in

Nytt övergrepp på fransk tv – kvinna med förbundna ögon tvingades ta på mans penis

sexuellt ofredande fransk tv

Det franska tv-programmet ”TPMP” har hamnat i blåsväder igen – denna gång efter att en kvinna med förbundna ögon tvingats ta på en mans penis. Mer

Det har inte ens gått två månader sedan ett sexuellt övergrepp skedde under en live-sändning av det franska programmet ”TPMP”. Veckorevyn.com rapporterade då att en kvinna sa nej till att kyssa en person i programmet, och därefter fick en kyss på sitt bröst utan att hon gett samtycke till det.

Programmet leddes då av programledaren Cyril Hanouna, som var den som uppmuntrade pussen, och det är återigen han som är inblandad den här gången, rapporterar AJ+.

 
Under ett inslag fick en kvinnlig kollega till Hanouna på sig en ögonbindel. Tanken med inslaget var att Hanouna skulle lägga kvinnans hand på olika kroppsdelar och att kvinnan därefter skulle gissa vilken kroppsdel det var.

Kvinnan märkbart påverkad av det inträffade

Han börjar med att placera kvinnans hand på sitt bröst, därefter arm och sedan på sin penis. Kvinnan rycker snabbt undan handen när hon inser vad som hänt och man ser att hon efter det inträffade är märkbart påverkad.

”La han din hand på sin penis?” frågar en kvinna som sitter bredvid kvinnan med ögonbindel.

”Ja, som vanligt…” svarar den då utsatta kvinnan, och skakar på huvudet.

Programmet och programledaren granskas redan för det övergrepp som skedde tidigare i år i samband med kyssen på bröstet, men nu har ytterligare en utredning startats efter det senaste övergreppet. Över 800 klagomål har kommit in till programmet sedan det sändes.

I Frankrike räknas sexuellt övergrepp som någon sexuell handling som innebär våld, tvång, hot eller överraskning och är straffbart med fem års fängelse och cirka 730 000 kronor i böter.