in

Nytt på Netflix i mars! 12 serier och filmer du inte får missa

nya filmer netflix
Bildkälla: You / Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i mars! Mer

2 mars

Sex/life, säsong 2 (serie)

Äntligen kommer den andra säsongen av Sex/life till Netflix! I det här triangeldramat får vi följa en kvinna som står och väger mellan två olika liv – det trygga familjelivet hon har tillsammans med sin man, och den passionerade kärleksrelationen hon har med sitt ex. Kan man få både och, eller måste man välja?

8 mars 

MH370: The Plane That Disappeared (dokumentär)

2014 försvinner flygplan MH370, med 239 passagerare ombord, spårlöst. Än idag vet man inte vart planet tog vägen, och i den här dokumentären gräver vi djupare i vad som egentligen hände. 

9 mars

You, del 2, säsong 4 (serie)

Nu kommer sista delen av den fjärde You-säsongen till Netflix! Joe har tagit sig till London för att återigen börja om på nytt. Men väl där blir han snart besatt av en ny person.

10 mars

Luther: The Fallen Sun (film)

Den tidigare polisen John Luther sitter fängslad i London. Men när han får nys om att en sadistisk seriemördare är på fri fot, bestämmer han sig för att rymma i hopp om att lösa fallet.

15 mars

Keeping up with the Kardashians, säsong 12 (reality)

Kim, stop taking selfies your sister is going to jail! Vad sägs om att ta en trip down memory lane när säsong 12 av realityseriernas realityserie kommer till Netflix? 

17 mars 

Maestro In Blue (serie)

I den här kriminalserien flyttar en musiker till en liten ö för att arrangera en musikfestival. Men när han inleder ett nytt förhållande blir han snabbt indragen i invånarnas mörka hemligheter. 

Nyheter Netflix

22 mars

The Kingdom, säsong 2 (serie)

Nu kommer den andra säsongen av The Kingdom! I det här kriminaldramat blir en presidentkandidat i Argentina mördad, vilket tvingar hans vicepresident att ställa upp i det kommande valet. Men det är något som inte stämmer.

24 mars

Love is blind, säsong 4 (reality)

I den här realityserien får deltagarna dejta utan att se varandra. Först när de förlovar sig får de träffas, och sedan följer veckor av att flytta ihop, åka på semester och allt annat som hör dejtandet till. Är kärleken blind och i så fall, vilka par kommer gifta sig i slutet av programmet?

30 mars

Riverdale, säsong 7 (serie)

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! I slutet av mars kommer den sjunde och sista säsongen av Riverdale. I serien får vi följa fyra ungdomar i en liten stad och i varje säsong löser de ett nytt mysterium.

31 mars

Murder Mystery 2 (film)

I den här komedin, med Jennifer Aniston och Adam Sandler i rollerna, får vi följa detektiverna Nick och Audrey Spitz. De har precis öppnat en egen detektivbyrå – och när en av deras vänner kidnappas hamnar det mitt i en stor brottsutredning. 

nya serier netflix

31 mars

Kill Boksoon (film)

I den här filmen får vi följa en lönnmördare – som utanför arbetet är en ensamstående mamma till en tonårsdotter.

Mars

I am Georgina, säsong 2 (reality)

I den här realityserien får vi följa Georgina Rodríguez i hennes vardag. Influencern och modellen är ihop med fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo och tillsammans har paret tre barn. Seriens andra säsong har premiär någon gång i mars. 


Nytt på Netflix i februari! 11 serier och filmer du inte får missa

True Spirit (film)

En tonårstjej från Australien är fast besluten att uppfylla sin stora dröm – att blir den yngsta personen som seglat ensam jorden runt. Men hon stöter på en hel del hinder på vägen, och tvingas möta sina rädslor. 

8 februari

Bill Russell: Legend (dokumentär)

I den här dokumentären får vi lära känna den amerikanska basketstjärnan Bill Russel lite bättre. Dokumentären innehåller bland annat en intervju som gjordes med honom precis innan han gick bort 2022.

9 februari

You, säsong 4 (serie)

I tre säsonger har vi fått följa Joe Goldberg i thrillerserien You, och nu är det dags för en fjärde! Joe, som spelas av Gossip Girl-skådisen Penn Badgley, är charmig, karismatisk och framgångsrik – men totalt livsfarlig. Säsongen släpps i två delar, och i början på februari kommer den första.

10 februari

Your Place or Mine (film) 

Två vänner bestämmer sig för att byta hem med varandra under en vecka, och i takt med att de får reda på mer om varandra börjar en oväntad romans växa fram. 

15 februari

Red Rose (serie)

Allting börjar med att ett gäng tonåringar laddar ner en app. Men när appen börjar ställa livsfarliga krav, förvandlas hela deras tillvaro till en kamp för att överleva. 

nyheter

#Nofilter (serie)

I den här serien får vi följa Marcely, som bestämmer sig för att hoppa av skolan för att helhjärtat satsa på en influencer-karriär. Men att bli framgångsrik ska visa sig vara svårare än vad hon från början trott.

17 februari

A Girl and an Astronaut (serie)

Efter 30 år återvänder en astronaut till jorden. Där får han återse sin gamla kärlek, men finns känslorna kvar efter så lång tid? Samtidigt börjar ett företag intressera sig för varför astronauten inte har åldrats. 

23 februari

Outer Banks, säsong 3 (serie)

I den här serien får vi följa John, när han tar hjälp av sina tre bästa vänner, för att hitta en skatt kopplad till hans pappas försvinnande. Allt utspelar sig på en ö, och nu är den tredje säsongen här. 

24 februari

Formula 1: Drive to Survive, säsong 5 (dokumentär)

Nu kommer en femte säsong av Netflix-dokumentärserien Formula 1: Drive to Survive. I programmet får vi följa förare och tränare, både på och utanför racingbanan. 

We Have a Ghost (film)

En familj blir sociala medier-kändisar över en natt, när de publicerar innehåll om att ett spöke hemsöker deras nya hem. Men när de börjar gräva i spökets förflutna, blir de av någon anledning snart måltavlor från CIA.

Who Were We Running From? (Serie)

I den här thrillerserien flyr en mamma och hennes dotter från ett mörkt förflutet. De är ständigt på flykt, och bor på en rad olika hotell. Men vad eller vem är det som jagar dem?


Nytt på Netflix i januari

4 januari

Madoff: The Monster of Wall Street (dokumentär)

Den här dokumentärserien handlar om Bernie Madoff, finansmannen som iscensatte ett av de största ponzibedrägerierna i Wall Streets historia.

The Lying Life of Adults (serie)

The Lying Life of Adults utspelar sig I Neapel på 1990-talet. Där får vi följa Vittoria när hon tar med sin brorsdotter till nya delar av staden och lär henne ett nytt sätt att leva. Men det leder till en hel del konflikter med brorsdotterns strikta föräldrar.

5 januari

Copenhagen Cowboy (serie)

Den danska kriminalserien Copenhagen Cowboy handlar om en kvinna med mystiska krafter. Under hela sitt liv har hon behandlats som en handelsvara, där hon sålts som en mänsklig lyckoamulett. Men nu har hon fått nog – och bestämmer sig för att hämnas.

Ginny & Georgia, säsong 2 (serie)

Den som väntar på något gott! Äntligen kommer den andra säsongen av Ginny & Georgia till Netflix. Serien kretsar kring mor och dotter, som befinner sig på flykt undan sitt förflutna. I den andra säsongen får vi följa deras nya liv i Wellsbury.

6 januari

The Pale Blue Eye (film)

En pensionerad detektiv tar hjälp av en officeraspirant för att lösa ett mysterium på U.S. Military Academy. I rollerna ser vi Gillian Anderson, Christian Bale och Harry Melling.

11 januari

Noise (film)

Thrillern Noise handlar om en mamma vars dotter är spårlöst försvunnen. I sökandet efter henne blir mamman en del av ett stort nätverk av andra kvinnor vars liv på olika förstörts av våldsamma relationer.

Sexify, säsong 2 (serie)

Den andra säsongen av Sexify är här! Det har gått ett tag sedan ett gäng oerfarna studenter startade sexappen Sexify – och nu väntar nya utmaningar. I den här säsongen tvingas de deala med krävande investerare, ett kaosartat privatliv och en bitter rival.

12 januari

Vikings: Valhalla, säsong 2 (serie)

Nu kommer den andra säsongen av Vikings: Valhalla till Netflix! Serien är en uppföljare till Vikings, och utspelar sig hundra år efter händelserna i originalserien. I säsong två får vi följa Freydis, Leif och Harald när de ger sig ut på jakt efter nya världar att erövra.

13 januari

Sky Rojo, säsong 3 (serie)

Actionserien Sky Rojo kretsar kring tre kvinnor, Coral, Gina och Wendy, som flyr från en bordell. I den tredje säsongen börjar de sakta men säkert bygga upp ett nytt liv i Almeria – men någon är fortfarande ute efter att hämnas på dem.

19 januari

That ’90s Show (serie)

Du känner säkert till kultserien That ’70s show, och That ’90s Show är en slags uppföljare till den. Serien kretsar kring Leia (Eric och Donnas dotter) som bor hos sin farmor och farfar (alltså Kitty och Red Forman) över sommaren. 

20 januari

Bling Empire: New York (serie)

Nu kommer en ny upplaga av Bling Empire! Den här gången utspelar sig realityserien i New York, där vi får följa ett gäng amerikaner med asiatiskt ursprung och deras liv i överflöd och lyx.

27 januari

The Snow Girl (serie)

En reporter bestämmer sig för att hjälpa en familj att hitta deras dotter, som mystiskt försvunnit under en parad i Málaga. Var har hon tagit vägen och kommer de att hitta henne?

You People (film)

You People kretsar kring ett nyblivet par, deras olika familjekonstellationer och alla utmaningar de kan tänkas stöta på. I rollerna ser vi Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus och Lauren London.

31 januari

Pamela, A Love Story (dokumentär)

I den här närgångna dokumentären om ikonen Pamela Anderson, berättar hon med egna ord om sitt liv. Vi får reda på mer om hennes tidiga karriär, hinder hon stött på på vägen samt läsa personliga dagboksinlägg.

Nya serier och filmer på Netflix
Bilkälla: Pamela, A Love Story / Netflix

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.