in

Nu är trailern för Harry Potter-spelet här (vi längtar!)

harry potter mobilspel

I slutet av förra året skrev vi om att det släpps en Harry Potter-version av mobilspelet Pokémon Go, men vid det tillfället hade vi inte så mycket information om själva spelet. Nu har dock en rad nya detaljer avslöjats, och det ser väldigt lovande ut! I spelet, som heter Harry Potter: Hogwarts Mysteri, kommer man […] Mer

I slutet av förra året skrev vi om att det släpps en Harry Potter-version av mobilspelet Pokémon Go, men vid det tillfället hade vi inte så mycket information om själva spelet. Nu har dock en rad nya detaljer avslöjats, och det ser väldigt lovande ut!

I spelet, som heter Harry Potter: Hogwarts Mysteri, kommer man kunna bygga sin egen avatar, gå på lektioner, bli vän och skaffa rivaler samt lära sig att trolla. Man kommer också kunna fatta beslut som kommer att påverka ens avatars historia och resa genom Hogwarts och på vägen mot att bli trollkarlar och häxor. Det skriver spelutvecklaren Jam City i ett pressmeddelande.

Spelet kommer att utspela sig från att Harry Potter föds till dess att han börjar på Hogwards. På sin resa genom spelet kan man uppgradera sin avatar, lära sig nya magiska tricks, skaffa ett eget husdjur och inte minst: man blir så klart tilldelad ett hus av sorteringshatten.

Ju duktigare spelaren blir, desto fler nya världar och magiskills kommer att låsas upp. I spelet kommer det också gå att interagera med andra spelare och på så sätt skapa nya egenskaper och vägar framåt för ens egen avatar.

Låter det grymt? Det tycker vi också! Om du inte blivit peppad nog av informationen ovan kan du avnjuta speltrailern:


Spelet väntas släppas någon gång i slutet av januari, men än så länge finns inget datum bekräftat.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss