in

Efter avhoppet – därför syns Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld igen

Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld
Bildkälla: Trailer till Wahlgrens värld säsong 15.

Det har gått ett par år sedan Bianca Ingrosso lämnade Wahlgrens värld, men nu syns hon i den nya säsongen. Hur kommer det sig egentligen? Mer

Vi var nog många som blev besvikna för ett par år sedan när Bianca Ingrosso hoppade av tittarsuccén Wahlgrens värld. ”Men allt vackert har sitt slut och det är i dag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är i dag. Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev hon enligt Aftonbladet, i samband med att hon annonserade sin sorti 2021.

Hon hade då spelat in 10 säsonger av dokumentärserien, som kretsar kring hennes familj. Men redan i efterföljande säsong dök Bianca Ingrosso upp i tv-rutan igen.

– Efter lunch hoppade jag in i en synk för Wahlgrens värld. Jag figurerar ju fortfarande där, när det makes sense, vilket är när jag träffar min familj helt enkelt, sa hon då i en video på hennes Youtube-kanal.

Här syns Bianca Ingrosso i nya säsongen av Wahlgrens värld

Nyligen har den femtonde säsongen haft premiär på nya streamingtjänsten Max och Kanal 5, och även i den verkar det som att Bianca Ingrosso kommer medverka en hel del. Detta bekräftas delvis av klipp från serien som Bianca Ingrosso själv lagt upp på Instagram, men också i den officiella trailern till programmet. Kul, tycker vi!

bianca2
Bildkälla: Bianca Ingrossos Instagram