in

7 snygga halloween-manikyrer som du faktiskt kan göra själv

halloweennaglar

Snart är det dags för halloween och vad passar då bättre än en läskig manikyr? Här är sju manikyrer som du (ganska) lätt får till själv hemma! Mer

Att tänka på innan du sätter igång: Börja alltid med att måla ett underlack, dels för att skydda din egen nagel från missfärgningar och dels för att skapa en bra grund för din manikyr så den håller längre. Vänta alltid på att ett lager ska torka ordentligt innan du målar på ett nytt. Avsluta alltid med överlack så din manikyr håller bättre.

Gör så här: Måla dina naglar i en neutral färg. Ta sedan en smal pensel med svart lack och måla streck så det bildar ett spindelnät.

Gör så här: Måla dina naglar med ett svart lack. Måla matt överlack. Ta sedan en smal pensel och måla med rött lack längs nagelns kanter. Dra ut streck på nageln så det ser ut som det rinner blod där med.

Ett inlägg delat av Alexus (@nailsby_lex)

Gör så här: Måla dina naglar med ett grått lack. Måla vita små avlånga prickar, dra sedan spökenas böljiga botten med hjälp av en smal pensel. Skriv också ”BOO” (eller något annat läskigt) på tummen med den smala penseln. Rita svarta prickar som ögon.

Gör så här: Måla dina naglar med ett grönt lack. Ta en smal pensel och måla formen av hattar på varje nagel, variera gärna formen lite. Fyll sedan med svart lack. Med hjälp av en smal pensel kan du sedan smycka dina hattar i vilka mönster och färger som du vill!

Gör så här: Måla sina naglar med ett vitt lack. Ta ett sugrör och klipp av det på hälften. Måla röd färg i ena änden av sugröret och blås ut på naglarna så det blir så mycket färg som du vill (obs! se till att blåsa mot ex. en gammal tidning). För att undvika att lacket fastnar på huden runt omkring kan du måla ett peel off-lack på huden närmast naglarna. Med hjälp av en smal pensel kan du måla en röd hand på ringfingret.

Gör så här: Måla alla naglar svarta förutom ringfingrarna. Ta en smal pensel och måla konturerna av öron och huvud längs ut på ringfingernaglarna. Fyll i med svart. Måla vita prickar för ögon. Dra ett smalt svart streck genom de vita prickarna.

Gör så här: Måla naglarna med ett svart lack. Måla rött nagellack på en sminksvamp och dutta på längs ut på naglarnas tipp. Avsluta med matt överlack.