in

Bäst i test: Brun utan sol – från budget till lyx

brun-utan-sol-2018-bast-i-test-recension

Vilken brun utan sol gav ett flammigt resultat och vilken fick bäst i test 2018 av VeckoRevyns redaktion? Spana in testet här! Mer

Vi har valt ut några favoriter bland Brun utan sol-produkterna, från budget till lyx. Och vill du ha tips på hur du får brännan att hålla längre? Läs här.

För blekisar

apoliva budget brun utan sol
Apoliva brun utan sol kropp & ansikte
Om produkten:
Brun utan sol-creme för kropp och ansikte.
Så tyckte vi:
Doften är diskret och fräsch. Cremens konsistens är lätt och smidig och den sjunker snabbt in i huden. Ger bra med färg, men aldrig för mycket, vilket gör att den funkar på väldigt blek hud. Det är inte uttalat, men denna produkt påminner mer om de cremer som ger gradvis mer färg, än en klassisk BUS-produkt.
Betyg: 4
Läs mer och köp här >>

Med skimmer

bäst i test bus 2018 billig
Åhléns brun utan sol
Om produkten: Brun utan sol-creme för kropp och ansikte.
Så tyckte vi: Gelen är färgad och innehåller lite skimmer, vilket är toppen för att se var du smörjt och för extra lyster. Torkar snabbt in och lämnar inga spår på lakan och kläder. Doften är aldrig påträngande, vilket fortfarande är ovanligt bland liknande produkter. Tyvärr har den en tendens att bli flammig på huden och vi behövde smörja oss flera dagar i rad för att få ett jämnt gyllenbrunt resultat.
Betyg: 3
Läs mer och köp här >>

Mycket färg

st tropez brun utan sol recension
St. Tropez self tan bronzing mousse
Om produkten: Brun utan sol-mousse för hela kroppen.
Så tyckte vi: Skummet är lätt att applicera och få jämnt. DHA, ämnet i BUS som gör huden brun, är tyvärr alltid lite kladdigt, även i den allra lättaste mousseformen. Färgen växer fram gradvis och blir härligt gyllenbrun. Extra plus för att färgen håller länge och att produkten är i princip doftfri.
Betyg: 5!
Läs mer och köp här >>

Budgetbäst!

dove bus bäst i test billig brun utan sol
Dove dermaspa summer revived fair self tan body lotion.
Om produkten:
Brun utan sol-lotion med gradvis effekt.
Så tyckte vi:
Toppen att det finns två olika varianter, för mörk och för ljus hy. Den var dock inte helt idiotsäker mot ojämnheter och så fort man slarvar blir det kanter. Färgen byggs upp efter några dagar och ser hela tiden naturlig ut. Doften är nästan för påträngande för att använda varje dag. Men produkten är återfuktande och priset outstanding!
Betyg: 4
Läs mer och köp här >>

Brun på en timme

cocoa brown bus bäst i test
Cocoa brown 1 hour tan dark
Om produkten: BUS i mousseform.
Så tyckte vi: Brun på bara en timme – och en av de billigaste brun utan sol-produkterna vi har testat. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Skummet ger snabbt fin färg och går in bra i huden. Litet minus för att produkten luktar mycket.
Betyg: 4+
Läs mer och köp här >>

Bäst i test!

vita liberata recension bus 2018
Vita liberata Tan mousse 2-3 weeks
Om produkten: BUS i mousseform.
Så tyckte vi: Wow! Den här bruna cremen, som faktiskt doftar gott, torkar in supersnabbt och ger ögonblickligen en rejäl solbränna, det ser ut som att testpersonen tillbringat en vecka i Saint Tropez! Den färgar inte av sig och solbrännan höll bra i flera dagar, trots duschar däremellan. Brännan ska hålla upp till tre veckor. Det håller vi inte med om, men två veckor kan du i alla fall glädjas åt gyllene hy utan solande.
Betyg: 5
Läs mer och köp här >>

För lite färg

selfie brun utan sol recenision 2018
Selfie tan go continuous sunless sprat with immediate bronzers
Om produkten: BUS i sprayform.
Så tyckte vi: Spray-funktionen gör produkten väldigt smidig att applicera. Det blir ett ganska jämnt resultat, då den ger sparsamt med färg när vi applicerar den. Tyvärr höll färgen inte länge alls. Bäst resultat får du nog om du redan är lite solbränd och bara vill förbättra din naturliga färg lite. Ingen hit precis i början av sommaren, då behöver vi mer färg.
Betyg: 3
Läs mer och köp här >>

Lätt att få jämn

5bus

L’Oréal fresh self tanning gel face body
Om produkten: BUS i gelform.
Så tyckte vi: Gelén är redan brunfärgad, så den känns enkel att använda. Tyvärr är det svårt att få till en ordentlig färg och flera appliceringar behövs för att huden ska få färg som syns. Själva solbrännan, som vi fick efter flera lager färg, försvann efter två-tre dagar. Positivt är att gelén torkar relativt snabbt och inte luktar det minsta läskigt.
Betyg: 3
Läs mer och köp här >>

Bra och billig brun utan sol

aco brun utan sol 2018
Aco Brun utan sol.
Om produkten: BUS i cremeform.
Så tyckte vi: Vi gillar att de lyckats reducera den typiska brun utan sol-doften till ett minimum. Testpersonen var mycket blek vid första användning men resultatet blev ändå bra och naturligt. Om du inte gillar skimmer och glitter är den här ett väldigt bra alternativ, om inte känns den kanske lite för tråkig. Priset höjer betyget, vilket bra budgetkap!
Betyg: 4
Läs mer och köp här >>

Underbar konsistens

clarins brun utan sol 2018 recension
Clarins Self tanning instant gel.
Om produkten: BUS i gelform.
Så tyckte vi: Konsistensen är underbar, som en silkig lotion. Den kladdar inte och nästan direkt efter applicering kunde vi klä på oss. Det syns inte minsta spår på varken kläder eller lakan. Brännan blir naturlig och trots ett relativt skirt resultat håller den i flera dagar. Stort plus att den går att använda både i ansiktet och på kroppen. Priset drar ner betyget.
Betyg: 4
Läs mer och köp här >>

Doftar härligt

loral spray brun utan sol 2018
L’oréal exprss pro self tanning dry spray deep tan
Om produkten: BUS i sprayform.
Så tyckte vi: Cremen var lätt att smörja in men 30 minuter efter appliceringen var vi fortfarande lite klibbiga om benen. Morgonen efter är benen gyllenbruna i en färg som känns väldigt naturlig. Två dagar efter första appliceringen var färgen fortfarande brun och fin. Produkten känns även återfuktande och doftar härligt. Bra budgetfavorit!
Betyg: 4
Läs mer och köp här >>