in

Nytt på Netflix i juli: 18 serier och filmer du inte får missa

good girls nytt på netflix serie film
Bild: Good Girls / Netflix

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i juli! Mer

Nytt på Netflix i juli

1 juli

Unsolved Mysteries (dokumentär) 

Unsolved Mysteries är tillbaka på Netflix med tolv nya avsnitt. I den här dokumentärserien får vi följa människor som upplevt allt från nära och käras oförklarliga försvinnanden, till ett övernaturligt möte. I serien söker journalister, familjemedlemmar och detektiver efter lösning på mysteriet.

New Girl, säsong 7 (serie)

Yes, den sjunde säsongen av New Girl kommer till Netflix! Tre år har gått sedan säsong sex och för Jessica Day, som spelas av Zooey Deschanel, väntar nya äventyr.

The Wolf of Wall Street (film)

I den här kriminalkomedin från 2013 får vi se Leonardo DiCaprio i rollen som Jordan Belfort. Han arbetar som börsmäklare på Wall Street, och blir snabbt framgångsrik. Men snart börjar han väcka en hel del uppmärksamhet hos FBI.

The Interview (film)

När en TV-show lyckas landa en intervju med Nordkoreas Kim Jong-Un, ber CIA producenten och programledaren att mörda honom. 

Beyond The Lights (film)

En artist är djupt deprimerad, trött på musikindustrin och försöker ta sitt liv. Men en polisman räddar henne och snart inleds en romans.

Domino (film)

När en person, vars partner är polis, blir attackerad i Köpenhamn inleds en jakt. Snart börjar en spiral av negativa händelser och jakten får förödande konsekvenser. 

3 juli

Desperados (film)

Efter att Wes råkat skicka ett mejl på fyllan (till en person hon förälskat sig i!), reser hon till Mexico med sin bästa vän för att försöka radera meddelandet innan hennes crush hinner läsa det. Rationellt, absolut!

7 juli

Say I Do

Jeremiah Brent, Thai Nguyen och Gabriele Bertaccini hjälper kärlekspar att planera drömbröllop. Hur mysigt?

8 juli

Stateless (serie)

Stateless utspelas på ett australiensiskt flyktingläger, där fyra främlingar med olika bakgrunder korsar varandras vägar.

9 juli

The Protector, säsong 4 (serie)

I fjärde säsongen av The Protector härskar Vizier över Istanbul, Zeynep genomgår en förvandling och Hakan reser tillbaka i tiden för att försöka stoppa ett krig. 

10 juli

The Twelve (serie)

En rektor står åtalad för två mord, och det har blivit dags för tolv jurymedlemmar att avgöra den åtalades öde. 

The Old Guard (film)

I århundraden har ett gäng odödliga legosoldater kämpat för att skydda de dödliga. Men när de ställs inför ett nytt uppdrag ställs höga krav på ledarna i gruppen. Och framförallt på den främsta ledaren Andy, som spelas av Charlize Theron.

16 juli

Fatal Affair (film)

Efter en kort affär med David, försöker Ellie reparera sitt äktenskap med Marcus. Men David visar sig vara farligare och mer opålitlig än vad Ellie från början trott. 

17 juli

Cursed (serie)

Cursed är baserad på legenden om kung Arthur, men nu berättad ur Nimues perspektiv. Nimue är en ung kvinna med en mystisk gåva. Hon slår följe med legosoldaten Arthur för att hitta Merlin (Ps. Merlin spelas av Gustaf Skarsgård!)

21 juli

How to Sell Drugs Online (Fast), säsong 2 (serie)

How to Sell Drugs Online (Fast) är tillbaka med en ny säsong på Netflix. Och för Moritz och MyDrugs crew blir affärerna både mer framgångsrika och ännu farligare.

26 juli

Good Girls, säsong 3 (serie)

Det har blivit dags för kvinnorna i Good Girls att ta konsekvenserna för deras handlingar i säsong två. 

27 juli

Joker (film)

Nu gör den omtalade filmen Joker entré på Netflix. På dagen arbetar Arthur Fleck, som spelas av Joaquin Phoenix, som clown. På kvällarna försöker han göra karriär som ståuppkomiker. Men han blir ofta hånad av publiken som ibland även utsätter honom för våld. I den här filmen får vi komma Arthur Fleck nära, när han tar sig an alter egot Joker.

31 juli

Get Even (serie)

Fyra tonåringar går samman för att hämnas på deras mobbare, men snart blir de anklagade för ett brott de inte är skyldiga till.


Nytt på Netflix i juni

1 juni

Keeping Up With The Kardashians, säsong 1 och 2 (relatiyserie)

Keeping Up With The Kardashians säsong 1 och 2 kommer till Netflix! Vilken vi kan säga verkligen är på tiden. Ta en trip down memory lane och följ systrarna Kardashians första tid i rampljuset.

The Spy Who Dumped Me (film)

Audrey är nydumpad när hon upptäcker att hennes ex lurat henne och är en hemlig spion. Tillsammans med sin bästa vän Morgan åker de på ett uppdrag för att rädda världen. 

Book Club (film)

I den här romantiska komedin får vi följa fyra vänner som har en bokklubb tillsammans. Där inspirerar de varandra till att göra stora förändringar i sina liv.

The Real Housewives of Beverly Hills, säsong 1 och 2 (realityserie)

Få saker är väl så avslappnande som en realityserie i dessa tider, och nu kommer The Real Housewives of Beverly Hills säsong 1 och 2 till Netflix. Hemmafruarna i Beverly Hills lever ett långt ifrån stillsamt liv fritt från drama.

5 juni

Queer Eye, säsong 5 (serie)

I säsong 5 av Queer Eye har gänget begett sig till Philadelphia för att ge invånarna i staden en makeover.

13 Reasons Why, säsong 4 (serie)

I sista säsongen av 13 Reasons Why är det dags för eleverna på Liberty High School att ta examen. Men en välbevarad hemlighet som inte får avslöjas, tvingar gänget att samlas en sista gång. 

The Last Days of American Crime (film)

Som ett svar på terrorism och brottslighet, planerar den amerikanska regeringen att skicka en signal till befolkningen – som kommer göra det omöjligt för någon att medvetet begå olagliga handlingar igen. 

12 juni

Pose, säsong 2 (serie)

Det har blivit 1990-tal i New York och Madonnas ”Vogue” är soundtracket över hela nationen. I den här serien får vi följa Blanca, Pray Tell och ballroomkulturen på House of Evangelista. 

13 juni

The King: Eternal Monarch (serie) 

The King: Eternal Monarch är serien om en koreansk kejsare som öppnar en mystisk port till en parallell verklighet. Alltså bokstavligt talat.

14 juni

Marcella, säsong 3 (serie)

Kriminalserien om Marcella är tillbaka med en tredje säsong. Säsongen tar vid 18 månader efter det att säsong 2 slutade, och Marcella lever nu med en ny identitet i Belfast. Där är hennes uppdrag att infiltrera en kriminell familj. Serien är skriven av Hans Rosenfeldt, som även har skrivit Bron. Det ger er en hint om vad ni har att vänta er!

17 juni

Mia Skäringer: No More Fucks To Give (standup)

Behövs knappt en presentation av Mia Skäringers standup-show som du kan se på Netflix från och med den 17 juni. Vi gissar att det blir en blandning av högt och lågt, känsloladdat och en stor dos humor.

19 juni

The Politician, säsong 2 (serie)

The Politician är tillbaka med ännu en säsong! I den här dramakomedin blir det svårt för Payton när han möter tufft motstånd i kampen om flest röster i senaten.

Lost Bullet (film)

En tidigare dömd bilmekaniker rekryteras till polisen, där hans uppgift blir att renovera polisfordon så att de ska klara av att köra i högre hastighet. Men det blir snart trubbel.

Floor Is Lava (serie)

Lag tävlar om att ta sig fram i olika rum. Enda problemet är att det är lava precis överallt i rummen.

Father Soldier Son (dokumentär)

När Brian Eisch blir svårt skadad i Afghanistan påbörjas en berättelse om relationen till hans söner – en berättelse som kommer handla om kärlek, förlust och arv. 

24 juni

Athlete A (dokumentär)

I den här dokumentären får vi följa reportrarna bakom avslöjandet om gymnastikläkaren Larry Nassar, som under en lång tid begick sexuella övergrepp på gymnaster. Vi får även höra gymnasten Maggie Nichols berättelse. 

26 juni

Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga (film)

Tillhör du en av dem som saknar Eurovision Song Contest lite extra mycket i år? Då kan den här filmen med Will Ferrell och Rachel McAdams i huvudrollerna bli din räddning. Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga handlar om två artister från en småstad vars högsta dröm är att tävla i världens största musiktävling. 


Nytt på Netflix i maj

1 maj

Hollywood (serie)

Hollywood utspelar sig tiden precis efter andra världskriget, och i serien får vi följa skådespelare och filmregissörer som gör exakt allt för att lyckas slå igenom.

All Day and a Night (film)

En man sitter inne på livstid, men hur hamnade han i fängelse från början? I All Day and a Night får vi följa alla val, människor och omständigheter som ledde honom till den plats han befinner sig idag. 

Mrs. Serial Killer (film)

Efter att en läkare blir dömd för en rad mord, försöker hans fru få honom fri. Detta genom att begå liknande mord med samma tillvägagångssätt – för att alla ska tro att mördaren fortfarande går lös. 

The Half Of It (film)

I Half Of It försöker Ellie ge Paul tips och råd för att han ska lyckas charma hans drömtjej. Men det blir minst sagt komplicerat när Ellie faller för samma tjej. Se trailern här!

4 maj

Head Full Of Honey (film)

En kvinna åker på roadtrip med sin morfar, som lider av Alzheimers och just nu genomgår en stor sorg. På resan hoppas hon kunna få honom att återuppleva glada minnen från förr. 

5 maj

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill (stand up)

Se hit alla Seinfeld fans! I Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill kör Jerry Seinfeld stand up på Beacon Theatre i New York. Alla riktiga fans, ni vet vad ni har att vänta!

6 maj

Workin’ Moms, säsong 4 (serie)

I fjärde säsongen av Workin’ Moms väntar stora förändringar. Mammorna tvingas nu stå upp för sina barn, sina jobb, sina män och framförallt sig själva.

8 maj

The Eddy (serie)

Mitt i Paris ligger klubben The Eddy. I serien får vi följa ägaren, livet på klubben och dess husband. Och mycket kan hända både innanför och utanför klubbens dörrar när ägaren upptäcker att hans partner är involverad i tvivelaktiga affärer.

Restaurants on the Edge, säsong 2 (serie)

Kommer restaurangerna gå att rädda? I andra säsongen av Restaurants On The Edge fortsätter experterna försöka rädda fallfärdiga restauranger, och frågan är om mirakel kan ske eller om de kommer att misslyckas.

Dead to Me, säsong 2 (serie)

I andra säsongen av Dead to Me försöker Jen och Judy dölja en mörk hemlighet. Något som blir, minst sagt, en utmaning när detektiven Perez dyker upp i stan.

10 maj

Superfly (film)

Superfly är en omgjord version av filmen med samma namn från 1972. I filmen får vi följa en gängledare när han försöker lösa konflikten med sina rivaler – innan han är redo att lämna gängkulturen för gott.

11 maj

Trial By Media (dokumentär)

Kan du inte få nog av True crime? I den här dokumentären ser vi tillbaka på några av de mest uppmärksammade rättegångarna genom tiderna – och på vilka sätt medierna kan ha påverkat utfallen.

15 maj 

White Lines (serie)

I den här serien, skriven av Álex Pina (som även skrivit Money Heist), får vi följa en kvinna från Manchester vars bror hittas död. Detta efter att han, tjugo år tidigare, försvunnit på Ibiza. Detta får kvinnan att resa till ön för att gräva djupare i vad som egentligen hänt hennes bror.

17 maj

Show Dogs (film)

En polishund måste låtsas vara ett vanligt husdjur när hen tillsammans med en FBI-agent måste försöka rädda en panda från en olaglig försäljning i samband med en hundshow. 

18 maj

Pop Francis: A Man Of His Word (dokumentärfilm)

Filmregissören Wim Wenders reser världen över med påven Francis, och får ta del av hans åsikter, utmaningar och tankar. 

19 maj

Sweet Magnolias (serie) 

I Sweet Magnolias får vi följa Maddie Townsend, en tre barns mamma vars man är otrogen. Och så plötsligt dyker en ny beundrare upp i hennes liv. 

22 maj

The Lovebirds (film)

När ett par, av en slump, blir inblandade i ett mord mitt på motorvägen börjar en intensiv jakt. Och för att kunna rentvå sina egna namn måste de hitta mördaren.

Selling Sunset, säsong 3 (serie)

I tredje säsongen av realityserien Selling Sunset får vi följa de mest eftertraktade och framgångsrika mäklarna i Los Angeles. Både deras privatliv – och deras kunder.

23 maj

Dynasty, säsong 3 (serie)

I tredje säsongen av tv-serien Dynasti får vi fortsätta följa två av USA:s rikaste familjer. Ni kan förvänta er intriger, draman och berg- och dalbanor.

29 maj

Space Force (serie)

Med Steve Carell och Greg Daniels i rollerna, får vi i den här komediserien följa ett gäng personer som försöker starta en ny avdelning inom den amerikanska militären. Om du älskade The Office kan den här serien nog vara någonting för dig!

Somebody Feed Phil, säsong 3 (dokumentärserie)

Phil Rosenthal, hjärnan bakom Everybody Loves Raymond, reser jorden runt för att upptäcka nya matkulturer i den här dokumentärserien.


Nytt på Netflix i april

1 april

Nailed It! säsong 4 (serie)

I den här Emmy-nominerade realityserien står 10 000 dollar på spel när amatörbagare försöker återskapa mästerverk bakade av professionella bagare. Ja, det blir som du kanske förstår – kaos.

David Batra: Elefanten i rummet (stand up)

I David Batras stand up Elefanten i rummet berättar han om sitt äktenskap med Anna Kinberg Batra och om hur det är att vara gift med en före detta partiledare.

3 april

La casa de papel, säsong 4 (serie)

Säsong 3 slutade med en riktig cliffhanger och nu är succéserien La casa de papel, eller Money Hiest som den även kallas, tillbaka med en ny säsong! Nya rånare har anslutit till gruppen och tillsammans ska de råna den spanska riksbanken.

10 april

Love Wedding Repeat (film)

I den här filmen får vi se olika versioner av samma bröllop spelas upp om och om igen. Jack, som spelas av Sam Claflin, vill nämligen att hans lillasysters bröllopsdag ska bli helt perfekt. Men gång på gång händer olika oförutsedda händelser.

15 april

Outer banks (serie)

I den här äventyrsserien får vi följa ett tonårsgäng när de upptäcker en begravd hemlighet. Upptäckten sätter igång en kedjereaktion av händelser som blir ett äventyr de sent kommer glömma.

The Innocence Files (dokumentärserie)

I den här dokumentärserien i nio delar får vi följda åtta personer som blivit oskyldigt dömda i USA. Från bevismaterial och vittnen till rättegång och livet efter domen får vi se hur USA:s rättsystem brister och hur det i grunden förändrar människors liv.

17 april

Sergio (film)

Sergio Vieira de Mello, som spelas av Wagner Moura, har arbetat som FN-diplomat större delen av sitt liv. Filmen är inspirerad av en sann berättelse om en diplomat som åker till Baghdad för ett sista jobb precis innan en bomb exploderar i FN:s högkvarter i landet.

19 april

Hi bye, mama! (serie)

Hi bye, mama! är en koreansk dramaserie, där en död kvinna återvänder till livet i 49 dagar. Och hennes återkomst blir minst sagt en chock för hennes omgifte make och hennes dotter.

22 april

Win the Wilderness (serie)

Win the Wilderness är en brittisk realityserie där sex par tävlar om vem som är bäst rustade att överleva i vildmarken. Vinnarparet får ett hus i Alaska.

24 april

Extraction (film)

Tyler Rake, som spelas av Chris Hemsworth, verkar i den kriminella världen när han får ett nytt uppdrag. Han har inget att förlora när han säger ja till att hjälpa en högt uppsatt person vars son blivit kidnappad. Men jakten på sonen kantas av problem som för alltid kommer förändra Tylers liv.

24 april

After Life, säsong 2 (serie)

I den här dramakomedin ser vi Ricky Gervais i rollen som Tony. Tony, som arbetar som journalist på stadens lokaltidning, sörjer fortfarande sin frus bortgång men försöker i den här säsongen bli en bättre vän till de runt omkring honom.

27 april

Never Have I Ever (serie)

Never Have I Ever är en komediserie inspirerad av Mindy Kalings egen barndom. Den handlar om en indisk-amerikansk tonårstjej på väg in i vuxenlivet.

29 april

Nadiya’s Time to Eat (serie)

Ett mysigt inslag för alla som älskar mat-tv! I den här serien lagar Nadiya Hussain snabba rätter och delar med sig av sina bästa knep i köket. Nadiya blev känd när hon vann BBC:s Hela England bakar 2015.

29 april

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (dokumentär)

Cyntoia Brown dömdes som 16-åring till livstids fängelse för ett mord. Men är hon skyldig? I den här dokumentären får vi höra hennes berättelse.

30 april

Dangerous Lies (film)

Efter att Katie Franklin, som spelas av Camila Mendes, förlorar sitt jobb som servitris börjar hon arbeta som vårdare åt en rik, äldre man. De två blir så pass nära att hon blir hans arvtagare efter att han plötsligt går bort. Något som, efter hans död, leder till att Katie och hennes man dras in i en värld av lögner, bedrägeri och mord.