Snart släpps Harry Potter-versionen av Pokémon Go – hur magiskt?!

Vi längtar redan tills det nya spelet släpps!

Under sommaren 2016 hände en sak som ALLA kommer ihåg: Pokémon Go. Människor var ute i timtal för att fånga olika Pokémons, ta över gym och vad vet jag. Men Pokémon Go dog ganska snabbt, och nu kommer det något så mycket bättre!

Nu kommer nämligen Harry Potter Go! Eller ja, nej så heter det inte alls. Det nya spelet heter ”Harry Potter: Wizards Unite”. Och unite we sure will!

Niantic, utvecklarna bakom Pokémon Go, är de som ligger bakom det här nya magiska Harry Potter-spelet. Företaget har gått ihop med Warner Bros. nya underhållsavdelning för att göra det här spelet till verklighet, skriver Tech Crunch.

Det verkar som om vi inte behöver vänta särskilt länge på att Harry Potter: Wizards Unite, då det är sagt att spelet kommer någon gång under 2018.

Än har inga detaljer släppts kring hur spelet kommer fungera eller vad syftet är med spelet kommer vara, men vi är sjukt pepp ändå!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Snart släpps Harry Potter-versionen av Pokémon Go – hur magiskt?!
NÄSTA 5 symptom på endometrios som du borde känna till