in

Tycker du det är svårt att chatta på Tinder? Här är de absolut bästa öppningsfraserna

raggningsrepliker tips

Visst kan det vara svårt att starta en konversation på dejtingappar som Tinder och Happn. Här är de bästa (och mest orginella) öppningsfraserna som fungerar! Mer

Att starta en konversation på Tinder när man lyckats matcha med sin superlike kan vara hur svårt som helst. Plötsligt ekar huvudet tomt på isbrytare eller bra öppningsfraser och det slutar med ett hederligt “hej”. Här kan du läsa om Tinder-funktioner som underlättar konversationerna med dina matchningar.

Dejtingappen happn har tagit fram de mest använda öppningsfraserna folk använder, men även de mest originella. Detta för att hjälpa sina användare på traven med sitt dejtinggame. För i dejtingdjungeln måste man faktiskt sticka ut i mängden! I happns undersökning som gjordes på deras användare i vintras kom man fram till att de allra flesta faktiskt startar sin konversation som man gör i verkliga livet – med ett “hej” (hela 47 procent!). Var tredje svensk kommenterar sin crush profilbilder istället (35 procent) och var fjärde inleder med en komplimang (starka 28 procent) eller ett skämt (32 procent). Men även om det är det säkra kortet, låter det ju lite tråkigt, eller hur?

Men att vara rolig och unik är svårt och en hårfin gräns till att bli creepy. Happns undersökning visade också att klassiska raggningsrepliker inte alls går hem och används av endast en av tjugo. Däremot tar en del modiga personer till originella och roliga öppningsfraser som faktiskt är mycket bättre än ett “hej”. Inspireras här nedan, vissa är så konstiga att du bara måste svara!

Den som makes no sense:

sms1 5b35f0ab722c9

Skoja med varandra:

sms3

Solklara icebreakers:

sms2

Orginella raggningsrepkliker:

sms5

Andra sätt happn-användare brukar starta sina konversationer är med emojis och spotify-låtar, men många väntar bara på ett meddelande från sin match istället.

Men med den här listan är det bara att välja och vraka, då är dejten löst till ikväll!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white