in

Nytt på Netflix i september! 12 serier och filmer du inte får missa

Bildkälla: Money Heist / Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i september! Mer

1 september

Knives Out (film)

I Knives Out får vi följa en detektiv som försöker lösa mysteriet och lista ut alla hemligheter kring en känd kriminalförfattares död. 

2 september 

Afterlife of the Party (film)

När Cassie dör i en olycka tvingas hon leva om sitt liv för att rätta till alla misstag hon begått – allt för att få komma till himlen.

3 september

Money Heist, säsong 5 (serie)

Äntligen kommer en ny säsong av Money Heist till Netflix! Så hur går det för ligan egentligen? När säsongen tar vid har de spenderat över hundra timmar inne på Spaniens centralbank, och Professorn är i fara. Samtidigt är en ny motståndare på ingång. 

8 september

Vinterviken (film)

Den nya versionen av Vinterviken handlar om kärlekshistorien mellan Elisabeth och John-John, som båda bor i Stockholm men som kommer från helt olika bakgrunder. Deras liv korsas när de börjar i samma gymnasieklass och snart är förälskelsen ett faktum. 

10 september

Lucifer, sista säsongen (serie)

Är du redo för den sista säsongen av Lucifer? När säsongen tar vid har Lucifer precis blivit erbjuden ett nytt jobb, men frågan är om han vill har det. Samtidigt gör sig Chloe redo för att sluta med sitt detektivarbete. 

15 september

Schumacher (dokumentär)

Dokumentären Schumacher handlar, precis som namnet avslöjar, om den föredetta racerföraren Michael Schumacher. Fram till 2020 hade han rekordet för flest vunna F1-lopp, trots att han efter en skidolycka år 2013 inte längre tävlar i sporten.

17 september

Sex Education, säsong 3 (serie)

Tredje säsongen av Sex Education kommer äntligen till Netflix! Vilket också innebär att det är dags för Girls-favoriten Jemima Kirke att göra entré i serien, där hon kommer spela skolans nya rektor. Samtidigt är Adam och Eric nu officiellt ett par, och Jean väntar barn. Men vad mer har den nya säsongen att erbjuda?

21 september

Love on the Spectrum, säsong 2 (serie)

Du har väl inte missat första säsongen av Love on the Spectrum? Nu är andra säsongen här! I den får vi se en hel del välbekanta ansikten, men också nya personer med autism som navigerar i dejtingdjungeln.

22 september

Jaguar (serie)

Jaguar utspelar sig i Spanien på 60-talet och i serien får vi följa en förintelseöverlevare som, tillsammans med ett gäng agenter, letar upp nazister som flytt rättvisan – och som gömt sig i landet efter andra världskriget.

24 september

Midnight Mass (serie)

När en mystisk präst flyttar till ett litet samhälle börjar det hända oförklarliga och farliga saker. Gillade du The Haunting of Hill House? Då är Midnight Mass (som är skriven av samma person) garanterat en serie för dig.

Bildkälla: Midnight Mass / Netflix

The Starling (film)

I The Starling får vi följa ett par där en kvinna försöker hantera en svår förlust, samtidigt som hennes man försöker hitta en ny väg framåt. 

29 september

The Chestnut Man (serie)

När en ung kvinna hittas mördad på en lekplats i Köpenhamn görs ett ovanligt fynd bredvid hennes kropp. Nämligen en figur gjord av kastanjer. Vad betyder den egentligen? Och kommer ledtråden hjälpa till att lösa fallet?

Nyheter på Netflix serier
Bildkälla: The Chestnut Man / Netflix

Nytt på Netflix i augusti

1 augusti

Foxcatcher (film)

Foxcatcher är baserad den verkliga historien om två syskon som tränar inför OS 1988, när de lär känna en schizofren miljonär. I rollerna ser vi bland andra Steve Carell, Channing Tatum och Mark Ruffalo

3 augusti

Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord (dokumentär)

I dokumentären Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord berättar Max om hur han byggde ett drogimperium från sitt tonårsrum. Det här är den verkliga berättelsen bakom serien How to Sell Drugs Online (Fast).

4 augusti

Cooking With Paris (serie)

Paris Hilton är tillbaka! I hennes nya matlagningsprogram får vi lära känna en ny sida av Paris, där hon på ett kul och personligt sätt visar att alla kan laga mat. Om du saknar The Simple Life kanske det här kan vara något för dig?

6 augusti

The Swarm (film)

I The Swarm får vi följa en ensamstående mamma som föder upp gräshoppor som proteinrik föda. De börjar ta slut och hon har svårt att få gräshopporna att föröka sig, men snart upptäcker hon att de tycker om blod.

11 augusti

The Kissing Booth 3 (film)

Elle står inför ett svårt val. Ska hon flytta flera mil bort tillsammans med sin pojkvän Noah, eller ska hon hålla sitt löfte och börja på collage tillsammans med sin bästa vän Lee? 

13 augusti

Becket (film)

När en amerikansk turist råkar ut för en bilolycka i Grekland blir det startskottet för en rad mystiska händelser, och plötsligt befinner han sig mitt i en livsfarlig politisk konflikt.

Gone For Good (serie)

I den här miniserien får vi följa Guillaume efter att hans flickväns plötsligt försvunnit. Detta bara tio år efter att han förlorat de två personerna som stod honom närmast. 

16 augusti

The Best Of Enemies (film)

Året är 1971 när det hålls ett möte om integrerade skolor i North Carolina. På mötet träffas en medborgarrättsaktivist och en Ku Kux Klan-medlem, vilket oväntat ska leda till en stark vänskap.

20 augusti

The Chair (serie)

Se hit alla Sandra Oh-fans, nu kommer The Chair till Netflix! I den försöker Dr. Ji-Yoon Kim, som spelas av Grey’s Anatomy-favoriten, axla rollen som den nya perfekten på ett stort universitet. Där möter hon en hel del utmaningar och gör allt för att leva upp till skolans hårda krav. 

23 augusti

Tomb Raider (film)

Det har gått sju år sedan Lara Crofts pappas mystiska försvinnande, och nu försöker hon lösa mysteriet genom att följa de ledtrådar han lämnat efter sig. I rollen som Lara Croft ser vi Alicia Vikander.

25 augusti

Post Mortem: No One Dies in Skarnes (serie)

Live Hallangen hittas död i Skarnes, men återuppstår en kort tid därefter. Efter återuppståndelsen törstar hon efter blod – och när hennes familjs begravningsbyrå håller på att gå i konkurs funderar hon över vad hon kan göra för att få företaget att gå runt. 

Clickbait (serie)

I den här thrillerserien får vi följa ett brott utifrån åtta olika perspektiv, där vi får ta del ledtrådar som slutligen leder oss till förövaren.

31 augusti 

Good Girls, säsong 4 (serie)

Nu kommer den fjärde säsongen av Good Girls till Netflix! I den här serien får vi följa tre kriminella mammor i jakten på självständighet. Så hur kommer det gå för Beth, Ruby och Annie? I rollerna ser vi bland andra Christina Hendricks, Retta och Mae Whitman.

Sparking Joy (serie)

Om du gillar allt vad makeovers heter är det här ett program för dig! I Sparking Joy hjälper Marie Kondo olika familjer att få ordning på sina hem, där meningen är att all inredning ska bidra till en positiv känsla.


Nytt på Netflix i juli

1 juli

Young Royals (serie)

Den 1 juli har den svenska originalserien Young Royals premiär på Netflix. Serien handlar om prins Wilhelm, som spelas av Edvin Ryding (och som vi bland annat känner igen från Älska mig). Efter en skandal tvingas Wilhelm börja på en internatskola. Där möter han Simon och efter det blir inget sig likt.

Bridget Jones’s baby

I den tredje Bridget Jones-filmen har Bridget hunnit bli 43 år, och hon är fortfarande singel när hon en dag upptäcker att hon är gravid. Men vem är egentligen pappan?

Me Before You (film)

När Lou tar jobbet som personlig assistent åt Will, en cynisk och rik ungkarl som blivit förlamad efter en olycka, bestämmer hon sig snart för att visa honom att livet är värt att leva. Ett beslut som kommer förändra dem båda för alltid.

4 juli

Mine (serie)

I den sydkoreanska serien Mine, från 2021, får vi följa två kvinnor som på ytan ser ut att ha allt. Men snart bryter de sig loss för samhällets alla normer i jakten på den sanna lyckan.

serier netflix nyheter

9 juli

Virgin River, säsong 3 (serie)

Det är dags för tredje säsongen av Virgin River att göra entré på Netflix. I serien får vi följa Mel och hennes vänner när de går igenom drama, breakups – och till och med dödsfall.  

14 juli

My Unorthodox Life (serie)

Julia Haart har lämnat det ultra-ortodoxa judiska samhället hon växte upp i, och jobbar nu som VD på Elite World Group. I realityserien My Unorthodox Life får vi följa henne och hennes familj i deras vardag med allt var det innebär.

Gunpowder Milkshake (film)

I den nya actionthrillern Gunpowder Milkshake får vi följa en lönnmördarduo bestående av en mamma och hennes dotter. I rollerna ser vi bland andra Lena Headey (aka Cersei Lannister) och Karen Gillan (som vi känner igen från Avengers: Endgame).

The Guide to the Perfect Family (film)

I The Guide to the Perfect Family får vi följa ett par i Québec när de tvingas deala med omgivningens förväntningar – i ett samhälle som är besatta av framgång och kredd.

15 juli

Never Have I Ever, säsong 2 (serie)

I andra säsongen av Never Have I Ever har Devi startat ett nytt liv, hittat en ny kärlek och fått nya klasskamrater. Men precis som vanligt får vi följa med på en resa fullspäckad med tvivelaktiga beslut. 

nytt netflix filmer

17 juli

Avig Maria (standup)

Från och med den 17 juli kan du se Mia Skäringers standup Avig Maria på Netflix. I den kombinerar hon komik, musik och monologer, och bjuder på både skratt och mer allvarliga ämnen. 

23 juli

Sky Rojo, säsong 2 (serie)

Nu kommer andra säsongen av Sky Rojo till Netflix, serien där vi får följa Coral, Wendy och Gina när de befinner sig på flykt från en hallick. Bakom serien ligger skaparna av succén Money Heist. Så vad kan egentligen gå fel?

30 juli

Outer Banks, säsong 2 (serie)

Outer Banks kretsar kring ett kompisgäng som i första säsongen beger sig ut för att leta efter en av vännernas pappa som mystiskt har försvunnit. Hur ska det gå i säsong två? Det får du veta den 30 juli.