in

Nytt på Netflix i december! 10 serier och filmer du inte får missa

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i december! Mer

Här är alla nya serier och filmer på Netflix i november:

Mer om samtliga nyheter på Netflix hittar du längre ner i artikeln!

 • Locked In (film)
 • All The Light We Cannot See (serie)
 • NYAD (film)
 • SLY (dokumentär)
 • Robbie Williams (dokumentär)
 • The Killer (film)
 • The Netflix Cup: Swing To Survive (reality)
 • The Crown, säsong 6 (serie)
 • Best. Christmas. Ever! (film)
 • Rustin (film)
 • Squid Game: The Challenge (reality)
 • En helt vanlig familj (serie)
 • Virgin River, säsong 5 (serie)
 • Family Switch (film)

1 november

Locked In (film)

När en sjuksköterska försöker förstå vad som ligger bakom skadorna hos en patient som ligger i koma, uppdagas en värld fylld av mord, svek och otrohet. Locked In är en psykologisk thriller med Famke Janssen, Rose Williams och Alex Hassell

2 november 

All The Light We Cannot See (serie)

Den här miniserien är baserad på Anthony Doerrs Pulitzerprisbelönade succéroman. Den utspelar sig under andra världskrigets sista dagar, och skildrar mötet mellan en tysk soldat och en blind fransk tonårsflicka. I rollerna ser vi Aria Mia Loberti, Luis Hofmann och Mark Ruffalo

2 november 

NYAD (film)

I den här spelfilmen om långdistanssimmaren Diana Nyad ser vi Annette Bening och Jodie Foster i huvudrollerna. Den är baserad på den verkliga personen med samma namn, som vid 60 års ålder bestämde sig för att förverkliga en livslång dröm – nämligen att simma 18 mil i öppet vatten från Kuba till Florida. 

3 november

SLY (dokumentär)

Vill du veta mer om Sylvester Stallone? I den här dokumentärserien får vi veta allt om hur skådespelaren gick från att vara en underdog till att bli en Hollywood-legend.

8 november

Robbie Williams (dokumentär)

Är du ett stort Robbie Williams-fan? Då är den här dokumentären något för dig! I den blickar artisten tillbaka på sin 25-åriga solokarriär och reflekterar över hur det var att, som ung musiker, vara helt ny i musikbranschen.

10 november

The Killer (film)

The Killer är en blandning mellan krim och thriller och handlar om en yrkesmördare som begår ett stort misstag. Ett misstag som tvingar honom att slåss mot sin uppdragsgivare. Samtidigt är han ute efter att hämnas på de som behandlat honom fel. Huvudrollen spelas av Michael Fassbender.

14 november

The Netflix Cup: Swing To Survive (reality)

Älskar du sport? I den här livestreamen får du se när Formel 1-förare och golfproffs möts i en tävling på Wynn Las Vegas. Definitivt något för sportentusiasten! 

16 november

The Crown, säsong 6 (serie)

Redo för sista säsongen av The Crown? I mitten av november kommer den första delen av säsong sex, och den här gången kommer serien utspela sig på 90- och 00-talet. Vi kommer få följa prinsessan Diana under hennes sista tid i livet, få reda på mer om relationen mellan kung (då prins) Charles och Camilla Parker Bowles, och se när drottning Elizabeth II reflekterar över sin tid på tronen. Dessutom kommer vi introduceras för nya karaktärer i serien, som till exempel prins William och Kate Middleton

16 november

Best. Christmas. Ever! (film)

I den här mysiga julfilmen tar Charlotte på sig uppgiften att vi bevisa för sin vän Jackie att hennes liv är för bra för att vara sant. Detta efter att öder fört dem samman, och de får spendera julhelgen ihop. 

17 november

Rustin (film)

Den här filmen utspelar sig på 1960-talet i Washington och kretsar kring aktivisten Bayard Rustin. När an arrangerar sin tids största manifestation för medborgerliga rättigheter får han utstå både homofobi och rasism. I rollerna ser vi Colman Domingo, Chris Rock och Glynn Turman.

22 november

Squid Game: The Challenge (reality)

Gillade du Squid Game? Då är kanske det här någonting för dig. Den här realityserien är baserad på tävlingarna i dramaserien. 456 personer tävlar – men bara en kan vinna. Obs att ingen kommer till skada, till skillnad från spelserien.

24 november

En helt vanlig familj (serie)

I november kommer den nya svenska krimserien En helt vanlig familj till Netflix. Som namnet avslöjar handlar den om en familj som är helt vanlig – tills dottern i familjen blir häktad för mord. Serien består av sex avsnitt, och medverkar gör bland andra Alexandra Karlsson Tyrefors (som gör skådespelardebut) och Christian Fandango Sundgren (från SVT-succén Händelser vid vatten).

30 november

Virgin River, säsong 5 (serie)

Äntligen kommer den andra delen av Virgin Rivers femte säsong. Serien utspelar sig i en fiktiv stad (som heter just Virgin River) och vi får följa de som bor där. I de nya avsnitten försöker Mel vänja sig vid sitt nya liv, samtidigt som Jack försöker få sitt företag att växa. 

30 november

Family Switch (film)

Det är inte för tidigt för julfilm! I Family Switch utbryter kaos i en familj några dagar innan julafton. Detta eftersom föräldrarna, på något mystiskt sätt, råkat byta kroppar med sina tonårsbarn. Stark Freaky Friday-vibb här!


Här är alla nya serier och filmer på Netflix i oktober:

4 oktober

Beckham (dokumentär)

I den här dokumentärserien får vi följa den engelska fotbollsspelaren David Beckhams kometkarriär. I exklusivt och aldrig tidigare visat material får tittarna se allt från hans enkla uppväxtförhållanden till hur han blev en global fotbollsstjärna.

4 oktober

The Good Doctor, säsong 6 (serie)

Äntligen kommer sjätte säsongen av det här sjukhusdramat till Netflix! Serien kretsar kring den begåvande kirurgen med autism och savantsyndrom, Shaun Murphy.

5 oktober

Lupin, säsong 3 (serie)

Den andra säsongen lämnade oss med en cliffhanger och nu återupptas handlingen med att Assane Diop är på flykt långt från hans nära och kära. Kommer han klara att ta hand om alla?

5 oktober

Everything Now (serie)

16-åriga Mia kommer tillbaka till sin vardag efter att ha spenderat sju månader på ett behandlingshem för en ätstörning. Hon inser att hennes vänner har förändrats under tiden och vardagen är inte längre sig lik.

6 oktober

Fair Play (film)

I thrillerfilmen Fair Play spelar Phoebe Dynevor och Alden Ehrenreich ett ungt par som ställs inför en utmaning när det dyker upp en oväntad befordran på en hedgefond.

12 oktober

The Fall of the House of Usher (serie)

Lagom till att Halloween närmar sig släpps den här skräckserien, där vi får följa Roderick Usher. Hans förflutna dyker upp när hans barn, en efter en, dör på mystiska sätt. Serien är baserad på Edgar Allen Poes novell med samma namn.

13 oktober

The Conference (film)

I den svenska skräckfilmen The Conference skildras en grupp anställda som inte bara bråkar med varandra, utan även ställs inför en blodtörstig mördare på vad som skulle vara en stillsam konferens.

19 oktober

Neon (serie)

I den här nya Netflix-serien får vi följa tre bästa vänner som flyttar till Miami. De strävar efter att bli framgångsrika inom reggaeton, och måste tillsammans tackla livets med- och motgångar.

20 oktober

Old Dads (film)

En småbarnspappa i medelåldern och hans två bästa vänner måste försöka navigera i en helt ny företagsvärld, efter att de säljer sitt företag till en millennial. Tillsammans försöker de göra sitt bästa för att hitta rätt i en helt ny kultur.

20 oktober

Elitskolan, säsong 7 (serie)

Ett nytt år och nya mysterium väntar! I säsong 7 kommer Iván behöva hantera sin pappas död och sin egna olycka, samtidigt som Raúl och Saras förhållande blir allt mer toxic. Kommer studenterna på Las Encinas någonsin att lita på varandra igen?

25 oktober

Life on Our Planet (serie)

Teamet bakom succén Our Planet är tillbaka med en ny serie om historian om livet på vår planet. Det handlar om erövring, anpassning och överlevnad när naturdokumentärserien gestaltar utvecklingen under miljarder år.

27 oktober

Pain Hustlers (film)

Den nya filmen med Emily Blunt och Chris Evans följer mamman Liza som gör allt för att hennes dotter ska få ett bättre liv. Hon får jobb på ett läkemedelsföretag, men företaget är i centrum för kriminell verksamhet.

27 oktober

Tore (serie)

Månaden avslutas starkt med den nya Netflix-serien Tore som William Spetz har skapat och även spelar huvudrollen i. Serien kretsar kring 27-åriga Tore som förlorar den viktigaste personen i hans liv. För att hantera sorgen kastar han sig in i en okänd värld av alkohol, droger och sex – och måste samtidigt hitta sig själv.


Här är alla nya serier och filmer på Netflix i september:

1 september

En dag och en halv (film)

Fares Fares nya Netflix-film är här! Den handlar om en man hotar personalen på en vårdcentral och kidnappar sin ex-fru – allt för att få träffa sin dotter. I rollerna ser vi Alexej Manvelov, Alma Pöysti och Fares Fares själv. 

7 september

Virgin River, säsong 5 (serie)

I Virgin River behöver en specialistsjuksköterska en nystart och flyttar därför till en liten ort i norra Kalifornien. I den femte säsongen börjar hemligheten komma upp till ytan i den lilla staden. 

Top boy, säsong 3 (serie)

Kriminalserien Top boy utspelar sig I Londons tuffa områden, där två knarklangare gör allt för makt och pengar. I september kommer den tredje säsongen till Netflix.

13 september

Class act (serie)

Den här franska dramaserien är baserad på Bernard Tapies liv och handlar om en man från arbetarklassen som blev en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer.

14 september

Ehrengard, Förförelsens konst (film)

I den här danska, romantiska komedifilmen får en kärleksexpert jobbet att lära en storhertiginnas son allt om förförelsens konst. Men han blir själv förälskad på kuppen.

15 september

Love at first sight (film)

I Love at first sight träffas två främlingar på ett flyg till London, och lika snabbt skiljs det åt. Men ödet ska föra dem samman igen. 

19 september 

The saint of second chances (dokumentär)

I den här dokumentären får vi följa Mike Veeck, som växte upp i skuggan av sin pappa, Major League Baseball-franchiseägare Bill Veeck

21 september

Sex education, säsong 4 (serie)

Är du redo att ta farväl av Sex education? Nu kommer den sista säsongen till Netflix! Moordale har stängt ner, Maeve har dragit till USA och Otis försöker hitta sin plats på sin nya skola. Hur ska det sluta?

22 september

Love is blind, säsong 5 (serie)

Äntligen är den femte säsongen av Love is blind här! I programmet dejtar ett gäng främlingar varandra med en vägg emellan sig – först när någon friar får de träffas. I slutet av programmet är det dags för bröllop, vilka kommer säga ja till varandra?

28 september 

Love is in the air (film)

Love is in the air handlar om en pilot som kämpar för att få familjeföretaget att gå ihop. Samtidigt börjar hon falla för en av hennes största konkurrenter.

Kommer i september:

The Wonderful story of Henry Sugar (film)

Den här fantasyfilmen, skapad av Wes Anderson, är baserad på Roald Dahls berättelse om en rik man, som försöker lära sig se utan att öppna ögonen – allt för att kunna fuska i spel. 


Här är alla nya filmer och serier på Netflix i augusti:

2 augusti

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food (dokumentär)

I den här dokumentären får vi reda på mer om dödliga livsmedelsburna sjukdomar i USA. Bland annat genom intervjuer med både experter och anhöriga till offren. 

3 augusti

The Lincoln Lawyer, säsong 2, del 2 (serie)

Äntligen kommer andra delen av The Lincoln Lawyer säsong 2 till Netflix! Vi är mitt uppe i den pågående rättegången på Lisa, men hur ska det gå egentligen? Och är hon skyldig eller oskyldig?

Heartstopper, säsong 2 (serie)

Nu kommer den andra säsongen av Heartstopper till Netflix! De nya avsnitten bjuder bland annat på en skolresa till Paris för Nick, Charlie och resten av gänget. 

10 augusti

Painkiller (serie)

Den här miniserien skildrar opioidkrisen i USA. Dramaserien följer både förövarna och offren – men också en kvinna som gjorde allt för att få reda på sanningen. 

11 augusti

Heart Of Stone (film)

Actionfilmen Heart Of Stone kretsar kring en agent som jobbar för en fredsorganisation. När agenten, som spelas av Gal Gadot, upptäcker att en hackare försöker stjäla organisationens mest värdefulla vapen gör hon allt hon kan för att stoppa det.

16 augusti

Depp V Heard (dokumentär)

Ingen kan ha missat den uppmärksammade rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp. I den här dokumentären får vi följa vad som hände under de där dagarna i rätten – och ta del av vittnesmålen. 

At Home With The Furys (realityserie)

Tungviktsmästaren Tyson Fury har lagt boxningen på hyllan för att istället satsa fullt ut på familjelivet. I den här realityserien får vi följa familjen i deras vardag.

23 augusti

The Ultimatum: Marry Or Move On, säsong 2 (realityserie)

Är det dags att ta förhållandet till nästa nivå eller är det hög tid att göra slut? I den här realityserien får fem par testa att dejta andra för att komma fram till hur de vill göra i deras nuvarande relation. 

24 augusti

Ragnarök, säsong 3 (serie)

Nu kommer tredje säsongen av det norska fanastydramat Ragnarök. I serien, som är inspirerad av nordisk mytologi, får vi följa kriget mellan jättar och asagudar i den lilla byn Edda. I Ragnarök medverkar dessutom tre SKAM-favoriter. 

Who Is Erin Carter? (serie)

I den här miniserien får vi se Snabba Cash-skådisen Evin Ahmad i huvudrollen! Hon spelar en brittisk kvinna som bosatt sig i Barcelona för att börja om. Men när hon blir vittne till ett väpnat rån i en mataffär börjar hennes våldsamma förflutna sakta men säkert hinna ikapp henne.

25 augusti

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (film)

I den här komedifilmen får vi följa Stacy och Lydia när de planerar sina kommande bat mitzva. Men snart hotar skolans populäraste kille att förstöra allt. 

31 augusti

Choose Love (film)

I den här interaktiva filmen är det du som bestämmer vilken väg Cami Conway ska ta när det gäller kärlekslivet. Ska hon satsa på den trygga pojkvännen eller den charmiga rockstjärnan? Det är upp till dig!