det går inte som de tänkt sig och snart är deras syskonrelation hotad.

11 maj

Royalteen: Princess Margrethe (film)

I den här filmen kämpar den norska prinsessan Margrethe med att upprätthålla en perfekt fasad, samtidigt som hon försöker hantera familjedrama.

12 maj

Black Knight (serie)

Året är 2071 och mänskligheten är hotad av luftföroreningar, och människan överlevnad hänger på att Black Knights levererar syre.

The Mother (film)

I The Mother jagas en kvinnlig lönnmördare av ett gäng av ännu farligare män, men snart tvingas hon lämna sitt gömställe för att kunna skydda sin dotter.

Queer Eye, säsong 7 (serie)

Bobby, Tan, Jonathan, Antoni, och Karamo är tillbaka för ännu en tårögd och kärleksfull säsong, den här gången hjälper de sju personer i New Orleans!

17 maj

Fanfic (film)

Fanfic är en film om två gymnasieelever som försöker förstå vilka dem är, och hur de ska lyckas vara sitt rätta jag. Och under tiden de gör det blir deras relation allt mer intensiv.

19 maj

Selling Sunset, säsong 6 (serie)

Den Emmy-nominerade realityserien Selling Sunset återvänder med en ny säsong, där vi får se ny dramatik, nya skandaler och nya fantastiska lyxhus.

ss
Bildkälla: Selling Sunset / Netflix

Faithfully Yours (film)

I den här filmen får vi följa två vänner som ägnar sig åt hemliga affärer och använder sig av varandra som alibis  – men deras nät av lögner nystas upp när en av dem försvinner.

24 maj

Mother’s Day (film)

Specialagenten Nina tar till alla medel när hennes son blir kidnappad – och det spelar ingen roll vem som kommer i hennes väg.

26 maj

Blood & Gold (film)

I slutet av andra världskriget hamnar en tysk desertör och en ung kvinna i en blodig strid med en grupp nazister som jagar efter hemligt guld.


Nytt på Netflix i april:

2 april

Krigsseglaren (serie)

I den här norska miniserien får vi följa två sjömän som befinner sig på ett handelsfartyg när andra världskriget bryter ut. 

6 april

Beef (serie)

I den här serien får vi följa en entreprenör och en egenföretagare, vars vägar korsas när de är med om en trafikincident. Det blir startskottet för deras relation, där de sakta men säkert lockar fram varandras värsta sidor.

7 april

Transatlantic (serie)

Det är 1940-talet i Marseilles när två amerikaner och deras vänner organiserar sig för att hjälpa flyktingar att gömma sig och fly från nazisterna. I rollerna ser vi Gillian Jacobs, Lucas Englander och Cory Michael Smith.

13 april

Florida man (serie)

Florida man är en miniserie som kretsar kring en före detta polis med stora skulder. I ren desperation tar han sig an ett märkligt uppdrag i Florida – men det kommer kosta honom dyrt.

14 april

Seven Kings Must Die (film)

I den här brittiska filmen får vi följa ett gäng vänner, som efter kund Edwards död, reser runt i ett splittrat kungadöme – i hopp om att kunna ena England.

21 april

One More Time (film)

Det nya komedidramat med Hedda Stiernstedt har premiär på Netflix i april! I filmen spelar hon 40-åriga Amelia, som efter en olycka vaknar upp på sin 18-årsdag. Det är 2002 igen hon tvingas leva om dagen om och om igen. Hur ska hon göra för att bli 40 igen?

A Tourist’s Guide to Love (film)

När en karriärkvinna reser till Vietnam på jobbresa, upptäcker hon istället något helt annat. På plats träffar hon nämligen en äventyrlig guide, och det hela blir startskottet för en ny livsstil.

Välkomna till Eden, säsong 2 (serie)

Nu kommer andra säsongen av Välkomna till Eden! I den här spanska serien får vi följa ett gäng ungdomar, som efter att ha blivit inbjudna till en fest på en ö, snart inser att platsen inte är det paradis som de hoppats på.

Indian Matchmaking, säsong 3 (reality)

Nu kommer tredje säsongen av Indian Matchmaking! I den här realityserien försöker äktenskapsmäklaren Sima Taparia få sina klienter att ingå i arrangerade äktenskap.

26 april

Workin’ moms, säsong 7 (serie)

I den här serien får vi följa ett gäng mammor, som en kort tid efter föräldraledigheten är tillbaka på jobbet. Samtidigt försöker de bolla relationer, familjelivet och vardagspusslet i Toronto.  I april kommer den sjunde säsongen till Netflix.

27 april

Sjuksköterskan (serie)

Gillade du Kastanjemannen? Då är den här danska thrillerserien något för dig! Sjuksköterskan är nämligen skapad av samma personer och serien är baserad på en verklig berättelse om en sjuksköterska som 2016 dömdes för mord och mordförsök, efter att tre patienter dött på Nykøbing Falsters sjukhus under hennes tid i tjänst.