in ,

Steg för steg-guide: Så tar du bort uppdateringen iOS 11 från din iPhone

ta bort uppdatering iphone

Har du uppdaterat din iPhone till iOS 11 och hatar det? Lugn, vi vet hur du kan återställa uppdateringen! Mer

Förändring leder inte alltid till det bättre, särskilt inte när det kommer till teknik och uppdateringar. Den nya mjukvaruuppdateringen från Apple, iOS 11, har delat upp användare i två läger. Vissa älskar den, andra hatar den. Och om du tillhör den senaste gruppen så behöver du inte svära åt din mobil mycket längre, det finns nämligen ett sätt att återställa din iPhone till iOS 10.3.3.

Det är sajten Mashable som gjort en guide över hur du gör en downgrade från iOS 11, och så länge du har tålamod och lite tid så är det klart på ett kick! Följ bara steg för steg-guiden nedan, så är din mobil snart tillbaka till det normala.

  1. Du kommer behöva din dator till hjälp med det här, så börja med att ta fram den. Starta sedan iTunes, gå till ”konto”-fliken och klicka på ”leta efter tillgängliga hämtningar”.
  2. Nu kan du ladda ner iOS 10.3.3 till din desktop.
  3. Stäng av ”Hitta min iPhone”. Det hittar du genom att gå in på inställningar, klicka på ditt namn högst upp, klicka vidare på iCloud och scrolla ner till ”Hitta min iPhone”, stäng av.
  4. Koppla din iPhone till din dator med din USB-sladd.
  5. Du behöver uppdatera din enhets programvara genom att återställa din iPhone. För iPhone 6, tryck ner din hem- och powerknapp samtidigt tills din dator indikerar att din mobil är i ”återställningsläge”. För iPhone 7, använd volym ner-knappen instället för hemknappen.
  6. Om du har en Mac-dator, håll ner ”alt”. Om du använder Windows, håll ner ”shift”. När du gör det kommer du kunna klicka på ”återställ iPhone” i iTunes 7. Ett nytt fönster kommer dyka upp, välj uppdatering 10.3.3. Det är IPSW-filen du laddade ner i steg 2.
  7. Nu har du nästan gjort allt arbete du behövde göra för att ställa om din iPhone till tidigare uppdateringen. Nu behöver du bara följa iTunes instruktioner för att återställa iOS 10.3.3 till din iPhone.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss