in

Nu kan du faktiskt äta frukost på Tiffany’s – hallelujah!

frukost pa tiffanys

*Bokar flyg till New York asap* Mer

Om du sett Breakfast at Tiffany’s och Audrey Hepburn i ikoniska rollen som Holly Golightly gissar vi på att vi vet en sak på din bucket list. Att äta just frukost på Tiffany’s. Och tyvärr har det ju varit omöjligt. Man har, precis som Holly, fått nöja sig med en take away kaffe och croissant medan man längtansfullt tittat in i butiken. Men! Nu är det slut med det. Nu kan vi faktiskt äta frukost på Tiffany’s.

breakfast at tiffanys

På fredag öppnar Tiffany & Co. Blue Box Café i sin flagship butik i New York. Nya it-stället (kan man gissa) kommer ligga på fjärde våningen i byggnaden, som även har märkets inredningskollektion, accessoarer, vintageböcker och, såklart, silversmycken.

tiffany1

Caféet är, föga förvånande, inrett i Tiffany’s signaturfärg turkost. Man har även utsikt över Central Park om man slår sig ner för en fika.

tiffany2

tiffany3

Blue Box Café kommer ha en enkel och kort meny som kommer ändras med årstiderna. Den kommer innehålla ”omgjorda signaturrätter från New York”. Det finns till exempel en hummer– och avokadosallad och en C.L.T för Charles Lewis Tiffany, grundaren av Tiffany & Co. Men, om du hellre äter just en croissant med kaffe så finns det såklart också på menyn.

Det är bara att ta på dig den lilla svarta, ett pärlhalsband och dra till New York, alltså!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss