in

Nytt på Netflix i juni! 10 serier och filmer du inte får missa

Sugen på att se en ny film eller serie på Netflix? VeckoRevyn har listat de bästa nyheterna som kommer till Netflix Sverige i juni! Mer

Ny serie på Netflix

Här är alla nya serier och filmer på Netflix i maj:

Mer om samtliga nyheter hittar du längre ner i artikeln.

 • A man in full (serie)
 • Selling the OC, säsong 3 (serie)
 • Unfrosted (film)
 • Finalen: Attacken mot Wembley (dokumentär)
 • Bodkin (serie)
 • Mother of the bride (film)
 • Familjen Bridgerton, säsong 3 (serie)
 • Buying London (serie)
 • Atlas (film)
 • Dancing for the devil – The 7M Tiktok cult (dokumentär)
 • Eric (serie)
 • En del av dig (film)

A man in full (serie)

Den här miniserien är baserad på Tom Wolfes bästsäljande roman, och handlar om en fastighetsmagnat, hans rivaler och maktspelet kring alla hans affärer.

Premiär: 2 maj

Selling the OC, säsong 3 (serie)

Selling Sunset-spinoffen är inne på sin tredje säsong! I den får vi följa ett gäng mäklare som jobbar för The Oppenheim Group i OC, och om vi känner den här realityserien rätt kommer lyxhus blandas med en hel del drama.

Premiär: 3 maj

Unfrosted (film)

Den här nostalgiska komedin, med Jerry Seinfeld, Melissa McCarthy och Amy Schumer, skildrar en tid då flingor och mjölk var det enda frukostalternativet. Därför inleds en hård kamp om att lansera ett nytt och revolutionerande alternativ.

Premiär: 3 maj

Finalen: Attacken mot Wembley (dokumentär)

För första gången på flera år har England chans att vinna guld i ett stort fotbollsmästerskap. Men matchen förvandlas till kaos och förödelse när tusentals supportrar, utan biljetter, stormar Wembley-arenan.

Premiär: 8 maj

Bodkin (serie)

I den nervkittlande dramaserien Bodkin reser ett gäng poddare till en irländsk stad för att undersöka mystiska och olösta försvinnanden. Men den charmiga lilla staden visar sig bära på mörka och fasansfulla hemligheter.

Premiär: 9 maj

Mother of the bride (film)

Mother of the bride är en klassisk romcom med Brooke Shields i huvudrollen! Hon spelar en överbeskyddande mamma till en dotter som ska gifta sig på en tropisk ö. Mamman blir om möjligt ännu mer skeptisk till bröllopsplanerna när hon upptäcker att brudgummens far är hennes ex.

Premiär: 9 maj

Familjen Bridgerton, säsong 3 (serie)

Som vi har väntat och längtat! Äntligen kommer den tredje säsongen av Familjen Bridgerton till Netflix. Den här gången kretsar handlingen kring Colin Bridgerton och Penelope Featherington, där han ska hjälpa henne att hitta den stora kärleken. Men är känslorna mellan dem starkare än vad de från början trott? 

Premiär: Den första delen av säsongen kommer den 16 maj, och sista delen kommer den 13 juni.

Buying London (serie)

Om du gillar mäklarserier är Buying London definitivt något för dig! Här får vi följa Daniel Daggers och hans team när de köper och säljer lyxfastigheter i London. Vi kan förvänta oss en hel del intriger!

Premiär: 22 maj

Atlas (film)

I den här sci-fi-filmen ser vi Jennifer Lopez i huvudrollen. Hon spelar en dataanalytiker som är skeptisk till AI, men när jakten på en mördarrobot går snett tvingas hon förlita sig på tekniken.

Premiär: 24 maj

Dancing for the devil – The 7M Tiktok cult (dokumentär)

I dokumentärserien Dancing for the devil – The 7M Tiktok cult får vi höra berättelsen om en grupp Tiktok-dansare som går med i ett managementbolag. Bolaget har kopplingar till en kyrka, och snart framkommer oroväckande detaljer om dess grundare.

Premiär: 29 maj

Eric (serie)

I den här miniserien tar en pappa hjälp av en polis för att hitta sin försvunna son. Serien utspelar sig i New York på 1980-talet.

Premiär: 30 maj

En del av dig (film)

Zara Larsson gör skådespelardebut i En del av dig som har premiär på Netflix i maj. I filmen får vi följa Agnes, som drömmer om allt som hennes storasyster Julia har och är – att vara poppis i skolan, vara ihop med en kille och att våga stå i centrum. Men när det som inte får hända händer vänds hela Agnes liv upp och ner. En del av dig vill skildra båda sidorna av sorg – den stora smärtan, men också hoppet och kärleken som kan växa där.

Premiär: 31 maj

Bläddra för att se alla nyheter i april!