in

Veckans horoskop: 3 – 9 april

brooke cagle JBwcenOuRCg unsplash
Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Stjärnorna har sagt sitt och veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det blir tjafsigt. 
 • Oxen: Du är klipsk som en räv.
 • Tvillingarna: Njut av det du har framför näsan – framtiden kan vänta!
 • Kräftan: Det finns så mycket mer att se. 
 • Lejonet: Tänk långsiktigt!
 • Jungfrun: Du har fler möjligheten än vad du tror.  
 • Vågen: Prioritera din egen vilja över andras. 
 • Skorpionen: Du samarbetar som en gud, om man räknar bort en mindre konflikt. 
 • Skytten: Hitta balans!
 • Stenbocken: Reflektera kring långsiktiga mål och karriär.
 • Vattumannen: Vad är det som gör dig så upprörd?
 • Fiskarna: Kreativiteten flödar!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, det blir några trassliga dagar. Tidigt i veckan löper du nämligen en risk att hamna i konflikt med någon, framförallt en kollega eller bekant. Du har svårt att släppa kontrollen över något och ingen av er är särskilt måna om att försöka förstå den andre. Under mitten av veckan blir det lite känsligt inom någon av dina nära relationer – situationen kan antingen göra er starkare än någonsin eller skapa djupa sprickor.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är klipsk som en räv. Under veckan känner du dig väldigt fokuserad. Nu är du skärpt och duktigare på allt som kräver lite extra tankekraft. Det här kan vara en bra tid för att ta itu med uppgifter som hamnat på hög. Framförallt mot mitten av veckan ser du ut att knäcka en uppgift och göra framsteg som kan betyda mycket för dig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, lev i nuet! Veckan kommer med en påminnelse om att släppa kontrollen och leva i nuet. Dina tankar har gått på högvarv ett tag nu, och även om det kan vara viktigt att göra planer för framtiden så hindrar det dig från att njuta av det du har framför dig. För den tvilling som vägrar och är fast inne i diverse projekt och idéer så blir veckan dock väldigt produktiv. Du tänker mer realistiskt nu och oroar dig inte i onödan. 


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, dröm stort – världen är ditt ostron! Veckan påminner dig om att komma ur din trygga vrå för att söka nya sammanhang. Det finns så mycket mer att se, och på ett eller annat sätt låter du dig hållas tillbaka. Kanske handlar det om förväntningar från nära eller kära? Nu har du i alla fall möjligheten att låta dig inspireras, lita på din magkänsla.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det dags att komma igång. Efter en inspirerande men hetsig tid gör du dig nu redo att omvandla idéer till verklighet. Nu vill du skrida till verket, men för att göra det måste du tänka hållbart. Prioritera kvalitet över kvantitet och låt saker ta sin tid! Nu gör du framsteg som kan generera klirr i kassan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en riktig toppenvecka framför dig! Om du på senaste känt att saker och ting rusar fram i en orimlig takt, kan du nu pusta ut. Veckan kommer med en lugnare energi, som ger dig utrymme att utforska och inspireras. Nu hittar du lösningar på dina problem genom att tänka utanför boxen, och du inser att du har fler alternativ än du tidigare trott. Dessutom blir det en supermysig tid för dina relationer!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu tar du saker och ting till nästa nivå. Det finns dock en risk att du låter kontrollbehov och tvivel stå i vägen. Du är extra känslig nu, och under mitten av veckan kan det bli riktigt påfrestande. Kanske har du lagt så mycket energi på andra människor ett tag nu, att du glömt bort att fråga dig själv vad du vill. Prioritera dig själv och sök svar inifrån, vad andra vill är sekundärt. 


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du har en superfin vecka att vänta! Om man räknar bort måndagen, den riskerar att bli påfrestande. Här finns det nämligen en risk att du bråkar med någon som har svårt att kompromissa, vilket även du har. I övrigt får du njuta av roliga samarbeten, nu jobbar du som bäst ihop med andra! Runt fredagen ser det även ut att kunna bli riktigt romantiskt. 


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det blir en upptagen vecka. Nu förvandlas du till en riktig arbetsmyra. Vardagen svämmar över med saker att ta tag i och din att göra-lista har aldrig varit så lång som nu. Som tur är har du vinden i ryggen, och tar dig an även de svåraste utmaningar med bravur! Just nu handlar mycket om att hitta en balans i vardagen.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är på lurigt humör. Den senaste tiden har du gått i ide, sagt till alla dina vänner att du är trött på att vara ute och flänga, och att du faktiskt älskar hemmalivet. Under veckan tänds dock en liten gnista i dig, och rätt vad det är så är du igång med något igen! Det här kan även vara en bra tid för dig att reflektera kring långsiktiga mål. Vart är du på väg egentligen?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu behöver du gå till botten med ett och annat. Veckan får en tuff start, och något får dig att känna dig frustrerad. Nu behöver du gå djupare än att bara borsta bort saken, vad är det som gör dig så upprörd? Du kan nämligen ha en del att bearbeta. Resten av vecka blir dock lite bättre, och redan under onsdagen inträffar något som piggar upp.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är i din kreativa era! För er hopplösa romantiker som helst vill ägna dagarna på museum eller i böckernas värld är detta perfekt – här kan ni nämligen hämta inspiration. Du känner dig mer kreativ än någonsin och det här är ett perfekt tillfälle att starta nya projekt.