in

OMG! Gossip Girl kan bli film – här är allt vi vet

gossip girl dragare

De senaste dagarna har ryktet om att den populära tv-serien Gossip Girl kan bli långfilm varit hett, och nu verkar det som om att de faktiskt kan stämma. Mer

Det var fem år sedan vi sist fick se Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Dan Humphrey och Nate Archibald på Upper East Side i New York – med snart kan det bli dags igen.

En källa inom branschen säger nämligen till Radar Online att produktionsbolaget Warner Bros diskuterar att göra långfilm av Gossip Girl. Och initiativtagaren till filmen ska inte vara vem som helst utan ingen mindre än Blake Lively (alltså Serena!), uppger källan och säger:

– För några år sedan skulle hon aldrig gått med på det, men nu när hon har etablerat sig som person utanför serien är hon mer öppen för det. De känner sig alla lite nostalgiska – och lönechecken skulle inte skada.

Och det verkar vara just pengar som är avgörande för om vi får se Ed Westwick som rollen i Chuck Bass en gång till. Det har skrivits om att han vägrat vara med i en eventuell långfilm, då han sagt att han gjorde allt han ville med karaktären Chuck och att en film inte verkar logisk att göra nu när det gått fem år. Men till Radio Times har han nu sagt att han skulle kunna ändra sig om Netflix plockade upp Gossip Girl och lade mycket pengar på serien.

– Då skulle jag göra det. Hundra procent.

Andra stjärnor från showen som sagt ja hittills att vara med i filmen Gossip Girl är Leighton Meester (Blair), Chace Crawford (Nate), Jessica Szohr (Vanessa Abrams) och Sebastian Stan (Carter Baizen). Med andra ord är snart hela gänget samlat!

En stor fråga är också om Kristen Bell skulle återvända för att göra rösten som Gossip Girl, som hon gjorde de sex säsongerna då serien gick. Även om det kom fram att Dan Humphrey varit Gossip Girl hela tiden (fortfarande så många frågor om det!).

Vi gissade för ett tag sedan hur det hade sett ut på Gossip Girl skulle sändas igen – tror ni vi är nära sanningen eller har ni en egen teori om hur handlingen skulle se ut?

Nu hoppas vi bara att långfilmen går i lås så vi får svar! Xoxo

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss