in

Tyckte du Tiger King var maxat? Det kommer mer!

Nyheter om Tiger King
Bild: Netflix

Om Tiger King-dokumentären och reunion-avsnittet inte var nog, så kommer det ännu mer! Det ryktas om både bok och långfilm. Här är vad vi vet! Mer

Netflix dokumentärserie Tiger King blev snabbt en hit med de galna zoo-ägarna som vi fick bekanta oss med. Serien sträckkollades över hela världen och tog sig snabbt upp på förstaplatsen på svenska Netflixs topplista. Den 12 april släppte Netflix även ett reunion-avsnitt. Och du har väl inte missat att det dessutom finns en Tiger King-podcast? Well, det finns tydligen ännu mer att säga om händelserna och personerna i Tiger King.

Joe skriver en självbiografi

Det har kommit till vår kännedom att Joe Exotic spenderar sitt 22 år långa fängelsestraff med att skriva en bok, enligt hans man Dillon Passage. Tigrarna kommer inte vara i fokus, utan boken ska istället handla om Joes barndom.

Det ryktas om att Joe skriver en bok
Bild: Netflix

Det ryktas om en spelfilm

Enligt The Sun är 20th Century Fox i ett tidigt stadie med att göra Tiger King till en spelfilm. Orlando Bloom är producentens förstahandsval att spela Joe Exotic. Men Joe har andra förslag. Enligt Tiger Kings regissörer Rebecca Chaikin och Erik Goode anser Joe att Brad Pitt skulle passa bra att spela honom. När John Finlay (Joes exman) fick frågan vem han ville skulle spela honom själv svarade han antingen Shia LaBeouf eller Channing Tatum.

Ny Tiger King tv serie om Carole Baskin

Ny Tiger King-serie om Carole Baskin är på gång

Men långfilmen är inte den första spin-offen. En TV-serie med fokus på Carole Baskin, som ska spelas av Kate McKinnon, är på gång enligt Vanity Fair. Serien är baserad på Wonderys podcast om Joe Exotic. Carole har vädjat till Kate och produktionen att inte använda riktiga tigrar i serien, och istället använda tigrar gjorda i CGI.

Och du har väl inte missat att en dokumentärserie, som gräver djupare i Carole Baskins makes försvinnande, är på gång? Läs mer om den här.

Förresten, vad hände med Joes tigrar?

Enligt The New York Times har det zoo som tidigare ägdes av Joe stängt igen på grund av coronaviruset.

Den 14 april publicerade USA Today den här videon på sin YouTube-kanal:

PETAs hemsida står det: ”Innan hans (Joes) fällande har PETA hjälpt 39 tigrar, tre björnar, två babianer och tre chimpanser från det zoo han drev vid vägkanten. ALLA av dem trivs i sina nya avsedda reservat.”

Kan du inte få nog av Tiger King? Gör vårt quiz och ta reda på vem av alla karaktärer i Tiger King du är mest lik!