in

Veckans horoskop: 13 – 19 juni

mor shani rLF1KtRjg7Y unsplash
Foto: Mor Shani / Unsplash

Nyfiken på vad stjärnhimlen har planerat för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Vad är syftet med allt jobb du gör?
 • Oxen: Du är ute på djupa vatten.
 • Tvillingarna: Lägg din tid på någon nära dig.
 • Kräftan: Hitta en struktur i vardagen som passar dig.
 • Lejonet: Ditt liv handlar om dig.
 • Jungfrun: Släpp alla krav på prestation!
 • Vågen: Lär känna din omgivning.
 • Skorpionen: Sälj en byrå!
 • Skytten: Ta hand om dig.
 • Stenbocken: Gå vidare.
 • Vattumannen: Se dig om.
 • Fiskarna: Erbjud dina tjänster åt en kollega!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vad är ditt syfte? Veckan kommer med en längtan efter något större. Den senaste tiden har du varit upptagen med mindre projekt, småsaker som ska fixas och en hel del hårt arbete. Nu är det dock tid för dig att försöka se den stora bilden, vad vill du få ut av allt det här?Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, välkommen in i någon annans värld. Under veckan får du följa med ut på djupt vatten, nu kan det bli riktigt intimt. Nu får du kanske se saker ur någon annans perspektiv, låt dig inspireras! Det kan även vara en tid för dig att grotta ned dig i känslor du försökt fly från, nu är det dags att möta dem.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det blir en känslofylld vecka. Den senaste tiden har tillvaron med största säkerhet varit spännande, men hetsig. Nu får du en chans att varva ned, och kanske lägga din energi på någon annan istället för dig själv. Det kan bli en del känslor, men nu får du chansen att jobba på en relation på riktigt!


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du behöver rutiner. Med det sagt – rutiner som funkar för dig. Veckan påminner dig om att vardagen behöver struktur, men att det inte ska belasta dig i onödan. Försök tänk om kring rutiner som faktiskt inte passar så bra för dig.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är får du vara lite ego! Veckan är här för att påminna dig om att ditt liv i slutändan handlar om dig. Du kan inte ta dig an en massa projekt eller uppgifter som inte känns kul, bara av rädsla för vad andra ska tycka. Strunta i förväntningar, gör saker för din egen skull.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du behöver sakta ner. Den senaste tiden har kantats av ansvar, och det kan kännas som att du har omgivningens blickar på dig. Nu behöver du komma ner på jorden och ta det lugnt, utan tankar på prestation.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, bjud hem en granne. Det här är en perfekt tid för att socialisera dig med människor i din omgivning, och personer som du kanske inte känner så bra. Hugg tag i den där nya kollegan och ta en kaffe, ring upp en bekant och hjälp en granne med rabatten.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du blir en economista! Nu är det dags att tänka smart – hur kan du säkra sommarekonomin? Nu gäller det att hålla hårt i plånboken och undvika stora köp. Det kan vara läge för en garderobsrensning, visst har du saker att sälja på loppis?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, dags för lite gammal hederlig selfcare. Under veckan blir du din egen bästis! Du har varit upptagen med att engagera dig en hel del i andras liv den senaste tiden, men nu behöver du klappa dig själv på axeln. Ta en simtur, laga din favoritmat och fira dig själv.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, gå vidare. Det är dags att du ägnar dig åt förlåtelse – antingen av andra eller dig själv. Du ska inte glömma det som varit, men nu behöver du förlåta för att kunna gå vidare och läka.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är det dags att sakta ner. De senaste veckorna har du fokuserat en hel del på dig själv, dina ambitioner och vad du anser viktigt. Under veckan behöver du dock ta ett steg tillbaka för att ta in omgivningen och andra perspektiv.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det tid för lite välgörenhet! Under veckan gör du rätt i att sträcka ut en hjälpande hand åt en kollega. Erbjud dina tjänster, var generös och stötta någon. Det är både trevligt och lönar sig längre fram.