in

Quiz: Vem i Netflix-succén Tiger King är du?

Vem i tiger king är du mest lik?
Bild: Netflix & Mike Marrah/Unsplash

Netflixs galna dokumentärserie Tiger King har verkligen blivit en succé med sina minst sagt speciella karaktärer. Vill du veta vem av dem du är mest lik? Ta reda på det här! Mer

Hey all you cool cats and kittens! Precis som ni är vi helt hooked på Netflixs dokumentärserie ”Tiger King: Murder, Mayhem and Madness”! För er som ännu inte har sett den handlar dokumentärserien om tigerägare i USA som vi får följa i sju avsnitt.

Seriens huvudperson heter Joe Exotic, aka ”Tiger King”, som tidigare drev ett zoo i Oklahoma. Där hade han exotiska djur som lejon och krokodiler, men framförallt hade han hundratals tigrar! Nu avtjänar han ett fängelsestraff på 22 år efter sin del i planen att mörda sin ärkefiende Carole Baskin. Serien släpptes den 20 mars och har redan blivit en stor hit runt om i världen – och klättrat upp till toppen på listan över Netflix mest sedda serier!

Quiz: Vem i Tiger King är du mest lik?

Dokumentärserien innehåller en del, minst sagt, intressanta karaktärer. Är du nyfiken på att få veta vem du är mest lik? Ta reda på det med vårt quiz!

Kommer det ett nytt avsnitt av Tiger King?

Det ryktas om att ett åttonde avsnitt av serien ska komma, enligt en av karaktärerna från serien. Zoo-ägaren Jeff Lowe sa nämligen i ett klipp på Twitter att:

– Netflix lägger till ett till avsnitt och det kommer nästa vecka. Vi filmar här imorgon.

Vi hoppas att det han säger stämmer! Men Netflix har inte bekräftat hans uttalande än.

Ny Tiger King-serie om Carole Baskins makes försvinnande

Vad som däremot är bekräftat är att en ny dokumentärserie med namnet ”Investigating The Strange World of Joe Exotic” är på g hos tv-kanalen Investigation Discovery. Enligt Investigation Discovery kommer vi få ta del av hemligheter och material som inte visats i Tiger King. Exempelvis kommer en undersökning om Carole Baskins försvunna make redovisas och frågetecken kring om Joe Exotic faktiskt förtjänade ett fängelsestraff redas ut. Vi väntar med spänning! Men något datum är ännu inte spikat, enligt Deadline.

Vad hände med karaktärerna i Tiger King efter Netflix-dokumentären?

Vad hände med Rick Kirkham, ”Doc”, John Finlay och alla andra efter Tiger King? Kolla in den här videon för att se hur dokumentären påverkat de färgstarka karaktärerna och vad de gör nu.

Se trailern till Tiger King här!

För dig som ännu inte har sett dokumentären, och kanske fortfarande inte känner dig tillräckligt sugen (om det ens är möjligt?!). Här är den, minst sagt, kaosartade trailern.