in

Hur mycket bränner onani?

s9
Hur mycket bränner onani?

VeckoRevyns sexexpert Hannanh Arnhög svarar på dina hetaste sexfrågor…

Mer

HUR FÅR JAG TILLBAKA MIN SEXLUST? FRÅGA: Jag har varit tillsammans med min pojkvän i två år. Älskar honom över allt annat, men jag har ingen sexlust. Har upplevt detta tidigare med andra pojkvänner, att lusten försvinner mer och mer efter något år. Min kille är mycket bra i sängen och varje gång vi har sex och han smeker mig, så är det jättebra. I det läget längtar jag redan till nästa gång. Men sedan, när allt är klart så gör jag verkligen inte det. Är inte särskilt lockad över att ”piffa upp” med sexleksaker. Har prövat det tidigare men det hjälper inte. De perioder jag har varit singel har jag aldrig haft stora behov av att ha sex, och definitivt inte att ”pilla på mig själv”. Jag är nog helt enkelt en människa med litet sexbehov. Men vad ska jag göra? Vill inte såra min pojkvän. Har köpt några piller som ska öka sexlusten, men har inte vågat ta dem än. /Therese, 24 SVAR: Folk har olika sexbehov, det är inget konstigt med det. Är du en person som inte har speciellt stort behov av sex så kanske du bara måste acceptera det? Sex ska du ju bara ha om du vill, och inte ha, om du inte vill. Egentligen är det inte svårare än så. Kruxet kommer ju när man, som du, är i ett förhållande med någon som har större sexlust. Det viktiga är att ni pratar om det. Du gillar ju det när det väl händer, och vill du verkligen åt din kåthet låt honom försöka väcka den där lusten då och då och pröva de där pillrena för all del. Men ha för den skull inte sex bara för att han inte ska bli sårad. Tala om för honom att det inte är för att du inte tänder på honom, du inte vill ha sex, utan för att er sexlust helt enkelt ser olika ut. Att träffa någon med exakt samma sexlust som en själv är inte helt självklart, men det behöver inte betyda problem om ni kommunicerar.
d1
HJÄLP MIG ATT INTE KOMMA SÅ SNABBT! FRÅGA: Jag har egentligen haft problem sedan sexdebuten med att jag kommer för tidigt. Jag har provat det mesta, till exempel fördröjningsspray. Det fungerar ibland, men det handlar om att spraya perfekt, annars får man inte upp den eller så har man sprayat för lite och då kommer jag för fort. Finns det någon permanent lösning? Kan man operera? Känner att jag börjar bli lite desperat. Har hört talas om nån start- och stoppteknik men det börjar pulsera direkt för mig, så det är ett stort problem. /Daniel 22 SVAR: Ditt problem är jättevanligt. Det går inte att operera, men det ska inte heller behövas. Såvida du inte går på några mediciner som kan bidra till dina för tidiga utlösningar eller är under stor stress i ditt liv så bör det gå att träna bort. Start- och stopptekniken innebär att du pausar och försöker tänka på något annat så fort du känner att du är på väg att komma. Detta är den teknik som funkar bäst för de flesta. Så om du nu måste pausa nästa direkt, må så vara. Du kommer att kunna hålla dig längre och längre ju mer du övar. Testa gärna när du runkar. För mer information, kika på tidig-utlosning.se.
s9
HUR MYCKET BRÄNNER ONANI? FRÅGA: Alla vet ju att man bränner en hel del kalorier när man har samlag eller sex med någon. Men när man har sex med sig själv då? Man blir ju svettig och kan få kramp i benen … Så, frågan är: Bränner man något om man har sex med sig själv? Och i så fall hur mycket? /Hedvig, 21 SVAR: Jag har hört allt från att man bränner 365 kalorier på en orgasm till att en onani-session bränner mer än en joggingrunda … Det tror jag är ganska så rejält överdrivna uppgifter, men klart man bränner kalorier när man onanerar. Hur mycket beror givetvis på hur aktiv, lång och rörlig onani du utövar. Satsa på mycket onani och massor av orgasmer så blir du helt klart redo för beach 2009 in no time, inte bara på grund av energi du förbrukar utan också för all energi du får!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white