in

10 måsten i din sommarnecessär

necessacc88r semester

Dags för semester! Det är inte alltid lätt att få med sig det viktigaste i necessären. Här listar vi tio beautyprodukter som är ett måste när du packar i sommar, som dessutom utan problem får plats i necessären! Mer

 1. Bronzer

  SensaiTa hjälp av en bronzer för att skapa den perfekta solkyssta looken! Svep över kindben, näsa och panna för ett riktigt snyggt sommar-glow. Sensai Bronzing Powder återfuktar huden samtidigt som du får en transparent bronsfärg.
 2. Skimrig kroppsolja

  elizabethardenGe huden ett gyllene skimmer med en kroppsolja. Elizabeth Arden Bronzing Body Bronzing Oil är en lystergivande bronzerolja som ger en lätt, varm och skimrande färg. Perfekt för fräscha solbrända ben!
 3. After sun lotion

  cliniqueViktigt att inte glömma after sun-lotion efter solandet. En after sun lotion verkar återfuktande och får brännan att hålla längre. Den reparerar även solskador och minskar flagning. Clinique After Sun Rescue Balm innehåller aloe vera som lugnar huden efter en dag i solen.
 4. Solskydd för håret

  loreal

  Att det är viktigt att skydda huden från solens strålar har de flesta koll på, men något vi ofta glömmer är att skydda håret. Håret tar också mycket stryk när det exponeras för UV-strålarna. Loreal Solar Sublime är en intensivkur som skyddar håret från solen och ger håret näring efter solexponering. Ditt hår kommer att tacka dig!
  Pris: 179 kr, Loreal

 5. Läppglans

  nars

  Satsa på ett fuktgivande läppglans som skyddar och vårdar läpparna. NARS läppglans i färgen ’Baby Doll’ är en perfekt rosa skimrig nyans att ha bara själv eller över ditt favoritläppstift.
  Pris: 262 kr, NARS

 6. Mascara i mini size

  revlon

  Har du planerat att resa mycket i sommar kan produkter i mini size vara något att överväga. Revlon Cosmetics Mascara Ultimate All In One ger ordentligt med volym och är i en perfekt storlek för att ta med överallt.
  Pris: 127 kr, Revlon

 7. Primer med SPF

  bareminerals

  En primer med SPF är en viktig bas för sminket i sommarvärmen. Den här primern från BareMinerals är en primer och BB cream i samma produkt. Den är berikad med vitamin och skyddar med ett SPF 30-skydd.
  Pris: 375 kr, BareMinerals

 8. Body scrub

  estelle&thild

  Satsa på en härlig body scrub för att se till att huden håller sig fräsch och fin hela sommaren.
  Pris: 199 kr, Estelle & Thild 

 9. Solspray

  decleor

  Med en solspray kan du applicera solskyddet smidigt och du slipper kladda med solkräm. Den här solsprayen innehåller SPF 30 och skyddar både huden och håret mot solens strålar.
  Pris: 271 kr, Decléor

 10. Self tan express sheet mask

  sttropez

  Få en solkysst hy rekordsnabbt! Med St Tropez Self Tan Express Bronzing Sheet Mask får du en solbränna på bara 5 minuter. Med hjälp av en mask som du applicerar i ansiktet får du en jämn och gyllenbrun ton som varar länge.
  Pris: 103 kr, St Tropez