in

Singel på Alla hjärtans dag?

valentine460

Utan dejt på Alla hjärtans dag? Ingen anledning att deppa! VR har 7 härliga tips för dig som inte behöver en pojkvän för att ha en mysig Alla hjärtans dag.

Mer

Flirta loss Nu har du världens bästa anledning att flirta ohämmat på gymmet, i matbutiken – eller kanske skicka iväg ett gulligt sms till någon du tänker lite extra mycket på. Utnyttja Alla hjärtans dag som ”ursäkt” för flirtande i överdos! Skäm bort dig själv Istället för att lägga pengar på nallar, chokladaskar och restaurangbesök kan du med gott samvete unna dig det där plagget, smycket eller parfymen du suktar över. Gör en pakt med vännerna Ordna en filmkväll med dina vänner! Antingen anammar ni Alla hjärtans dag-temat med tända ljus, kärleksfilmer och choklad eller så bestämmer ni er för att trotsa kärleken med skräckfilm, popcorn och smågodis. Hur som helst – med dina vänner får du alltid en rolig kväll. Hemmaspa Klassiskt tips – men alltid lika viktigt. Glöm aldrig bort att skämma bort och ta hand om dig själv! Frossa i härligt doftande scrubbar, body lotions och piffa händer och fötter med manikyr och pedikyr. VeckoRevyns manikyrguide hittar du här. Skicka gulliga sms Ta dig i kragen och skicka gulliga Alla hjärtans dag-sms till gamla vänner, släktingar och de du inte hunnit träffa så mycket som du önskat på sistone. Smsen du får tillbaka garanterar en härlig självkänsla-kick. Träna Passa på att röra på dig, antingen själv eller med vänner. Du behöver inte vara varken vältränad eller supersund för att må bra av träning. Fysiska aktiviteter gör att endorfiner utsöndras och vi känner oss upprymda. Testa en sport som basket eller innebany om du inte är ett fan av gymmet. Och har du inte redan spanat in VeckoRevyns träningsprofil PT-Fias blogg? Gör det nu! Gör en plan för dig själv Spendera kvällen med att sätta upp mål för dig själv. Var befinner du dig på Alla hjärtans dag om exakt ett år? Har du nytt jobb? Har du tagit de första stegen mot att genomföra ett projekt du drömt om? Bor du kvar på samma ställe? Har du nya vänner? Visualisera och skriv ner en plan. Garanterad ego-kick!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white