in

Nytt på Netflix i december! 15 serier och filmer du inte får missa

nyheter på netflix
Bildkälla: Emily In Paris / Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i december! Mer

1 december 

Troll (film)

Filmen Troll utspelar sig i de norska fjällen, där ett gammalt troll har sovit ostört i flera år. Men efter en explosion vaknar trollet till liv igen, och befolkningen måste nu göra allt de kan för att hindra trollet från att första allt som kommer hens väg.

2 december

Scrooge: A Christmas Carol (film)

Är du ett stort jul-fan känner du garanterat till den här klassikern! Scrooge: A Christmas Carol kretsar kring en självisk och snål man vid namn Ebenezer Scrooge. På julnatten får han chansen att göra upp med sitt förflutna – för att på så sätt ändra framtiden.

Lady Chatterley’s Lover (film)

Lady Chatterley är olycklig gift med en aristokrat, och i den här filmen inleder hon en passionerad affär med sin mans skogsvaktare. Men det som bara skulle vara en kort romans utvecklas snart till en stark förälskelse.

7 december

Too Hot To Handle, säsong 4 (serie)

Nu kommer den fjärde säsongen av Too Hot To Handle till Netflix! I den här realityserien befinner sig ett gäng singlar på ett lyxigt retreat, och för att vinna måste de avstå från att ha sex under tiden de vistas där. Från och med den 7 december visas ett avsnitt i veckan.

9 december

Guillermo del Toro’s Pinocchio (film)

Älskar du berättelsen om Pinocchio? Då är den här filmen något för dig! Den Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro gör en ny version av den klassiska sagan – den här gången i en stop motion-variant.

14 december

I Believe In Santa (film)

Fem månader in i förhållandet upptäcker Lisa att Tom är fullkomligt besatt av julen – en högtid som hon själv hatar. Är det dags att ge julen en chans, för hans skull?

16 december 

A Storm For Christmas (serie)

I den danska miniserien A Storm For Christmas blir ett gäng resenärer fast på en flygplats bara timmar före jul, och ett oväder hindrar dem från att resa vidare. Men det ska snart visa sig att det är ödet som har fört resenärerna samman.

2 3

Bardo: False Chronicle of a Handful of Truths (film)

I Bardo: En osann berättelse om en handfull sanningar, som titeln heter på svenska, får vi följa en journalist och en dokumentärfilmare när de ger sig ut på resa. Under resan försonas de med sitt förflutna, nuet och sin identitet. 

21 december

Emily In paris, säsong 3 (serie)

Äntligen! Nu kommer den tredje säsongen av Emily In Paris till Netflix. Det har gått ett år sedan Emily flyttade till Paris för sitt drömjobb, och sedan dess har hennes liv kantats av kärleksdrama, nya vänskapsrelationer och en hel del hårt jobb. Men nu står hon vid ett vägskäl.

21 december

I Am a Killer, säsong 4 (dokumentär)

Dokumentären I Am a Killer är inne på sin fjärde säsong. I den får vi höra dömda mördares berättelser om varför de fått livstidsfängelse. 

22 december

Alice in Borderland, säsong 2 (serie)

I den japanska sci-fi-serien Alice in Borderland får vi följa en gamer och hans två kompisar i ett parallellt Tokyo. Där tvingas de genomföra ett gäng farliga och sadistiska tävlingar för att överleva.

23 december

Glass Onion: A Knives Out Mystery (film)

Den här filmen utspelar sig i Grekland, där vi får följa en känd detektiv vid namn Benoit Blanc. Detektiven har rest till landet för att lösa ett mysterium kring en miljardär och hans minst sagt märkliga vänner. 

25 december

The Witcher: Blood Origin (serie)

Gillar du fantasy är den här serien något för dig! I The Witcher: Blood Origin får vi följa ett gäng alver när de går samman för att besegra ett mäktigt rike. 

Roald Dahl’s Matilda The Musical (film)

Den här musikalen är baserad på Roald Dahls berättelse om Matilda. Hon är en tjej med livlig fantasi och som är beredd att göra vad som helst för att få sin vilja igenom.

30 december

White Noise (film)

White Noise är baserad på en bok skriven av Don DeLillo, och handlingen kretsar kring en amerikansk familj som försöker få ihop livspusslet samtidigt som de dealar med stora frågor som rör kärlek, död och meningen med livet. 

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.