in

YES – äntligen en mensreklam med power (alla borde se!)

reklam mens

Grymma reklamer för olika mensskydd är inte längre helt ovanligt. Nu ansluter sig Libresse till raden av företag som gjort sjukt viktiga och coola mens-kampanjer. Mer

Äntligen har vi börjat prata mer om mens! Allt fler upptäcker hur tabubelagt mens fortfarande är – och att det är sjukt! Det går dagligen att läsa krönikor, lyssna på poddar och följa personer som pratar om mens i sociala medier. Hallelujah, säger vi!

Man har också på senare tid kunnat se en rad grymma reklamfilmer från tillverkare av mensskydd. Bland annat har Always kampanj ”Like A Girl” hyllats av miljontals!

Nu har även Libresse i Storbritannien, Bodyfront, gjort en riktigt stark och viktig reklamfilm som handlar om just mens. Den släpptes redan i slutet av maj, men har de senaste dagarna fått ny spinn – och det är inte svårt att förstå varför.

I filmen ser vi hur tjejer hårt och intensivt utöver en rad sporter som amerikansk fotboll, surfing och dans. Alla i filmen blöder, reser sig upp och forsätter. Budskapet är: blod är blod och inget blod ska hålla dig tillbaka, särskilt inte mensblod.

Så grymma tjejer, så grym reklam! Se den, sprid den och bryt mens-tabut!

Vill du ha mer pepp? Här är några andra asbra mensreklamer: