in

The OC kan få en reunion – OMG

oc dragare

Rachel Bilson flaggar för en möjlig comeback! Mer

När ändå Gilmore Girls och Twin Peaks (och Gossip Girl?) kommer tillbaks till rutan igen, så var det nog bara en tidsfråga innan det skulle öppna upp för nästa favoritserie att komma tillbaka till oss igen.

Rachel Bilson, som spelade Summer Roberts i The O.C., har nämligen fått oss att hoppas på att The O.C. gör comeback.

I en intervju med E! News säger Bilson att när det kommer till The O.C. så är hon alltid ”är öppen för saker”.

– Jag vet inte hur det skulle se ut när våra karaktärer är gamla nu. Vi åkte skateboard på piren; jag vet inte vad de skulle göra nu som 30-åringar. Men det skulle vara roligt att se alla igen.

Bilson avslöjade också var hon trodde att hennes karaktär Summer skulle befinna sig i livet nu.

– Folk frågar mig alltid det och jag tänker, ”vad gjorde hon när serien slutade?” Jag kommer inte ens ihåg, det var så längesen. Jag är säker på att hon har barn med Seth. Jag vet inte! Hon hänger på stranden.

För er som, precis som Bilson, inte kommer ihåg vad Summer gjorde när The O.C. slutade så kan vi påminna om att hon spenderade sina dagar med annat än att ligga på stranden. Summer var nämligen väldigt involverad i miljön och djurs rättigheter. Seriens skapare, Josh Schwartz, avslöjade förra året för Entertainment Weekly att han trodde att Summer skulle delta i antifracking-demonstrationer (fracking är en teknik man använder för att få gas och olja ur skiffersten). Men han sa också att hon skulle varit gift med Seth. I säsongsavslutningen fick vi ju faktiskt se Seth och Summer gifta sig, så vi är glada över att deras, väldigt verkliga, äktenskap har hållit de här åren.

Trots att Bilson verkar vara på en comeback av serien så berättade hon dock att skådespelarna inte träffas så ofta.

– Jag har inte sett någon av dem på länge. Jag träffar alltid Josh (Schwartz red. anm.). Josh är som min bror, han är gift med min bästa vän, faktiskt. Jag hör saker från andra och jag vet att alla mår bra. Alla växer upp.

Bilson avslutade med att säga hur tacksam hon var för serien och vad den har gjort för henne, och hur stolt hon var att serien var så omtyckt.

Alltså, hur fint? Snälla The O.C – kom tillbaka till oss!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss