in

VeckoRevyns topp 3 v. 20: grymma posts som alla borde ta del av

topp 3 v 20 dragare

Varje vecka hyllar veckorevyn.com tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! Influencer-kvinnorna vi vill lyfta vecka 20 är… Mer

 1. Pillerpodden

  I veckan gick vi ut med att VeckoRevyn knyter till sig nio grymma influencers, och en av dem är Pillerpodden som drivs av Emma Westas Rödin och Siri Strand, som nu börjat blogga hos oss! De postade en video som visade deras reaktion på när detta blev offentligt, och vi blir alldeles glada i hjärtat! Kika på klippet ovan.

   

  Pillerpodden är en blogg som handlar om psykisk ohälsa!

 2. Gabrielle Chellig

  Gabrielle Chellig skrev en grym text i veckan för VeckoRevyn Röster, där hon tar upp problemet med att Monki säljer t-shirts med tryck på en tjock tjej och texten ”love it”, även om klädbutiken inte har stora storlekar. Hon skriver också om hur svårt det är att hitta kläder i allmänhet som sitter snyggt när man är tjock. Läs hela Gabrielles text HÄR.

 3. Josefin Dahlberg

  Att smink kan få många att känna sig finare och ger en extra boost för självförtroendet är inget nytt, men vi måste också känna att vi har ett val att gå med eller utan smink. Josefin Dahlberg skrev ett blogginlägg om hur hon nästan aldrig går utan smink, och om hon gjort det är det bara korta stunder. Nu börjar hon dock känna sig mer och mer bekväm med att gå utan smink, och hon skriver bland annat att det är superskönt att ha insett att man inte måste ha ”perfekt hy” varje dag. Läs hela Josefins inlägg HÄR.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss