in

Nytt på Netflix i april! 15 serier och filmer du inte får missa

SNABBA CASH 2
Bildkälla: Snabba Cash /Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i april! Mer

Nytt på Netflix i april

1 april

Worn Stories (dokumentär)

Har du också en speciell tröja som du inte vill slänga oavsett hur sliten den är, eftersom den bär på ett speciellt minne eller en känsla? I den här roliga och hjärtvärmande dokumentären får olika människor berätta sina bästa historier med koppling till sina mest betydelsefulla klädesplagg.

Magical Andes, säsong 2 (dokumentär)

Följ med på en resa från Argentina till Colombia och upptäck vackra Anderna. Lokalbefolkningen guidar dig och berättar om sin koppling till bergskedjan i andra säsongen av denna populära dokumentär.

2 april

Just Say Yes (film)

I den romantiska komedin Just Say Yes får vi följa den obotliga romantikern Lotte. Hennes liv vänds upp och ner när hennes perfekta drömbröllop ställs in – samtidigt som hennes självupptagna syster förlovar sig.

7 april

Snabba Cash (serie)

Ny svensk originalserie! Snabba Cash är en reboot på filmtriologin med samma namn, som utspelar sig i Stockholm 10 år efter händelserna i den sista filmen. Evin Ahmad spelar huvudrollen som den ambitiösa businesskvinnan Leya som startar ett företag med hjälp av svarta pengar.

SNABBA CASH 2

The Wedding Coach (serie)

Realityserie där komikern Jamie Lee hjälper sex förlovade par att ta sig igenom alla utmaningar som kan uppstå före och under bröllopet. Okonventionella men praktiska tips utlovas!

9 april

Thunder Force (film)

I den här komedin återförenas två barndomsbästisar (spelas av Melissa McCarthy och Octavia Spencer) som en superhjälteduo när en av dem uppfinner en formula som ger en vanlig människa superkrafter.

thunderforce

13 april

My Love: Six Stories of True Love (dokumentär)

Sex äldre par i Brasilien, Indien, Japan, Sydkorea, USA och Spanien filmas under ett år. De delar med sig av sin livslånga kärlek och berättar om hur de fått kärleken att hålla i under alla dessa år.

14 april

Love and Monsters (film)

Amerikansk monsteräventyrsfilm där överlevaren Joel (Dylan O´brien) lämnar sitt gömställe i en bunker för att ge sig ut för att hitta sin gamla flickvän Aimee (Jessica Henwick). Filmen utspelar sig 7 år efter en monsterapokalyps som nästan utplånade hela mänskligheten, och Joel får tampas med diverse monster på sin jakt efter Aimee.

Why did you kill me? (dokumentär)

Linjen mellan rättvisa och hämnd suddas ut när en förkrossad familj använder sociala medier för att försöka hitta vilka som mördade 24-åriga Crystal Theobald.

15 april

Ride or Die (film)

Japansk psykologisk thrillerfilm om Rei som hjälper sin stora kärlek Nanae att fly från sin våldsamme man. När de båda kvinnorna är på flykt börjar deras känslor för varandra att växa.

Hello, Me! (serie)

I sydkoreanska serien Hello, Me! får vi följa Ba Ha-ni som känner sig misslyckad med livet – till hennes 17-åriga jag en dag dyker upp och kräver förändring.

22 april

Life in colour with David Attenborough (dokumentär)

David Attenborough (du känner säkert igen hans röst från dokumentärserier som Planet Earth och Blue Planet) reser från Costa Ricas regnskogar till snöiga Skottland för att visa upp extraordinära sätt som djur använder sig av färger.

23 april

Shadow and Bone (serie)

Serien Shadow and Bone baseras på fantasyboken med samma namn, och i den får vi följa unga Alina Starkov som växer upp i det Ryssland-inspirerade krigsdrabbade landet Ravka. Hennes liv förändras drastiskt när hon upptäcker att hon har en ovanlig kraft som kan förändra läget för hela landet.

Namnlöst 1 1

28 april

Sexify (serie)

När en ung kvinna bestämmer sig för att utveckla en sex-app för att vinna en tävling får hon och hennes vänner lära sig mycket nytt om dejting och sig själva.

30 april

Pet Stars (serie)

I den här realityserien från 2001 får vi följa kändisar – som är djur. Vi får följa hundar, katter och en och annan gris (och deras ägare) i deras jakt på framgång och status.